פורומים

- שטח 4x4

כתבה חדשה: סיכום המסע המסכם של קורס נהיגה מתקדמת - 2020

05 בינואר 2021 ב 00:00 5 תגובות 9189 צפיות aditzfati
קורס נהיגה מתקדמת הנו הקורס המרכזי והעיקרי של האקדמיה ללימודי נהיגת שטח של אתר השטח הישראלי.
גולת הכותרת של הקורס הינו המסע המסכם בערבה אשר מהווה סיכום לכלל הנלמד במפגשים המקדימים ובוחן את התקדמות החניכים והבנתם בתחום נהיגת השטח המתקדמת.
שילוב של קבוצה מדהימה, רכבים עם הילוך כוח ומזג אוויר מפנק יצרו שילוב מושלם למסע מנצח
הדריכו: נמרוד וידר ועדי צפתי
צילמו: כולם
לכתבה - סיכום המסע המסכם של קורס נהיגה מתקדמת - 2020
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - ציפור 06 בינואר 2021 ב 22:08

כבוגרת קורס הדנ"מ 2020, ממש נהניתי , הסתיים לי מהר, נמרוד ועדי הייתם סופר מקצועיים.
    בשיעור הראשון שקעתי בבוץ,ראשונה,אישה,בלונדינית,מה צריך יותר כש-10 גברים אחרי,מסתבר שצריך את נמרוד שהרגיע והבטיח לי שאחרי כמעט כולם ישקעו וכך קרה, אחרי למידה ותרגולי עבירות בבוץ עברנו שוב כמו גדולים את כל מכשולי הבוץ, באותו יום הבנתי, בוץ אני לא אוהבת, אבל חול...עוד ועוד, סלעים כמה שיותר.
    התחלתי את הקורס כנהגת טובה וסיימתי עם כישורים טובים יותר, גם גיליתי כמה כפתורים ברכב ממש שימושיים, גיליתי שוב את אהבתי לנהיגת שטח, את הנופים.
    תודה נמרוד ועדי, הייתי עושה זאת שוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - חגית תורן 08 בינואר 2021 ב 12:16

איזה חוויה זו הייתה!
    שנים שאני לצד נהג. האהבה שלי לשטח, לנופים, בעיקר למדבר ולנהיגה הביאו אותי לקנות רכב שטח משלי די לאחרונה. ולמרות כל הידע שאספתי במשך השנים, כשמגיעים לפרקטיקה, זה לא מספיק! צריך דבק שיחבר את הכל יחד. הקורס הזה הקנה לי בדיוק את זה. אוסף של כלים, שיטות, גישות והבנה של הרכב, התוואי, ושיפור יכולות נהג. איך לשמור על הרכב, איך לקרוא את השטח ובאילו כלים, שיטות להשתמש כדי לעבור מכשולים ואתגרים בדרך.
    הרגשתי סוף סוף איך כל הנקודות התחברו לי.
    הקורס מועבר עלידי נמרוד וידר ועדי צפתי. צוות מדהים ומקצועי עם ידע עצום, סבלנות אין קץ ויכולת הדרכה מהטובות שפגשתי. כל שיעור הרגשתי שיצאתי עם המון וחיכיתי כבר למפגש הבא.
    זכיתי גם בחברה מדהימים אחד אחד, מהר מאוד התגבשנו לחבורה עם תחביב משותף, הרבה הומור ואוכל טוב.
    מחכה להפגש בדרכים משובשות. תודה ענקית על חוויה בלתי נשכחת וכלכך מעשירה. ממליצה בחום לכל נהג, עם או בלי נסיון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת - יונתן 10 בינואר 2021 ב 14:31

תודה ענקית לכולכם אנשים יקרים ולכם נמרוד ועדי כל הכבוד על הסבלנות וההבנה אף פעם לא הייתי תלמיד קל וממושמע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת - אייל 10 בינואר 2021 ב 14:32

שבוע טוב חברים, מעבר למסע ולנהיגת השטח נהניתי מאד בחברתכם בסופ"ש. זה לא תמיד קל להצטרף לחבורה מגובשת שעברה דרך יחד אבל לשמחתי הכל זרם והיה באמת תענוג.
    תודה רבה לכם. אתם אחלה חבורה.
    אתם הקורס הכי טוב!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת - ניר 10 בינואר 2021 ב 14:35

סיכום מהמם, חוויה מדהימה, תודה רבה לכם

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול