פורומים

- שטח 4x4

סוזוקי גרנד ויטרה XL7 שנת 2003 V6 2,736סמ"ק, מאבדת שמן

13 במרץ 2022 ב 22:46 4 תגובות 3032 צפיות Shurko
שלום חברים יקרים!
מזה לראשונה עליתי על רכב 4X4, סוזוקי גרנד ויטרה XL7 ייצור 2003 V6 נפח 2736 7 מקומות, אני יד 3, הרכב עומד עכשיו על 112000ק"ם, ישנו ספר טיפולים וקבלות-הכן זהו הקילומטראז.
רכשתי את הרכב קצת יותר מחודש וחצי, שבוע לאחר הרכישה עשיתי טיפול לרכב וטסט.[היתה נזילה קטנה מאגן שמן גיר]
היום אני מבחין שהרכב איבד כרבע מכמות שמן מנוע[מבדיקה על מדיד ולא במשטח מישורי לגמרי], אני לא מבחין בעשן לבן מהאגזוז[רק כאשר הרכב עמד עמידה ממושכת ועד שהוא מתחמם], יוצאים קצת טיפות מים, כמו כן, לא רואה סימני נזילת שמן מתחת לרכב.
מה יכולה להיות הבעיה?
כיצד ניתן לאבחן בסביבה ביתית ראשונית מהו הכיוון של בעיה?
האם ניתן להפנות אותי למוסך אמין, מקצועי, אגון ולא שוחט בכסף?

אשמח לתשובות, כיוונים וכל עזרה ובשפה פשוטה והכוונה ברורים בבקשה.

בברכה, אלכס.
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 14 במרץ 2022 ב 05:18

אם אין נזילה משמעותית שנראית על הרצפה מתחת לרכב אז זו לא בעייה של אטמים. אלא בעיה פנימית. יכול להיות רינגים (טבעות), בעיה במעברים ועוד צרות שרק מוסך טוב יכול לאבחן.
    מציע לך לבדוק במוסך רשמי קרוב לבית. ואחר לקבל חוו״ד נוספת במוסך מומלץ באזורך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Shurko 15 במרץ 2022 ב 17:09

Ogash Ofer כתב/ה:
    "

אם אין נזילה משמעותית שנראית על הרצפה מתחת לרכב אז זו לא בעייה של אטמים. אלא בעיה פנימית. יכול להיות רינגים (טבעות), בעיה במעברים ועוד צרות שרק מוסך טוב יכול לאבחן.
    מציע לך לבדוק במוסך רשמי קרוב לבית. ואחר לקבל חוו״ד נוספת במוסך מומלץ באזורך.

"
    עופר שלום!
    תודה רבה על תגובתך!
    אני מאיזור רחובות\יבנה, יש מוסך שאתה יכול לנמליץ לי עלין, מוסך מורשה ומוסך פרטי באיזור מרכז בכלל, לא משנה באיזה עיר?
    מוסך אמין, מקצועי מאוד, מוסך שמבין ולא מעוניין סתם להחליף חלקים, מוסך לא חמדן?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 15 במרץ 2022 ב 17:45

המלצתי היא על מוסך "גלקסי" בקרית מלאכי
    שלום את יהודה - צמד מקצוענים
    08-8502167

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. Shurko 15 במרץ 2022 ב 19:59

תודה רבה לך איש יקר!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול