פורומים

- שטח 4x4

בעיה בג'יפ!!

26 בינואר 2002 ב 08:55 11 תגובות 901 צפיות אורח/ת
שלום ידידי יש לי בעעיה עם מערכת הווישרים של הג'יפ (CJ) כול פעם שמפעילים אותם הם נתקעים בצד ויש צורך להחזיר אותם ידנית! הבעיה הופיע ואז ראיתי שהמנגנות גמור כולו רועד! אז החלפתי למנגנון חדש והבעיה לא נעלמה! האם מישהו יודע היכן ניתן לטפל בזה האם יש מישהו שמתעסק עם זה באזור צפון (חיפה ועמק יזרעאל) בתודה מראש ברק
הוספת תגובה
  • 1. טדי אוטו שטח 26 בינואר 2002 ב 10:18

תבדוק מה המחזוריןת של הוישר יתכן שצריך להזיז את הוישרים מס מעלות אחורה או שאולי ישנו איזה בורג שתוקע את הוישרים לפני שהם מגיעים למהלך מלא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 26 בינואר 2002 ב 13:16

כן....

אבל השאלה שלי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה מי מתעסק עם זה?? מוסך וכו' תודה רבה ברק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 27 בינואר 2002 ב 16:45

דחוף!!!!!!!!!!!!

חברה אני צריך עזרה דחוף!!! יורד גשם ואין לי ווישרים S.O.S !!!!!!!!!!!!!! HELLP!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. העכביש הכסוף 28 בינואר 2002 ב 07:08

תבדוק.

שהוישר לא נוגע בגומיה של החלון בנקודה העליונה שלו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. shay1 28 בינואר 2002 ב 14:11

לברק

תימכור את הגיפ ותקנה ויטרה סתם עכשיו שקיבלתה רישיון תבוא עים הגייפ למישמרת וננסה ליפתור את הבעיה ביחד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. jeepme 28 בינואר 2002 ב 17:45

לנסוע עם ויש ויש ויש ויש

סע לינוביץ' אם הוא לא יטפל בך הוא ישלח אותך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 30 בינואר 2002 ב 16:41

ואם כן??

אז במידה והוישרים נוגעים בגומיה של החלון מה זה אומר ?? איך זה משפיע?? מה לעשות??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 30 בינואר 2002 ב 16:45

מי יודע?

אם כך מי יודע מה מספר הטלפון של יינוביץ'? או האם מישהו בכול זאת מכיר מישהו שמתקן את הדברים האלא באזור הצפון? בתודה מראש ברק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. השועל 06 בפברואר 2002 ב 10:19

אומנם באיחור..

אהלן ברק.. סליחה על האיחור בתשובה ,הטל' של ינוביץ 035377738 ומעבר לזה תשים WD40 על הברגים של המנגנון (דרך הפתחים של האיוורור לחלון הראשי)זה אמור לפתור את הבעיה . בהצלחה השועל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. dice 14 בפברואר 2002 ב 18:37

כמה דיבורים יאללה

ולא שמעתי עדיין תשובה לעניין תכלס בקצה המוטות הפעלה של הווישרים שנימצאים תחת הדשבורד המופאר שלנו ישנם בוקסום פליז ישנה נטיה של אלו להישחק ובמיקרה הזה יש צורך להחליף את המוט הסורר כמו כן בפינים של הווישרים ישנם נועלים קפיציים שעלולים להשתחרר תבדור גם אותם לקנות מוטות חדשים חבל לך לפירוק קח מוט כזה ותבדוק את מצב הבוקסות שלו בועז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. yaronk 24 בפברואר 2002 ב 20:11

יש אפשרות לשנות את זה ע''י הזזת המיקום של המוט שמעביר את התנועה מהמנוע החשמלי אל המגבים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול