באגי
עבור לדף 635 תחת הנושא בנית רכב שטח תמצא הרבה חומר ששלחו לי עבור אותה בקשה כמו שלך
בניית באגי
אז ככה שירטוטי באגי קשה לי להאמין שתמצא פשוט זה בלתי אפשרי אבל ישנו ספר שנקרא baja bugs & buggies שכתב jeff hibbard שהוא ספר מצויין שמסביר הכל על בניית באגי הספר נמצא ברשותי כך שאם תרצה לעיין בו אין בעיה בכל מקרה אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לנסות לעזור . אסף 054-577654
עזרה
שלום ראיתי את ההודעה שרשמתה ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי אני רוצה לבנות באגי אבל אני צריך סירטוטים ואני לא מצליח להשיג כאלה מקווה שתוכל לעזור לי תודה שלמה
באגי
עזוב אותך מכל מיני שטויות של שרטוטים וכו קח באגי מוכנה שים 5000 ש''ח שחט אותה בשטח וזהו . אני הייתי בדיוק במצבך לפני כשנה והתייאשתי את השגתי לי כזו מוכנה משלדה של חיפושית ומנוע1.6 של סובארו וזהו הכל פתוח וחפשי לטיפול עצמי . במשקל עצמי של כ400 ק''ג היא מטוס אם אתה מעוניין תבדוק בגלריה אני באגי בניה עצמית
שרטוטים לבאגי
חבר, חבל לך על הזמן. קשה מאד ואפילו בלתי אפשרי להשיג שרטוטים מכובדים. וגם אם תשיג אכשהו יהיה לך קשה מאד מאד ליישם אותם בבניה. מה שאני מציע לך זה לצייר סקיצה של מה שאתה רוצה, לקבוע לך מידות בסיסיות להתחלה (אורך,רוחב,בסיס גלגלים וגובה) ולהתחיל לבנות... כל השאר המידות יתקבלו במהלך העבודה על השלדה. בכל מקרה אני רושם לך כתובת של אתר מעניין בתחום עם הרבה קישורים לאתרים אחרים. אני גם משאיר הודעה בפורום עם תמונות של הבאגי החדשה שלי, שדרך אגב נבנתה באותה השיטה שתארתי למעלה. בהצלחה... יורה יונה.