אתה יודע מה שקל לא הייתי ....
ראיתי את הגיפ המכוער הזה ברחוב עזוב אותך שטויות שקל לא הייתי נותן על החרא הזה ולהגיד לך משהו מי שנוהג בו עוד יותר חרא האחיין שלי התלהב מהדבר הצהוב הזה שלחתי אותו שיקנה אותו בעל הרכב ראה ילד בן 17 וחצי אמר לו עזוב אותך זה לא בשבילך מה שהוא לא הבין שהאחיין שלי היה מוכן לשלם לו עליו גם 90 אלף שקל שהוא רוצה 60 אבל בגלל היחס שלו הוא נשאר עם הגיפ המכוער הזה שבפנים הגיפ נראה כמו אחרי תאונה רצינית והאחיין שלי קנה סופה יותר חדישה ואני בטוח שהתוצאה הסופית תיהיה יותר מוצלחת נ.ב לרועי בעל הגיפ אם אתה מעוניין להחליף את הטוסטוס שלך ראש בראש על פיאגו סי אז השכן שלי מוכן
רגע רגע רגע........
אתה רוצה לאמור לי שהסופה הצהובה - דיפ' 110 , דיפ' 90 , איסוזו איפון וקאיה היו באותה קטגוריה??????
קשה להאמין אבל כן
נשמע דפוק ? אז תאר לעצמך איך זה נראה !!!
חבל מאוד שרגשות הקיפוח שלכם גוברות עליכם. במקום לקטר תסתכלו על הצד החיובי של העניין,לראשונה ארוע שטח בגליל המערבי,בתור תושב האיזור וחובב שטח אני אספר לכם שהרבה זמן מנסים להרים ארוע כזה או דומה ולכל דבר יש פעם ראשונה שממנה יש ללמוד,אז לא כולם ''חיות שטח מטורפות'' כמוכם ואת ההערות יכולתם לספק למארגנים על מנת שבפעם הבאה יהיה טוב יותר,ותאמין לי שיהיה!!! וד''א למירוץ היה תקנון ומה לעשות הסופה הצהובה עמדה בתקנון בקטגוריה הסטנדרטית.
קטנוניות
ההערות שלכם ממש קטנוניות או שהם נובעות מקנאה או משעמום. היה אירוע יפה מאוד אני התחרתי גם . אל תסתכלו על הסופה הצהובה או על הקאיה תסתכל על הרכב שלך: אם לא הגעת לכלום אז תעשה את החושבים עם עצמך . סכ''ה באו להנות שם כמו בכל תחרות . זה שהתלבשת על סלע רק מוכיח משהו . למה אף אחד אחר לא התלבש על סלע וגם לא מקטר ? אולי בפורום כולנו גיבורים בסיפורי מעללות על מה אנחנו עושים בשטח אבל הכל סיפורים כנראה . בטחרות ראינו מה כל אחד שווה באמת . אז חבל לקטר ושימשיכו להרים ארועים כאלו ולך יש ברירה... לגבי השיפוט? הוא היה ניטראלי לדעתי לא מכיר את השופט והאחראים לא התערבו בשיפוט כך שלוח הזמנים קבע . אז חבל להשמיץ .
תהיה רציני!
ילד בן 17 וחצי עם 90 אלף ש''ח ? ורוצה סופה כזו ? גם אני היתי אומר לו שזה לא בשבילו. ומעניין עם מה אתה נוסע יחסית לסופה של רועי ? אולי באמת עם טוסטוס אם אין לך הערכה ופירגון לרכב קצת יפה ומשופר . קנאה אולי???????
הערה נוספת להערות הקיימות.....
הערה נוספת להערות הקיימות.....
אני רמתגני, וכמעט כל יום עובר ליד הסופה הצהובה שהתפרסמה פה , ועד עכשיו אני לא יודע למה. חוכמה גדולה לבוא עם אריה כמו הסופה הצהובה, ולהתחרות נגד העזים (בלי להעליב, לשם המטאפורה), הסופרטאזים ובכלל כול הרכבים שהשתתפו.הסופה הצהובה הזאת נראית כמו נמלה ליד הרבה גיפים בארץ, רק שהבעלים חכם על חלשים,עם גישה חרא, שתופס מעצמו מלך העולם, מגיע לתחרויות של סטנדרטים עם משופצר למשעי.ועוד הערה קטנה, המנוע של הסופה הצהובה......טחון טחינה עצבנית.....הוא נשמע כאילו הוא עומד להתפוצץ כל פעם שנותנים בו גז. א -ב -ל, למרות הכל, היא באמת יפה, ובאמת כל הכבוד לבעלים שהעמיד רכב בכזאת רמה ומסתדר עם האחזקה המטורפת שלו.......רק להבא, תעשה חושבים לפני שאתה משויץ ליד גיפונים עירוניים, כי אתה יודע, בתל ברוך ובמנדרין יש הרבה שישמחו לאכול אותך לארוחת בוקר......בהצלחה לכולם, ארז.
סופה צהובה וכללי התחרות
זאת הפעם הראשונה שאני רואה את הסופה הצהובה ולתחרות לא הגעתי. מה שכן רציתי לדעת שני דברים 1. מה היו כללי התחרות לגבי רכבים סטנדרטים ? מה מותר להוסיף על הרכב עד שהוא מפסיק להקרא סטנדרטי. 2. הסופה הצהובה באמת נראית טוב אבל מה יש לו מתחת לכל הפיבר ? איזה תוספות יש שם ?
סטנדרטי?
סטנדרטי בתחרויות ע''פ התקנון זה כל רכב עם מדת צמיגים עד 33 אינץ . מנוע לא חשוב . לגבי תוספות לא חשוב כמו הגבהות . רק שינוי במיתלים ע''י הורדה ולא ע''י הוספה . הכוונה הוספת שקלים מותר. הורדת קפיץ ובמקומו מוט רדיוס וספירלות = שינוי מבנה = לא סטנדרטי .
קריטריונים לסטנדרטי
אם אילו הקריטריונים גם בתחרות זו שכוונה ספציפית לרכבים סטנדרטים אז אני חושב שהמארגנים פישלו קצת. היו יכולים לשנות קצת ולהוסיף קטגוריות עם הרבה יותר הגבלות למען יוכל להתמודד סופה עם סיקס ופרוזה עם קאיה. ושוב אני אוסיף כי לא הייתי בתחרות ואני באמת שלא יודע עד כמה מקומי כאן להגיב אבל לא הגעתי לתחרות בגלל שחששתי שאתמודד נגד מפלצות הגדולות ממני, ולשבור את הרכב עצמאית אני יודע טוב מאוד לבד.