עופר המון תודות על ארגון והובלת טיול מעולה בארץ מדהימה.
כמו בפעמים קודמות היה מאורגן מצוין ובתנאים מצוינים.
אקוודור מדינה מדהימה , לאחר 2 טיולים , לי היה לא קל וגם לא השגתי את המטרה, לעבור גובה 6000מ' אבל נהנתי מהקושי,היופי ,הקבוצה, המוביל,והתנאים.
כמו שאתה מכיר אותי, אני לא מוותר בקלות ויש לי עוד שנה וחצי להחלפת קידומת, תמצא לי פסגה יותר ידידותית ואני בא!
תודה לך עופר ולאמיר ולהתראות.
עושה חשק!
לא בטוח שלטפס, אתחיל בקילימנג'ארו אם ארצה, אבל בעיקר לטייל במדינה היפה הזו אקוודור.
נהדר. אבל נראה לי שאמשיך לקרוא מהבית
ואוו חתיכת מסע עשינו יחד. בתוך 10 ימים ברוטו ו -7 ימים נטו הצלחנו להיות בחמישה הרי געש. אני זכיתי במשפחה חדשה, אומנם עם הרבה טסטוסטרון גברי אך הרגשתי שווה בין כולם והרגשתי חלק מהצוות שלנו. אם הייתי צריכה ללכת למלחמה הייתי בוחרת בכם !
רמי - אתה גיבור של המסע הזה . אתה איש מיוחד עם כוחות על! דוגמא לכולם. תודה שהיית חלק מהמסע הזה .
עזרא - אדם שאוהב בעלי חיים אדם כל כך טוב. ואתה איש מיוחד איכותי עם לב ענק. כייף גדול שהכרתי אותך.
רון - ברוך הבא לעולם טיפוס. אתה חזק, בכשר מעולה, לומד מהר ועושה הכל נכון. אם אכן החיידק נתפס אתה תגיע להרים גבוהים קשים ומאתגרים ובטוחה שכל יעד שתשים בפניך תצליח!
חי- הצעיר שבחבורה שלנו. אתה שקט עם קסם אדיר. השקט והשלווה גרמו להרגיש שהכל בסדר והכל נכון. ביום הטיפוס שלנו יחד, היית אריה ורק רצית להתקדם. אני מבטיחה לך שתגיע לפסגת הקוטופקסי וגם הצ'ימבורסו ואני מקיימת הבטחות.
גיא- האיש והאגדה , המחלקה הראשונה. תודה ששיתפת אותנו גם בדברים לא פשוטים. תודה שאפשרת לי להכיר אותך קצת. אומנם הבדיחות שלך לא קלות לקליטה אך ניסיתי להבין ובסוף גם הצלחתי. מסתתר תחת הקשיחות ונוקשות שלך לב ענק איש אדיר עם איכויות נדירות. שמחתי להכיר אותך. ואני יודעת שאתה תמיד תעזור בכל דבר בלי שיבקשו ממך .כזה אתה!
אליאב- החיוך הכובש שלך גם ללא מילים גרם לקסם באוויר. אומנם לא דיברת הרבה אך כשאמרת משהו, זה היה מדויק ונכון וקלטנו מיד שאפשר לסמוך עליך ולתת לך את התקציב של הקבוצה והתקציב אצלך רק גדל ולא נגמר. יכולנו לשתות ולאכול ללא הכרה.
שי- האיש והזקן. אתה כל כך חכם. ההסתכלות שלך על העולם גורמת לאנרגיות עוצמתיות. אני למדתי ממך המון. אפשר להקשיב לך אינסוף וללמוד עוד ועוד. בזכותך תיעדנו את הרגעים העוצמתיים שלנו במהלך המסע ובסיום כל יום ידעת להוציא את הסרטון הכי טוב. תודה ! איזה כייף גדול שהיית במסע הזה.
עופר- בלעדיך כל זה לא היה קורה. אתה מנהיג! ויודע לחבר אנשים נכונים. איתך אפשר ללכת עם עיניים עצומות ולא לדאוג לשום דבר . אתה יודע להוציא אותנו מאזור הנוחות ולהתמודד עם הקושי וגם להינות. תודה על מסע כל כך מיוחד. אתכם הרגשתי שאני נמצאת בקומנדו וכל יום יש לנו משימה חדשה להשיג יחד ועשינו זאת יחד! הכי ביחד!
נ.ב. נכון שלא הגענו לפסגת צ'ימבוראסו , זה מלמד אותנו שאנחנו גרגירים קטנטנים מול איתני הטבע והפעם ההר לא רצה להביא אותנו לפסגה . אז אין לכם ברירה וכולנו נצטרך להיפגש שוב . ותצטרכו לסבול אותי. אוהבת אתכם מאוד.
דניאל.
דניאל, את אישה מיוחדת. מצד אחד חזקה בראש ובגוף ומהצד השני רגישה ועם לב זהב.
היה לי כבוד להכיר אותך גם מקרוב ולא רק מאחורי דגל ישראל ו 4x4.
מרגש דניאל.
כולנו זכינו! בחוויה אישית, קבוצתית והמון אתגר, צחוק וחברים חדשים - איזה כיף של הרפתקה!
תודה לעופר ודניאל ולכולם שהוציאו את המסע הזה לפועל (כמובן גם לאמיר הנוסע הסמוי).
עד העונג הבא!