טיול מהנה באזור יפיפה עם מדריך משכמו ומעלה - עדי וייזל.
התוספת למסלול היתה עוד יותר יפה אפילו ורשמנו לעצמנו לחזור לאזור אום זוקא בפריחות של חודש מרץ.
מחכים כבר לטיולים הבאים (בעצם, כבר יצאנו עם עדי לעוד טיול באתגרי שדה בוקר...).
אגב, נראה לי שיש טעות במשפט: "הסמוכים ליישוב עידן". הכוונה כנראה לישוב רועי.
טל"ח.
שבוע טוב
תודה רבה על יום שטח מהנה, תודה למדריך ולקבוצה
היה מצויין👍
מסכימים לגמרי ומצטרפים לתודה לעדי ולכל הקבוצה
תודה על טיול באזור מקסים עם מדריך מעולה וחברה נהדרים, להתראות בטיולים הבאים.
אכן טיול מהמם באווירה טובה ומזג אויר נהדר עם מדריך מספר אחד עשיתי עם עדי עשרות מסלולים ביניהם עבירות קשה מעלה מחמל מעלה גרופית עשוש ראיתי אותו שומר על קור רוח מדהים במצבים מסוכנים . אומר רק זאת אין שני לו .
כל טוב חברים יקרים נתראה בטיולים הבאים
תודה רבה על הטיול
לא כל טיול אתגרי הופך להיות כייפי. הפעם התבסמנו מנופים יפים וירוקים. ממש טיול שבת.
נהנתי מאוד.
עדי, חיים וכל ג'יפאי מועדון סוזוקי הנחמדים תודה על יום טיול מענג היה מושלם!!
היה מדהים תודה רבה ...
היה לי העונג , נהניתי מכל רגע, מהנופים, המסלול, הכבשים והפרות וממך חיים .
היה יום מקסים. תודה רבה למטיילים ולצוות אתר השטח.
יים זרזר החביב עד מאוד - תודה לך ששמרת עלינו ועל הרכבים שלנו בדרכי הבקעה המלבלבת כעת בשלל ירוקים. ההקדמות שלך בקשר לקראת מצבי עבירות שהיו ראויים לתשומת לב וריכוז מיוחד - היו טובות, כי הן היו ממוקדות ונאמרו בצורה נעימה ובלי להכניס ללחץ. וזה בעיני חשוב מאוד בהדרכה בשטח.
עוד יש להוסיף הוקרה למועדון סוזוקי שמסבסד עבורנו הזדמנות נהדרת שכזאת מדי חודש בודשו.
זאת ועוד, תודה לאבא של עמית שכיבד אותי בקפה בארוחת הבוקר, ולטלי בארוחת הצהרים. נו טוב, טלי ותיקת 4×4 הישראלי מזה עשור וכבר נפגשנו בכמה טיולים.
מה שכן, התפעלתי מאבא רוסיה לתפארת שבא עם שלושת בניו. ובמיוחד שהביא בלי פחד בן זאטוט בן כשנתיים! שהצטרף לבן בן שבע או שמונה. וגם נתן לטל הבן הבכור הזדמנות לבחון את הגלגל הממונע (שמיועד לאספלט) גם בדרכי עפר.
ולכולנו אני מאחלת בזמננו אלה ובכלל - בריאות ושפיות.
יעל כהנא
בוקר טוב
ושבוע טוב
חיים תודה על הכל 🙏🏼
ניפגש בשטח.
חיים תודה רבה על הטיול המהנה .
המסלול מתאים לגרנד ויטרה 09 קצר ללא הגבהה?
הקטע ה "קשה" , יהיה לי בעייתי?
המסלול מתאים לגרנד ויטרה 09 קצר ללא הגבהה?
הקטע ה "קשה" , יהיה לי בעייתי?