פורומים

- שטח 4x4

האם אתם ממליצים על גרנד צ'ירוקי בן 10 שנים.

19 במרץ 2021 ב 23:23 4 תגובות 1551 צפיות ihabassi235
היי. אשמח לשמוע מבעלי הניסיון.
נגיד והחלטתי שנמאס לי לחכות להיות מליונר בשביל לקנות ג'יפ, והתקציב שלי נגיד עד 100 אלף, ולא בא לי להתפשר על ג'יפון, האם נגיד גרנד צ'ירוקי בן 10 שנים בערך ייתן לי מענה בשטח, ועדיין לא ירגיש לי עגלה, וייתן חוויית נסיעה בג'יפ? או שאני חולם?
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 20 במרץ 2021 ב 09:50

כלי רכב בן 10 הוא כבר כלי רכב ישן וצפוי לתקלות.
    אז ראשית יש לרכוש אחד כזה שטופל ביד אוהבת ומשקיעה - ולכן ההמלצה הראשונה היא לראות גליון טיפולים מסודר של מוסך.
    שנית למצוא כזה "שמור" בעיקר פלסטיקה ופנים. ואף הייתי ממליץ ללא שיפורים.
    ושלישית שמור כסף בצד לטיפולים ושיפורים מתבקשים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ihabassi235 20 במרץ 2021 ב 10:30

הגיוני סה"כ. מכיוון שאני לא באמת יודע איזה יכולות שטח אני מחפש, האם ג'יפ כזה, ללא שיפורים יספיק בתור התחלה או שזה מסוכן מדי ללא הגבהות ומיגונים כבר על ההתחלה.
    עוד משהו מוזר ששמתי לב אליו, מכל היצע הגרנד שירוקי ביד2, היה אחוז ניכר שמכרו ג'יפים שהוחלף להם מנוע. לי זה היה נראה חריג מדי. האם זו בעיה מוכרת, האם למישהו יש נסיון וידע מדוע זה קורה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ihabassi235 20 במרץ 2021 ב 11:00

ונגיד ואני כן מתפשר על ג'יפון ונגיד הולך על הפורסטר, האם פורסטר עם קיט שטח ייתן את שתי החוויות. הן נהיגה בשטח כשצריך, והן חוויית נהיגה מפנקת ויוקרתית כמו גי'פ. בהתחשב בעובדה שהאלטרנטיבה שלי, היא רכב בן 10 שנים, שכנראה לא ייתן לי את החוויה הזו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 20 במרץ 2021 ב 14:23

כפי שכתבת הפורסטר הוא פשרה! אבל פשרה איכותית!!
    כי ברמת המושלם זה רק רק מרצדס G עם קיט שטח מלא ובמחיר צנוע של 10 פורסטרים חדשים...
    לגבי פורסטר - רק מה עושים איתו במועדון של סובארו דרייב, ותוכל להבין אם זה מספק אותך:
    https://www.4x4.co.il/t/280

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול