מה יש למגן בגימיני ?
לדעתי חבל על הכסף !!!! במקום מיגון קנה צמיגי שטח . אני נסעתי על סמוראי כשנתיים ומנסיוני הדבר היחיד שהיה צריך למגן בסמוראי זה מיכל הדלק. עכשיו תתכופף מתחת לסמוראי ותראה היכן ממוקם מיכל הדלק . במרכז הרכב גבוהה למעלה . אפילו מוט השפור ממוקם מאחורי הסרן הקידמי. סוזוקי פשוט שיפרו את הסמוראי גם מבחינת מיגון. ושוב לדעתי אתה רק צריך להגביהה את הרכב ע''י צמיגים.
מיגון גימיני
שלון חגי ותודה על הזמן אבל אני ממש מבולבל כל 1 אומר משהו אחר מה לעשות מה ???? 1 אומר להחליף בולמים + קפיצים להגביה את הרכב 5 ס''מ + 2.5 ס''מ = 7.5 ס''מ נוספים צמיגים כבר החלפתי ל 215\75\15 אבל יש כאלו שאומרים תמגן את כל הרכב מסביב וגם מלמטה כל זה = 9000 ש''ח כולל כל ההגבה מה אומר ???
המשך
אם כבר יש לך צמיגי 215 אז שלב הבא הוא החלפת קפיצים לדעתי. אם בכל זאת תחליט למגן משהו ברכב עדיף שזה יהיה הטראנספר! השאלה הנשאלת היא האם בזמן נסיעה בשטח אתה מקבל מכות בתחתית הרכב? אם כן אז סימן שצריך להגביהה עוד . רק לידיעה כללית, בנהיגה בשטח טכני רצוי להעזר במכוון מנוסה!
המשך להמשך
שלום חגי ובוקר טוב בקיצור מיגון מלא אני לאר רואה איזה שהיא אפשרות להתחמק מזה ואם לא נשלם על זה בנזקים. סתם לדוגמא תנק דלק לרכב שלי עולה 6000 שקל אז שווה למגן + להגביה.
מיגון ג'ימני [[3]]
מנסיון של למעלה מ27 אלף ק''מ על הגימני ועוד כמה עשרות אלפי על כמה אחרים: סע כמו בן אדם. 6000 ש''ח זה ים כסף. נכון, יש ונדפקים חלקים תחתונים ברכב אבל זה מה יש. 8-)
תודה
יש לי גם גימני ולא ידעתי אם כדי למגן אז תודה בולמים +_ קפיצים עולים 4000-4500 מונרו 9000 אבל מספיק רק צמיגים ונעילות