יפהפיה
קח רעיון מטורף - ואני ראיתי אחת כזו שנוסעת, בארץ! והכוונה כמובן למנוע... מנוע! - אימפרזה טורבו. כדי להבין על מה אני מדבר, גש ל''מוסך רון'' ברח' המסגר בת''א, מול סוכנות מיצובישי. אתה ''תיפול מהכיסא'' כשתראה את חיפושית הבאחה שהוא בנה, עם מנוע אימפרזה טורבו. אין שום דבר בארץ על ארבעה גלגלים שנוסע כמו זה.
קודם כל באגי מדהימה ביופיה בטח
בשביל באגי ראשונה . לפי איזה תרשימים עבדת ?אשמח לקבל נתונים על בניית הבאגי מהתחלה ועד הסוף (גם אני מעוניין לבנות אחת) . תודה מראש אסף
הלוואי...
מנוע אימפרזה טורבו זה חלום רטוב של כל יצרן רכב ביתי. אבל מה לעשות - העסק יקר מאד. אין לי ספק שאם תגיע הזדמנות טובה למנוע כזה לא אהסס לרגע... מנוע הפולקסווגן יעוף בבעיטה לטובת המפלצת הזאת יורה.
תרשימים
כמו שכתבתי לבחור בפורום אני אומר גם לך - אין פה צורך בתרשימים מפוצצים ובתוכניות על. כל מה שאתה צריך זה מידות בסיסיות (אורך רוחב בסיס גלגלים וכו'), ומזה אתה מתחיל לבנות את השלדה. כל השאר יבוא באופן טבעי. לא הכל הולך חלק אבל זה לא נורא. מנסים, טועים, מנסים שוב עד שמצליחים. בכל מקרה בניית באגי דורשת הרבה דמיון, המון ידע טכני, והמון המון סבלנות. מה שאתה רואה בתמונות היה בתוך הסדנא כמעט שנה ויש עוד הרבה מה לעשות ומה לשפר. בהצלחה, יורה.
כל הכבוד בן אדם!
כל הכבוד אחי, הרמת באגי ברמה, ואני מדבר על הבניה . יפיפיה. בקשר להחליף מנוע ל2000 של טרנספורטר....אני לא הייתי ממהר....לי יש באגי, גם, בסיס חיפושית, והרכבתי לה מנוע טרנספורטר....הבעיה היא שאתה רק משחרר טיפה את הקלאטצ, האוטו מתרומם...ולא יעזרו משקולות מקדימה.פשוט תכנו יותר גדול. ברמה העקרונית שאתה בונה באגי, אתה בונה אותו על המימדים של חיפושית. אבל אם ברצונך להרים מפלצת, אתה צריך הנדסה אחרת לגמרי. יותר ארוכה, יותר כבדה, ואז, תוכל להביא מנוע עם כבוד. אני התפשרתי על מנוע סובארו 1600 נאמן שלא בוגד בי, ואני מרוצה ממנו. כח זמין, כיף של דבר. זה מנוע מהיר מאוד. בקיצור אחי, כל הכבוד, באמת כל הכבוד. ישר כח, תתקדם בדגמים..תראה לנו חידושים.....ביי ובהצלחה, ארז.
וואללה !!! מגניב !!!
ואני חשבתי שאני אראה עוד פעם איזו גרוטאה אני גם רוצה כזה... ואם אתה רוצה לראות מפלצת אמיתית תיגש למוסך של אורי מלמד בקרית אליעזר בחיפה שם יש את שני האחים יואב ורני שכל הזמן בונים מפלצות האחרונה שלהם היא טרנספורטר סינכרו שחוץ מהשילדה ומערכת ההנעה לא נשאר ממנה כלום המנוע ד''א מבית פורשה ... לפני כן הם בנו מפלצת מתומקאר משופר בתוספת מנוע של רנו 5 טורבו... שווה ללכת לראות יוסי
איך עושים כזה דבר?????
אתה יכול להגיד לי מאיפה משיגים חלקים שילדה ומנוע,, אני מת לכזה דבר......
מעוניין לקנות
מעוניין לקבל פרטים על האגי ומס טלפון, לקנייה, 051486773 אלירן , רציני!
מצטער, היא לא למכירה...
אחלה באגי ברוך הבא למועדון
יורה כל הכבוד .אני כרגע עובד על שיפור באגי באותו הסגנון . השתתפתי בראלי האחרון ברמת הגולן עם הבאגי הזה וסיימתי אותו בהצלחה (אומנם במקום אחרון). יש לי הרבה לקחים לשיפור ועליהם אני עובד כרגע.
אחלה באגי ברוך הבא למועדון
יורה כל הכבוד .אני כרגע עובד על שיפור באגי באותו הסגנון . השתתפתי בראלי האחרון ברמת הגולן עם הבאגי הזה וסיימתי אותו בהצלחה (אומנם במקום אחרון). יש לי הרבה לקחים לשיפור ועליהם אני עובד כרגע. בכל אופן כל שאלה אם יש לך אתה מוזמן ליצור קשר בפלאפון 051234394 לאבישי