תן הצעה
לא התכוונתי למכור אבל.. תן הצעה: פוראנר 96 שמור במיוחד (מטופל עם קבלות) גג שמש וו גרירה מגן פגוש כרום רחב תוספות: (כל התוספות הורכבו במהלך השנה האחרונה) קיט קפיצים ובולמים OME ייעודי לפוראנר נעילה אחורית דטרויט צמיגי יוקוהמה גאולנדר MT 31X10.5X15 ג'נטים 7'' מברזל סט צמיגים נוסף- גודייר AT עם ג'נטים מקוריים לפוראנר פילטר אוויר פתוח K&N אגזוז משופר מערכת סטיראו איתוראן מכשיר קשר CB מקובע בדש-בורד
80000 שח
תתקשר 052495097 אבישי
מה קרה ליאור ?
חושבים קדימה ? לאיזה כוון הרוח נושבת ?
ליאור משתפן?
טוב, האמת רק עכשיו אני ממש נהנה מהפוראנר, אחרי שנה של השקעות מסיביות. מדובר על שיפורים שנעשו עם הרבה תשומת לב ובלי לחפף. אבל מה, אשתי לא מוכנה לנהוג עליו. כמה שזה מצחיק, היא רגילה רק לגיר ידני ולא מוכנה לעבור לאוטומטי... לאבשי, אני יודע שקשה לקבל את ערך התוספות במלואן, אבל לא, תודה. בהצלחה עם הפוראנר שתמצא, ואתה מוזמן להתייעץ איתי. ליאור 058-904357
המלצות לשיפורים
ליאור, כבעל פוראנר ללא שיפורים אני מתעניין כרגע בנושא הגבהות. קיבלתי הצעה ראשונית על סט בולמי ראנצ'ו + סט TJM ב-4000. היכן אתה ממליץ לשפר ובעיקר עם מה. תודה מראש, חגי
בולמים וקפיצים ופוראנר
חגי שלום, הקפיצים והבולמים המקוריים של הפוראנר הם ממש מגוכחים. במיוחד שהקפיצים האחוריים נוטים לשקוע עם הזמן- תופעה מוכרת בכל הפוראנרים, לא רק בארץ. לי יש נסיון עם OME, אבל אני מכיר בעלי פוראנר שהתקינו גם דברים אחרים. הסט של OME מעולה ממש, במיוחד בשטח. כיף אמיתי- בכל מהירות, החל מזחילה טכנית ועד נהיגה מהירה עם קפיצות פה ושם. אני קניתי אצל רוני מגולדטק- ''האיש הזקן''- והתקנתי במוסך אפ''ק (''סעדיה). לאחר ההחלפה החלק האחורי אצלי עלה בכ- 10 ס''מ- כי הקפיצים אצלי היו כבר גמורים. בדרך כלל מתקבלת הגבהה של כ- 5 ס''מ מאחור, וכ- 2-3 ס''מ מלפנים (רצוי לא למתוח יותר את מוטות הפיתול).