קרבורטור ניבה
המחיר הוא 700 ש''ח של סובארו לגאסי 1600 אצל אריה קרבורטורים בנתניה. שמעתי שזה עושה את המנוע קצת יותר מידי גמיש בסל''ד נמוך ובlow אבל סך הכל בסדר גמור, ויותר חסכוני בדלק.
הייתי אצלו והוא מבקש 1200 לקרבורטור של פגו 405 משופץ
405
אם זה קרבורטור של 405 אין טעם זה נבלה וזה טריפה תמשיך לחפש.
קרבורטור ''הולי''
יש לי קרבורטור ספיר מתוצרת ''הולי'' , אם הוא מתאים לך- שלך ב 300 ש''ח.
קרבורטור ''הולי''
יש לי קרבורטור ספייר מתוצרת ''הולי'' , אם הוא מתאים לך- שלך ב 300 ש''ח.053351032
קרבורטור לניבה (לגאסי)
אשמח מאוד לדעת כמה הניבה אוכלת דלק עם קרבורטור של סובארו גם אם מישהו יודע על החלפת מנוע ??? בניבה למשהו קצת יותר חי מפיאט131 הגבהות? ובכלל יש לי ניבה 94 והיתה לי גם 96 חלקים בשפע + ידע אשמח לעזור
קרבורטור לניבה (לגאסי)
אשמח מאוד לדעת כמה הניבה אוכלת דלק עם קרבורטור של סובארו גם אם מישהו יודע על החלפת מנוע ??? בניבה למשהו קצת יותר חי מפיאט131 הגבהות? ובכלל יש לי ניבה 94 והיתה לי גם 96 חלקים בשפע + ידע אשמח לעזור
קרבורטור לניבה
בסוף הזמנתי קרבורטור חדש מרוסיה - של LADA SAMARA. מתאים בדיוק. צריכת דלק של 1-8 . סה''כ נוסע יפה. אין פתיחות ברמזורים אבל מגיע ל-100 קמ''ש. וחוץ מיזה המחיר - 600 לחדש - כמעט כמו ניקוי ישן. דרך אגב - LADA חוזרת לארץ. לא לימכור ניבות - המחיר כנראה הולך לעלות וסוף סוף יהיו חלקי חילוף.
לא להחליף מנוע, זה יכול לפתוח דף של צרות. הניבה בנויה עם איזון מושלם בין כל המיכלולים שלה וכשמחליפים מנוע צריך לדאוג לכל השאר. לדעתי אין אף אחד הארץ שמבין מספיק בזה, בצרפת יש מומחים רציניים מאוד בנושא.
אשמח לקבל עזרה
שלום לך אני בעל ניבה ואני זקוק לגיר קידמי הטלפון שלי זה 058462048