פורומים

- שטח 4x4

מה כדאי טיריוס או ספורט''ז

16 באפריל 2002 ב 22:31 11 תגובות 2798 צפיות גיפ
ברצוני לקנות אך איני יודע מה כדאי יותר יש לציין שיש לי זוג ילדים נסיעה ממוצעת של 20000 ק''מ בשנה וזה הגיפ הראשון שאני קונה. תודה על העזרה
הוספת תגובה
  • 1. yuvalsh 17 באפריל 2002 ב 04:38

טריוס או ספורטאג'?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. yuvalsh 17 באפריל 2002 ב 04:41

טריוס או ספורטאג'?

אמרת טיולי שטח? טריוס אינו רכב שטח, משולל הילוך כח ו..חבל''ז! ההתלבטות אינה במקומה. חג שמח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חגי 17 באפריל 2002 ב 08:01

לדעתי ההתלבטות צריכה להיות

טראנו או ספורטאז' או אפילו ויטרה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. jeepme 20 באפריל 2002 ב 19:13

טריוס אינו רכב שטח

הוא בעל יכולות מוגבלות מאוד. מספורטאז' אפשר להוציא ביצועים טובים ( עם קצת השקעה בשיפורים... ) צחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 20 באפריל 2002 ב 23:43

כבעל ספורטג' ההתלבטות שלחה מצחיקה! לא ניתן להשוות בכלל....ספורטאג' אחלה אוטו למשפחה ולטיולים !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. polar bear 20 באפריל 2002 ב 23:59

אכן

הטריוס לא אופציה ולדעתי מיותר ,כי כל מה שעושה הנ''ל תעשה עם פריוט. יש עוד קטנים 4X4 , כמו שצין קודמי - ויטרה ואחיה הקטן ג'ימני , הטראנו כבר גדול.... אם הענין הוא תקציב ולא גודל הרכב - תחשוב גם בכוון של גלופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. gigirom 21 באפריל 2002 ב 11:55

בהמשך לשאלתך

הטריוס הוא לא ג'יפ, אנא הזהר בדבריך. מדובר ברכב עם מנוע 1,400 דמוי ג'יפ שאמור לספק את הצרכים של אדם עירוני אשר הנגיעה שלו לשטח היא החול בחניון של חוף הים ולא יותר מזה. לעומת זאת הספוטאז, הינו רכב הנמצא בקטגוריית ג'יפונים בעלי ביצועי שטח טובים המעניק נוחות בכביש ועבירות טובה בשטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. יהודה 01 ביולי 2005 ב 15:28

שלא יבלבלו אותך אחי!

כבעל טריוס כ-4 שנים ,הנני ממליץ בחום רותח! על הטריוס מכמה סיבות: א)הוא לא צורך דלק רב (גיר רגיל,ביחס לאחרים). ב)הוא דומה מאוד לסאמורי של סוזוקי (שהוא אגדה בשטח). ג)יש לו נעילת דפרנציאל וזה יחד עם 85 כוח סוס ,ומשקלו קל. ד)השוק שלו מטורף. ה)נוחות הנהיגה שלו בכביש נוחה מאוד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. snir y 02 ביולי 2005 ב 18:02

לטריוס נעילת דיפ אמצעית שאינה תוספת אלה הכרח.לטריוס דיפ אמצעי כתוספת בשביל הכביש והנעילה שלו היא בעצם 4על4 רגיל לשטח בלעדיה במשטח בעל אחיזה שונה ומשתנה הרכב היה כ2 על 4.הטריוס דומה לסמוראי כמו שפיל דומה לקרנף כלומר בגודל.סמוראי על זוג סרנים חיים ושלדת סולם הטריוס על מרכב אחוד(אל תתפוס אותי במילה )מתלים עצמאיים וציריות כגפרורים.זה לא אומר כמובן שאי אפשר להנות ולהפיק ממנו המון . וכן הוא צורך פחות דלק וסחירותו טובה אך אין הוא בר השואה לקאיה שעם הילוך הכוח סרן אחורי חי ושלדת סולם נמצאת בקטגורית (''רכב כביש שטח אמיתי'')

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. ייאן 04 ביולי 2005 ב 18:39

כל מילה נכונה בתגובה אחרונה.

לפי ההתלבתות של השועל הוא לא מבין שום דבר ברכבי שטח וזה לא בושה. אסור לקנות רכב ללא בירור מעמיק בנושא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. dony 10 ביולי 2005 ב 16:50

מה כדאי?

כמי שהיה לו טריוס חדש,וכמי שיש לו היום ויטרה(לא למכירה) אומר לך מפורשות,הטריוס לא רכב שטח. יש לו עוד חסרונות,שאני לא חושב שזה המקום לפרט,בכל מקרה אני ממליץ מאד על סוזוקי ויטרה,רכב שטח טוב,(גם בכביש)אמין מאד.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול