פורומים

- שטח 4x4

לאדה ניבה כו או לא לקנות???

13 בפברואר 2002 ב 14:08 16 תגובות 1300 צפיות אורח/ת
נא המלצותיכם לגבי לאדה ניבה אמינות ,יכולת שטח
הוספת תגובה
  • 1. shlomi71 13 בפברואר 2002 ב 18:23

לא לקנות נקודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 13 בפברואר 2002 ב 18:29

זה תלוי

אם יש לך חוש טכני וחשק וזמן אז בתור בעל ניבה אתה יכול לקנות בלב שקט , האוטו אחלה בשטח . אל תקשיב לאחרים תתיחס רק לבעלי ניבות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 13 בפברואר 2002 ב 18:30

נא פרט

למה אתה אומר את מה שאתה אומר היה לך פעם רכב כזה???? מעניין אותי על מה אתה מסתמך???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ניר ש 13 בפברואר 2002 ב 20:10

לאדה

בתור בעליהם הקודמים של 2 ניבות (הראשונה ניגנבה..) אני חייב להודות שסכ''ה נהנתי מאוד מהגי'פ. עם זאת יש לקחת בחשבון כי מדובר בגיפון מוגבל כח אך מצוייד בכל מה שצריך לשטח. בשוק מסתובבות נבלות סרוחות ויש להזהר (בזמנו בדקתי 10 גיפים עד שקניתי חדש במקום זה שנגנב). ההחלטה לקנות ניבה תלוייה גם בשימוש המתוכנן לגי'פ, כמכונת טיולים CJ עדיף בעוד שבתור רכב יומיומי כנראה שהניבה ישרת אותך טוב יותר. ניתן לקרוא גם מבחן השוואה בין סאמוראי, סיקס וניבה באוטו שטח האחרון. בכל מיקרה בדיעבד סביר להניח שהיום הייתי מעדיף CJ6.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ET 14 בפברואר 2002 ב 14:51

הכל תלוי בחיים

אני מצטרף לדעתו של א.ל. גם אני בעל ניבה לשעבר . הרכב מצויין בשטח ועביר בצורה מעוררת כבוד גם ובעיקר מול כל הגדולים אבל , נוחות כביש – נסבל – אם כי ברכב שלי ההרגשה בנסיעה כמו בתוך נגמ''ש ( כנראה בעיה בתיבת העברה / דיפרנציאל ) טיפולים ותיקונים – כמעט כל ששי/ שבת הייתי מבלה שעה שעתיים לתיקונים שוטפים ( שלא לדבר על מוסכים וכל לטירטור והכסף הקשור אליהם ) משפחה – אם זהו רכב שמיועד למשפחה – תשקול שוב ! ( 2 דלתות מאד בעייתי ) דלק – שותה 7 ק''מ לליטר – בשטח גם יותר ! המצאי בשוק – כל הניבות כיום הן בנות לפחות 7-8 ובאמת צריך למצוא משהוא טוב במיוחד כדי לקנות . בקיצור – אם אתה רווק או נשוי טרי ללא ילדים ( אם יש לך ילדים אני מניח שלא יהיה לך זמן J ) וגם לא מתרגש מעלויות בילתי צפויות לך על ניבה וכמובן חייב לבדוק בשבע עיניים את מצב הרכב ( שכאמור מראש זה בעייתי )

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 14 בפברואר 2002 ב 18:06

שלי

דרך אגב הניבה בהגה בשטח היא שלי !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. jeepme 17 בפברואר 2002 ב 12:00

ניבה ניבה..

היא הייתה שלי, היתה 1600 סמ''ק, נסעה לא רע בכלל, אהבה את גרשון ממוסך בונאר ( מומחה לניבה ). את כל היתר מחקתי SORRY , תעשה חיפוש ותצטייד בזמן... צחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. שחיין 18 במרץ 2003 ב 13:54

לא להתעסק עדיף סמוראי

גם בביצועים וגם באמינות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image rexton4wd 18 במרץ 2003 ב 20:23

גם אני חיפשתי והתייאשתי

מניסיוני הקצר והמר עבירות מעולה אחזקה מאוד יקרה מחלידה נורא עד רמת סיכון - כלומר בדוק חלודה בין בולם וקפיץ קידמי (מופרדים בניבה ולא יושבים אחד בשני) אם יש שם חלודה אתה בבעיה אני התייאשתי ועברתי לטנדר סובארו - זול עביר אפשרות שיפור נרחבות עלויות אחזקה אפסיות אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image rexton4wd 18 במרץ 2003 ב 20:25

גם אני חיפשתי והתייאשתי

מניסיוני הקצר והמר עבירות מעולה אחזקה מאוד יקרה מחלידה נורא עד רמת סיכון - כלומר בדוק חלודה בין בולם וקפיץ קידמי (מופרדים בניבה ולא יושבים אחד בשני) אם יש שם חלודה אתה בבעיה אני התייאשתי ועברתי לטנדר סובארו - זול עביר אפשרות שיפור נרחבות עלויות אחזקה אפסיות אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. profile image rexton4wd 18 במרץ 2003 ב 20:26

גם אני חיפשתי והתייאשתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. profile image rexton4wd 18 במרץ 2003 ב 20:28

גם אני חיפשתי והתייאשתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. kelmany 18 במרץ 2003 ב 20:41

שיפורים ?

על איזה שיפורים אתה מדבר ??? הרכב נמוך כמו פרייבט עם צמיגים של אופניים. פרט מה שיפרת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. profile image rexton4wd 20 במרץ 2003 ב 16:31

הייתי כותב לך ועוזר אבל...

לא אוהב את סגנון הדיבור שלך קודם תעשה קצת כבוד לאנשים עם ידע לפחות כמו שלך וניסיון לא פחות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת 20 במרץ 2003 ב 17:54

ממליץ

בירשותי ניבה 94 מספר חודשים אנשים סתם מזלזלים ומבלבלים את המוח לפני קנית הרכב הזהירו אותי מזה לעניננו הרכב טוב משמש אותי ביום יום עבירות טובה וחלקים זמינים אצל המוסכים הנכונים ממליץ בחום הרכב יותר מתורבת ומרווח מהסמוראי מאפשר לך לצאת לטיולים של יותר מיום עם עוד אנשים ברכב אבל בכל מיקרה לפני הקניה תיבדוק טוב שלא תיקנה חתול בשק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת 20 במרץ 2003 ב 18:14

למרות הבוזים ובלבולי ה... של האנשים אני ממליץ כבעלים גאים ומרוצה של ניבה 94 אשר משרתת אותי ביום יום בנאמנות ובסופי שבוע בטיולים הרכב אמין בעל עבירות טובה זול מאוד לאחזקה נוח במידה טובה . ניתן להשיג חלקים אבל צריך ללכת למוסכים הנכונים בקיצור שווה לחפש גם אתה יכול להיכנס לאתר הניבות הישראלי לקבל עוד חוות דעת מבעלי ניבות שונים יודעי דבר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול