פורומים

- שטח 4x4

מחפש מבחן שטח לסוזוקי ויטארה

14 באפריל 2002 ב 16:34 3 תגובות 994 צפיות אורח/ת
אני מעונייו בסוזוקי ויטארה, ומחפש לינק או איזשהו אתר אינטרנט המציג מבחן שטח וכביש על הויטארה. אם ישנם בעלי ויטארות אשמח לקבל חוות דעת אישית ... תודה
הוספת תגובה
  • 1. סימון 14 באפריל 2002 ב 23:01

ויטרה- תגובה

שלום לך. אתה לא ציינת אם אתה רוצה לרכוש ויטרה או גרנד ויטרה. אולם, שניהם מוצלחים כאשר קיימת עליונות בשטח לסוזוקי ויטרה הרגילה ( ולא לגרנד ויטרה ). כתבה על הויטרה קשה למצוא, כי הכתבה היתה לפני יותר משנתיים. על הגרנד ויטרה תמצא מלפני כחצי שנה במגזינים הישנים. מצטער לא יכול להפנות אותך כי לא זוכר את מספר המגזין. ת'כלס חבל על הכתבות המצויינות להפליא. יש לי סוזוקי ויטרה והיא פשוט מדהימה חבל על הזמן. היא מאוד עבירה, מאוד סחירה. היא לא נופלת בעבירות שלה מג'יפים מקצועיים. והאמן לי חילצתי הרבה ג'יפים בשטח כמו טראנו, מגנום, טרופר. יש לה שני חסרונות: 1. היא קטנה 2. היא עדינה בשטח טכני קשה ביותר. אבל, אם נהיגה איטית אין כל בעיה. ללא כל צל של ספק----הקניה כדאית ביותר. אני ממליץ עליה בחום רב. ואני אחד שיוצא כמעט בכל סוף שבוע לשטח במשך למעלה מ-4 שנים. אז שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתחליט לך לבחור לבסוף. ביי ביי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. assafr 15 באפריל 2002 ב 18:12

מצטרף להמלצות

אני מצטרף להמלצות כבעל ויטרה רכב מדהים מכל המובנים גם בכביש וגם בשטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. עופר פרוזה 19 באפריל 2002 ב 15:16

ויטרה

במגזין מוטופאן זצ''ל ניתן למצוא מבחן השוואתי בין ויטרה לפרוזה. אני מאמין שאת המגזין ניתן להשיג דרך מערכת הגה. עופרוזה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול