פורומים

 - שטח 4x4

כתבה חדשה: מסע מים אל ים ב-3 ימים - אוגוסט 2021

20 באוגוסט 2021 ב 11:29 3 תגובות 7765 צפיות kobi Betsalel
לאחר שחודש יולי 2021 שבר את כל שיאי החום וזכה בתואר "היולי הכי חם מאז ימי אנטיוכוס", הגיע חודש אוגוסט ולהפתעתנו.. גם הוא חם, לאללה. אז כדי לשבור קצת שגרה ולצאת מהבית, יצאנו למסע של 3 ימים אבל כולם בצפון, לא שלא חם כאן אבל קצת פחות ובנוסף יש ים של מעיינות ובריכות קרירות ומרעננות, מעליהן מלא עצים גדולים וברגעים האלה ממש, אתה מבין בדיוק, למה יש לך רכב שטח ולמה את מכור לסיפור הזה כל כך חזק. כמו שאומרים, "זר לא יבין זאת". אז שלא יבין ואנחנו נמשיך לעשות חיים, גם בשיא החום.
לכתבה - מסע מים אל ים ב-3 ימים - אוגוסט 2021
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת - סיגלית שושן 20 באוגוסט 2021 ב 15:17

    וואו, איזה טיול זה היה!!
    קובי היקר נהנינו מכל רגע, גם הפעם. מהמסלול, מההדרכה, משפע הסבלנות שיש לך לקבוצה לא קטנה ומגוונת וכמובן מהחברותא הנפלאה של כל חברי הקבוצה שהתגבשה .
    תודה על חוויה נהדרת ולהתראות בהמשך

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת - אלכס ודניאלה 20 באוגוסט 2021 ב 15:21

    היה מסע מעולה! הארגון, ההדרכה בשטח, הקבוצה המגוונת והמעניינת בחירת האתרים והנופים והכל.. כל זה לא היה מתקתק היטב ללא ההובלה שלך קובי. כמו תמיד!! עושה כבר חשק למסעות נוספים שאני בטוח שיהיו. תודה מאלכס ודניאלה.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zchut5h163 20 באוגוסט 2021 ב 18:22

    מסע ראשון שלי. היה מסע מעולה! נופים מדהימים וכמובן משהוביל את החבורה קובי מדריך בחסד
    חבורה מגוונת ומעולה מאוד נהנתי
    מחכה למסע הבא.

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול