פורומים

- שטח 4x4

טרופר - חיית שטח ללא שיניים

28 בינואר 2002 ב 17:27 6 תגובות 710 צפיות *ron*
הייתי מעוניין לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות בטרופר שנת יצור 2001 שלמעט קצת אבק מדרכות וחול ים לא ראה שטח , אבל מוסכים להבדיל מחבב מאוד הבחור, בחודשיים האחרונים בלבד הוחלף 3 פעמים טורבו מושלם כולל יחידות מטען וכו , תיבת הילוכים שופצה ומחשב ניהול תיבת הילוכים הוחלף כחודש לאחר מכן פנסים קדמיים התגלו כאקווריומים זמניים לימי החורף והוחלפו אף הם מוט הגה הוחלף עקב חופשים ולבסוף אני שואל את עצמי מה לא נכון במדבקה שקיבלתי עם הרכב '' איסוזו טרופר - כאשר הנאה ועסקים נפגשים ''!!bb!! !b!
הוספת תגובה
  • 1. ליאור 28 בינואר 2002 ב 17:29

כאשר הנאה ועסקים נפגשים במוסך

זו צריכה להיות הכותרת... וברצינות- המצב שאתה מתאר מאד לא נורמלי. יש תקלות לכל רכב, גם לטרופר, אבל תקלות חוזרות מלמדות שלא איתרו את גורם התקלה והוא עדיין קיים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. jeepme 28 בינואר 2002 ב 17:38

למה שלא

יחליפו לך רכב?? ( למרות שמדובר ב-umi ). שאלה כבעליו של איפון - באיזה מוסך אתה מטפל והאם אתה מרוצה מהמוסך ?? שרות, מהירות, מקצועיות ( מחיר אני יודע - בשמיים... ) צחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. *ron* 28 בינואר 2002 ב 19:28

טטטטרופר

המוסך המטפל ברכב הוא אמין ומקצועי השרות מצוין אבל העגלה ( זו עגלה לחמורים )

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. oferm 28 בינואר 2002 ב 21:59

תתבע ידידי

אפשר וצריך לבוא בדרישה להחליף את הרכב זה בהחלט ניתן...... ואם לא תמיד יש בתי משפט

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. assafr 28 בינואר 2002 ב 22:27

המלצה חמה

היי איך שאני רואה את זה אתה חייב לדרוש מהם להחליף לך את הרכב גם אם זה דורש מאבק ע''י עו''ד (שווה את הכסף) . במידה ואתה מחליט לוותר לפחות תדרוש את הערכת תקופת האחריות . בכל מקרה אני הייתי הולך על דרישה להחליף את הרכב . בברכה אסף נ.ב. לדעתי אתה יכול לפנות לאגודה להגנת הצרכן והם ישמחו לסייע לך .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. KOOKE 30 בינואר 2002 ב 14:21

סיכוי נמוך לתביעה

תפנה לעו''ד זה תמיד שווה את הכסף. הח''מ עורך דין במקצועו[[7]]. אבל ברצינות הסיכוי שיוחלף הרכב שואף לאפס. א. כל היבואנים פוחדים מתקדים לא רצוי בעניין זה ויילחמו עד חורמה בבית משפט כנגד תביעה שכזו. ב. האחריות מכסה תיקון התקלות ולכן גם בתי המשפט לא נוטים לקבוע שיש להחליף את הרכב. אבל בכל מקרה שווה לפנות לעורך דין כדי לקבל פיצוי ממשי מעבר לתיקון התקלות החוזרות ונשנות במסגרת האחריות. שלמה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול