אין הגבהות פשוטות
עדיף להשקיע פעם אחת טוב, ולא לעשות עבודה חלקית. הפוראנר גבוה גם בלי הגבהות. אפשר להוסיף עוד כ- 4-5 ס''מ, אבל חשוב לדעת שמקבלים התנהגות יציבה בכביש ובשטח. אני חוזר וממליץ על OME.
תשובה זולה
אוקולונים יעלו 1000 - 1500 ש''ח, בולמים 600 עד 900 ש''ח ליחידה.
לליאור
לדעתי חייבים להגביהה את ה4ראנר והכל בגלל זוית נטישה איומה.
אני מסכים
גיא, מסכים איתך. הנקודה היא שאם אתה מטפל כבר בהגבהה, והטיפול ממילא כבר קשור בקפיצים/ בולמים/ התנהגות הרכב, אז תבדוק מה אתה הולך לשים וכיצד הרכב יתנהג. במקרה שלי, ההבדל העיקרי היה שיפור משמעותי בהתנהגות הפוראנר בשטח. תוך כדי כך הרכב גבה בכמה ס''מ.
יש מקום ספציפי ביזור תא ?
יש מקום ספציפי באיזור ת-א שמתמחה ב4ראנר ובהגבהות????
אולי כבר תתקשר לרוני מגולדטק??
עד כמה שאני זוכר ... כבר הוצע לך לדבר איתו ... הוא גם יש לו 4 ראנר והוא גם היבואן של אולדמן אמו ... אם יש מישהו בארץ שיודע משהו על הגבהות ל 4 ראנרים זה הוא... רק מה - אין לי ת'טלפון שלו ולא את הכתובת - אבל חיפוש מהיר בדפי זהב או באתר שלהם ייתן לך תוצאות יותר מדויקות... אם דיברת איתו כבר ולא קיבלת תשובות מספקות - זאת כבר בעיה אחרת - אבל אני מניח שכל משפר בארץ יכול לומר לך משהו על איך להגביה את הרכב שלך ... אז יאללה תעשה כמה טלפונים... ד.א לא כל המשפרים מומלצים ע''י חברי הפורומים אז לפני שאתה סוגר משהו תחזור לקבל חוות דעת... יוסי
בולמי KONI
יש לקוני בולמים מתכווננים מוגבהים ל4 ראנר שמן DUTY HEAVY מהתקנות קודמות מוצלחים למדי. פרטים אצל היבואן (אנחנו - גלוי נאות) 03-6888722 לא מבצעים התקנה אורן
מספיק עם הקשקשת
עד עכשיו לא קיבלת כמעט שום מידע מועיל, מהסיבה הפשוטה שאנשים לא יודעים. מה שכן נאמר לך, ויותר מפעם אחת, צלצל לרוני מגולטק 471368 - 050, יש לו 4ראנר, הוא מכיר כמעט כל בורג ושיפור אפשרי לרכב הזה, והוא גם עובד בחברה שמייבאת את אחד מהקיטים הטובים ביותר לרכב הזה. מעבר לכך הוא בן אדם נחמד, שישמח לענות לך על שאלות, בין אם תקנה, ובין אם לא. יוני5
4Runner
תפנה ל''איש הזקן'' (רוני). לאחרונה נראה ב''גיפטריפ''