תבדוק מה המחזוריןת של הוישר יתכן שצריך להזיז את הוישרים מס מעלות אחורה או שאולי ישנו איזה בורג שתוקע את הוישרים לפני שהם מגיעים למהלך מלא
כן....
אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה מי מתעסק עם זה?? מוסך וכו' תודה רבה ברק
דחוף!!!!!!!!!!!!
חברה אני צריך עזרה דחוף!!! יורד גשם ואין לי ווישרים S.O.S !!!!!!!!!!!!!! HELLP!!!!!!!!!!!!!!!!
תבדוק.
שהוישר לא נוגע בגומיה של החלון בנקודה העליונה שלו.
לברק
תימכור את הגיפ ותקנה ויטרה סתם עכשיו שקיבלתה רישיון תבוא עים הגייפ למישמרת וננסה ליפתור את הבעיה ביחד
לנסוע עם ויש ויש ויש ויש
סע לינוביץ' אם הוא לא יטפל בך הוא ישלח אותך.
ואם כן??
אז במידה והוישרים נוגעים בגומיה של החלון מה זה אומר ?? איך זה משפיע?? מה לעשות??
מי יודע?
אם כך מי יודע מה מספר הטלפון של יינוביץ'? או האם מישהו בכול זאת מכיר מישהו שמתקן את הדברים האלא באזור הצפון? בתודה מראש ברק
אומנם באיחור..
אהלן ברק.. סליחה על האיחור בתשובה ,הטל' של ינוביץ 035377738 ומעבר לזה תשים WD40 על הברגים של המנגנון (דרך הפתחים של האיוורור לחלון הראשי)זה אמור לפתור את הבעיה . בהצלחה השועל
כמה דיבורים יאללה
ולא שמעתי עדיין תשובה לעניין תכלס בקצה המוטות הפעלה של הווישרים שנימצאים תחת הדשבורד המופאר שלנו ישנם בוקסום פליז ישנה נטיה של אלו להישחק ובמיקרה הזה יש צורך להחליף את המוט הסורר כמו כן בפינים של הווישרים ישנם נועלים קפיציים שעלולים להשתחרר תבדור גם אותם לקנות מוטות חדשים חבל לך לפירוק קח מוט כזה ותבדוק את מצב הבוקסות שלו בועז
יש אפשרות לשנות את זה ע''י הזזת המיקום של המוט שמעביר את התנועה מהמנוע החשמלי אל המגבים