13 במרץ 2002 ב 13:05 5 תגובות 3783 צפיות potash
חברים יקרים, אשמח מאוד באם תוכלו להגיש לי קצת עזרה בבנית באגי אני מחפש לינקים לאתרים שיש בהם אינפורמציה על באגי שנבנתה מחיפושית ואינפורמציה על נמנוע של החיפושית. כל פיסת מידע תוכל לעזור לי, מאמרים תמונות הכל. תודה מראש.
הוספת תגובה
  • 1. מןש פרויקטים 14 במרץ 2002 ב 11:56

באגי

עבור לדף 635 תחת הנושא בנית רכב שטח תמצא הרבה חומר ששלחו לי עבור אותה בקשה כמו שלך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. assafr 14 במרץ 2002 ב 16:09

בניית באגי

אז ככה שירטוטי באגי קשה לי להאמין שתמצא פשוט זה בלתי אפשרי אבל ישנו ספר שנקרא baja bugs & buggies שכתב jeff hibbard שהוא ספר מצויין שמסביר הכל על בניית באגי הספר נמצא ברשותי כך שאם תרצה לעיין בו אין בעיה בכל מקרה אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לנסות לעזור . אסף 054-577654

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שלמה111 10 באפריל 2002 ב 15:45

עזרה

שלום ראיתי את ההודעה שרשמתה ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי אני רוצה לבנות באגי אבל אני צריך סירטוטים ואני לא מצליח להשיג כאלה מקווה שתוכל לעזור לי תודה שלמה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dan_aaron 11 באפריל 2002 ב 12:16

באגי

עזוב אותך מכל מיני שטויות של שרטוטים וכו קח באגי מוכנה שים 5000 ש''ח שחט אותה בשטח וזהו . אני הייתי בדיוק במצבך לפני כשנה והתייאשתי את השגתי לי כזו מוכנה משלדה של חיפושית ומנוע1.6 של סובארו וזהו הכל פתוח וחפשי לטיפול עצמי . במשקל עצמי של כ400 ק''ג היא מטוס אם אתה מעוניין תבדוק בגלריה אני באגי בניה עצמית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. yoreh 11 באפריל 2002 ב 14:09

שרטוטים לבאגי

חבר, חבל לך על הזמן. קשה מאד ואפילו בלתי אפשרי להשיג שרטוטים מכובדים. וגם אם תשיג אכשהו יהיה לך קשה מאד מאד ליישם אותם בבניה. מה שאני מציע לך זה לצייר סקיצה של מה שאתה רוצה, לקבוע לך מידות בסיסיות להתחלה (אורך,רוחב,בסיס גלגלים וגובה) ולהתחיל לבנות... כל השאר המידות יתקבלו במהלך העבודה על השלדה. בכל מקרה אני רושם לך כתובת של אתר מעניין בתחום עם הרבה קישורים לאתרים אחרים. אני גם משאיר הודעה בפורום עם תמונות של הבאגי החדשה שלי, שדרך אגב נבנתה באותה השיטה שתארתי למעלה. בהצלחה... יורה יונה.

http://www.sandrail.com

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול