פורומים

- שטח 4x4

מבקש חות דעת על gmc גימי !!

16 במאי 2002 ב 23:05 6 תגובות 2529 צפיות אורח/ת
אני מתכנן לרכוש גימי גי.מ.סי שנת 96 4300 סמ''ק. אודה על קבלת חות דעת האם קנית הרכב כדאית? ומה המגבלות/בעיות של הגימי? התודה מראש
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 16 במאי 2002 ב 21:28

לא כדאי

קשה למכור אותו והוא קצת בעייתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Avi4x4 17 במאי 2002 ב 08:55

תלוי לאיזה מטרה

יש לי ג'ימי שנת 95 כבר שלוש שנים עשינו טיולים רבים לפי הספר של אבירם ברקאי כולל הקשים ולא היו בעיוית בכלל. יש לו כח זמין אדיר, אבל הוא כבד. שלא נדבר על הנוחות שלו וההרגשה שהאוטו מאוד מרווח לכולם. הוא לא ''נחשב'' לרכב שטח אמיתי אבל אפשר להינות ממנו בעיר ובשטח. יש לבדוק לפני קניה (כמו כל רכב שטח) את מספר הק''מ של שטח וטיפולים במוסכים מביני ענין. נ.ב. - יש כמה תמונות של הג'ימי שלנו בגלריה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. moogi 22 במאי 2002 ב 12:10

אם אתה מחפש עבירות קח משהו אחר. על הכביש ובשביל הוא נחמד. את שאר הבעיות שלו אם יש אני לא מכיר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. polar bear 24 במאי 2002 ב 13:52

רס''ן שמועתי

עובד קשה בכל הקשור לרכבים תוצרת GM. לעובדות: 1. כן - הג'ימי איננו רכב שטח מסוקס , כמעט בדיוק כמו בני דודיו היפנים , ואחינו - איסוזו טרופר. 2. יש לו את אחד המנועים החזקים בתחום - 195 כ''ס מ וורטק דור שלישי. מנוע מצוין לכל הדעות. 3. עלות הקניה עקב שוק משומשים מפגר כמו שיש בארץ - נמוכה. 4. הרבה יותר נוח מהיפנים. 5. בנזין בין 8 ל 4 ק''מ לליטר - תלוי בצורת הנהיגה. 6. גיר אטומטי רגיש. ברגע שנבין שרוב הרכבים האלה נועדו במצבם הסטנדרתי ךהסיע אותך מהבית למכולת בבוץ או דרך השדה - יהיה יותר קל להבין אותם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. moogi 24 במאי 2002 ב 14:04

מר פולר בר, לאיזה רכבים יפנים אתה בדיוק מתייחס? איסוזו טרופר הוא רכב מאוד עביר וכן גם כמה מחבריו היפנים והאירופאים. הג'ימי לא עביר נקודה. הניסיון הוא מהשטח ויש הרבה ממנו עם הרבה מאוד רכבים. ג'ימי יהייה טוב למי שישאר על שבילים קלים עד בינוניים וחול, לא כדאי לנסות איתו עליות חדות ודרדרתיות כי הסרן האחורי מתחיל לקפצץ והרכב לא מצליך לטפס (וזה גם לא בריא). מהלך מתלה די עלוב, בסיס גלגלים ארוך, שילדה נמוכה ומרווח גחון לא מי יודע מה הם לא בדיוק המתכון לרכב שטח טוב. נחון הכל אפשר לשפר אבל לא כדאי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. polar bear 26 במאי 2002 ב 00:17

הבנת הנקרא

או שפשוט לא קראת עד הסוף........ לא טענתי שהג'ימי הוא כלי שטח מסוקס, ראה הודעתי הקודמת. וחוץ מיזה - העניןן שהשילדה שלו נמוכה זה כדי ''להחביא'' את מע' ההנעה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול