פורומים

- שטח 4x4

לצרף תינוק לטיולי שטח ???

07 במאי 2002 ב 07:53 3 תגובות 470 צפיות עמרמי
הי יש לי ילד בן 3 חודשים. מתי ניתן להתחיל לצרפו לטיולי שטח רכים ? איזה נזק יכול להיגרם לו מנסיעה בשטח? תודה, אבי
הוספת תגובה
  • 1. assafr 07 במאי 2002 ב 10:27

אם כל הכבוד לחברי הפורום מפנה

את השאלה הנ''ל לרופא של הילד ולא לחובבי גיפים שהידע שלהם בנושא הנ''ל הוא מניסיון אישי ולכן יכול להיות מוטעה . אסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. orenwahl 23 במאי 2002 ב 11:30

תינוק באוטו

את הבן שלי הוצאתי לשטח כבר בגיל חודש. אמנם זה לא היה ממש טיול שטח עם קפיצות הצלבות וכיו''ב אבל בנסיעה רגועה ואחראית אפשר בהחלט לטייל גם עם תינוק בן 3 חודשים. לגבי מסלול הטיול ואופי הנהיגה - רצוי לא לטלטל את התינוק לפני שהוא יכול לשבת ולהחזיק את הראש - דהיינו בגיל של 5-7 חודשים. חשוב לעגן את הכסא היטב למושב ולהעיף מבט על התינוק מדי פעם כדי לוודא שהוא מאובטח היטב בכסא וראשו אינו מטולטל בחוזקה מצד לצד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. moogi 23 במאי 2002 ב 17:27

לא, לפחות עד שיתחיל ללכת. רק אז הוא קשיר גופנית לטילטולים וגם אז רק לטיולים רכים. בכל מצב חובה לחגור היטב את הילד בכיסא בטיחות תיקני, תמיד! אני אומר את זה בתור מומחה לבטיחות אבל יתכן שרופא יחמיר איתך יותר. מעולם לא נעשה מחקר מקיף מספיק בנוגע לפגיעה בגוף הילד במצבים כאלה או אפילו בתאונות. אני הרבה שנים בשטח וזה גם המיקצוע שלי ואת האחיינים שלי (רווק בלי ילדים) לא לקחתי לשטח עד שיכלו בעצמם לנהוג בג'יפ חשמלי!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול