במשך 5 ימים וכמעט 800 ק"מ שרובם הגדול בשטח, חצינו את מדינת ישראל מהצפון לדרום הרחוק, במזג אוויר מתעתע ושבילים ריקים שחיכו רק לנו
לכתבה - יומן מסע חוצה ישראל ג'יפונים ללא הילוך כוח - חנוכה 2020
טיול מסלול וביצוע מדהים ומעורר השראה . המלצתי לחברי מורי הדרך / מורשת דרך . טיול גיבוש לבעלי רכבי 4X4 לאחר הסגר . באדיבות עופר אוגש ואתר הרכב . בצעתי זאת בהיותי כתב מורה דרך בקב' ירחוני הגה בתחילת שנות האלפיים . תוך תשע שעות מדן ועד אילת . הטיול המצ"ב הנו חמשה ימים .
המסע נראה מושקע אבל היית שוקל להחליף לו את השם:
"לרכבים בלי הילוך כח" לא ממש תואם את מה שרואים בתמונות
קובי אתה מלך. אין כמוך. מסע מדהים בלתי נשכח עם הקבוצה הכי איכותית ומקצועית שהיתה לנו הזכות לשהות במחיצתה 5 ימים בשטח. אוהבים אתכם וכבר מחכים למסע הבא.
חחחחחחח איזה ליצנים כל הרכבים שם עם הילוך כוח מלבד הסובארו איפה אתם חיים... זה רציני הכתבה שלכם או שנפלתם על הראש
למגיב בתגובה 4 - יש לך את זה בפחות מפרגן?... אני מניח שאתה במקצועך נהג האמר צבאי אמריקאי מתקופת מבצע "סופה במדבר"... או שאתה סתם גיבור מקלדת מעפן שמחפש להעביר את הימים העלובים שלך.
בלי קשר ומעבר לזה - נשמע טיול מדהים בביצוע מדהים, כן יירבו אנשים שאוהבים לטייל בארצנו היפיפיה ברגל וברכב.
המסע נראה מושקע אבל היית שוקל להחליף לו את השם:
"לרכבים בלי הילוך כח" לא ממש תואם את מה שרואים בתמונות
חחחחחחח איזה ליצנים כל הרכבים שם עם הילוך כוח מלבד הסובארו איפה אתם חיים... זה רציני הכתבה שלכם או שנפלתם על הראש
"קודם כל מהתמונות נראה טיול מדהים. שאלה קטנה, האם המסלול יכול להתאים לדאסטר 2×4?
וואו נראה טיול מדהים!! אחלה תמונות וחוויה מיוחדת!
קודם כל מהתמונות נראה טיול מדהים. שאלה קטנה, האם המסלול יכול להתאים לדאסטר 2×4?
"קובי כל הכבוד על הכתיבה .
הטיול כייפי ונראה מוקפד .
תמונות ואנשים אחלה . יותר מזה לא צריך.
ישר כח ובהצלחה .
מתי הטיול הבא?
מתי הטיול הבא?
"תודה על שבוע מדהים
תודה ענקית לקובי התותח שהדריך אותנו במשך 5 ימים עם המון סבלנות, מקצעונות וחיוך תמידי, דבר שאינו מובן מאליו שזו העבודה שלך. אז ממש תודה לכולכם ששידרגתם לי את יום ההולדת, אחת מהטובות שהיו לי.
קובי למדתי ממך המון על נהיגת שטח והיה כיף לראות איך אתה מעביר את כולם במעברים הטכניים עם המון ידע ומקצוענות.
חברים יקרים הרגשתי משפחה לכל דבר..כולכם נהדרים ומקסימים..היתה לי חוויה מיוחדת..לאחת הגדולות זכות גדולה סימונט לקבל מתנת יום הולדת שלא אשכח כל חיי באמת זכיתי
תודה רבה לכולם היה לנו לעונג
חברים,
היה באמת תענוג גדול 😃
בין תצפית למצוק
מעבר מאתגר לdesert road
בין קבב מעולה לשקשוקה
בשטח או במאהל מדוגם
בין עצירה לקפה והתרעננות,
לסתם כזו כדי לתפוס תמונה טובה
בין הסבר מקצועי על נעילת דיפרציאל
לחניה בשורה עם הפנים החוצה
זכיתי להכיר אחלה אנשים!
כל אחד עם הארומה שלו,
והעדפות הקפה שלו..
וזכיתי לפגוש מקומות מדהימים,
רובם לא מוכרים לי
כדי להבין, שוב,
שיש לנו ארץ נהדרת..
ותוסיפו חבר ומדריך לפנתיאון..
תודה רבה חברים, תענוג לקרוא את התגובות שלכם, כאן ובפרטי ואמנם עבר רק חודש וקצת אבל אני כולי געגועים..
פרדו והיילקס בלי הילוך כוח אתם חיבים הדרכה על הרכבים חחחחח תהנו