פורומים

- שטח 4x4

רשלנות מקצועית בשבלול

12 בפברואר 2002 ב 17:54 3 תגובות 438 צפיות dimma
אני רוצה לנצל את הפורום הזה על מנת לזעוק על עוול גדול וחוסר מקצועיות משווע שנעשה לי בדי אחד ה''מוסכים'' היותר מוכרים בתחום שלנו. מוסך ''שבלול'' ל''שיפורי'' רכבים ורכבי שטח הכניס את הרכב שלי לביצוע אוברול. שלושה חודשים אני חוזר שלושה חודשים לקח להם לספר לי שהבוכנות פגומות. הכל טוב ויפה... הזמנתי בוכנות עצמאית מאנגליה. לאחר שהבוכנות הגיעו ניגשתי למוסך להשלמת האוברול וקיבלתי את התגובה המבזה ביותר האפשרית '' תקח את הדברים שלך מכאן...אני לא רוצה לנגוע ברכב יותר'' המום ופגוע... אני נמצא עכשיו עם ערימה של חלקים אחרי שמוסך שאמור להיות מהטובים בתחום החליט שאין לו מושג מה לעשות עם הרכב. אני חוזר ואומר... אם אין לך מושג ברכבים... למה אתה מתחיל עבודה ותוקע את הלקוח עם ערימת ברזל שאתה פירקת???? גולת הכותרת...... ניתבקשתי לשלם 3660 ₪ על ה''תענוג'' המבזה הזה... חוסר מקצועיות ורשלנות כזאת... ברמה שלצערנו ניתנת במוסך בארצנו.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 13 בפברואר 2002 ב 11:38

יש חוסרים אבל

לדעתי יש כמה חוסרים בסיפור. גש עם הסיפור המלא לאיגוד המוסכים והם יעזרו לך. מעבר לזה כל פרסום כזה הוא טוב לצרכנים האחרים. כן ירבו. לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רחמו 14 בפברואר 2002 ב 17:29

רשלנות מקצועית

יש באפשרותך להתלונן במשרד התחבורה, אגף המוסכים.רחוב המלאכה ת''א, לבחור נחמד בשם שמעון אלקים. רחמו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 18 בפברואר 2002 ב 16:34

יש פתרונות!

אל תשאר עם בטן מלאה, יש משרד התחבורה ודרכים נוספות לטיפול בבעיה בתנאי כמובן שתיארת את המצב לאשורו ולא חסרות שורות בתאור שמסרת, התקשר אלי לפלאפון 050-600081 ונבדוק מה ניתן לעשות...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול