ניסיון לעזור
היי השאלה היא איזה רכב שטח מדובר עם מדובר בבאגי אז יש ספר שנקרא : Baja Bugs & Buggies שהוא ספר מצויין ונותן הסברים מפורטים וברורים . כמו כן אין שום אפשרות חוקית להוציא רישיון לרכב שנבנה בבניה עצמית . בהצלחה אסף
טוב, אז ככה... יש לי באגי שסיימתי לבנות רק לפני שבוע (פצצות חבל''ז) ומנסיוני (המר לצערי) אין - פשוט לא ניתן למצוא תוכניות או שרטוטים לבניית באגי. אם תחפש קצת תראה שיש אתרים פה ושם שנותנים כאילו תוכניות לבניית הבאגי אבל ממה שהם נותנים אני בספק אם מה שתבנה יגיע אי פעם לשטח. הלאה... יש בארץ רק באגי אחת שאני מכיר שיש לה רישוי והיא של ארז אברמוב (המוביל בארץ בקטגורית הבאגים בכל תחרות שהיא). מה שהאדון הנכבד עשה זה לקח תומקאר חוקית למהדרין חתך אותה לחתיכות וכל מה שהשאיר מהמקור הוא רק המספר של השלדה וככה הוא גם מבטח אותה ומעביר אותה טסט (אני גם מאמין שיש לו יותר מחבר מהמילואים במשרד התחבורה...) ועוד הלאה... קיטים מוכנים ושאר ירקות קיימים רק באגדות- אם אתה מחפש את הדרך הקלה לשטח לך תקנה SIX כי באגי דורשת ים של השקעה ועבודת מחקר (וכסף, כן?) בהצלחה אביעד הייתי שולח לך תמונה של הבאגי שלי אבל המקום כאן מוגבל לבקושי 100 קילובייט. אם אתה בכל זאת מעוניין אתה מוזמן לשלוח לי מייל ואני אשלח לך. ביי
קח קישור
הנה קישור
http://www.git.com.au/~theedge/orders_plans.htm
הלינק שבור
...הכותרת ממצה,לא?
לינק לאתר
אם הלינק לא עובד תעשה חיפוש ל- edge buggy תגיד לי אם מצאת גיא
בניית רכב
אם אתה מחפש משוגע נוסף לבנייה אני מעוניין 050-247145
אני יכול לקשר אותך למפעל בחו''ל, הוא יכול לתת לך טיפים או למכור תוכניות ו/או חלקים. לבחור נסיון רב והבאגים שלו משתתפים בתחרויות. בקשר לרישוי - כמו שכתבו לך ...