פורומים

- שטח 4x4

טלטולים בסמוראי

27 במאי 2002 ב 20:15 4 תגובות 523 צפיות safari saporta
קניתי לאחרונה סמוראי שנת 88'. הבעלים הקורדמים של האוטו עשה לו הגבהה של כ-10 ס''מ ללא שום שינוי במערכת בלימת הזעזועים או חיזוקים כלשהם, ולכן כעת כשאני עובר את מהירות ה-80 קמ''ש, כל בורון בכביש גורם לטלטולים לא קלים. הצלחתי להתרגל למצב הזה ואני נוקט בהמון זהירות אבל זה לא ממש בטיחותי ולכן הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אם אני לא רוצה לאבד את ההגבהה. ואם אני צריך להוריד את ההגבהה עד כמה זה יפגע בעבירות של הג'יפ..
הוספת תגובה
  • 1. חגי 27 במאי 2002 ב 18:22

לא קשור להגבהה

לדעתי הבולמים גמורים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. safari saporta 28 במאי 2002 ב 00:59

הבולמים בסדר גמור

כשהכנסתי את האוטו לטיפול במוסך הם החליפו את הבולמים האחוריים ובדקו את הקדמיים והם בסדר גמור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. polar bear 29 במאי 2002 ב 20:02

על מנת שנוכל לעזור...

לך , אתה צריך להגיד לנו בדיוק איך הוגבה האוטו , ערגול , קפיצים ראשיים חדשים , נדנדות/משולשים ארוכים וכו'. גם יכול להיות ששמו לך בולמים קשים מדי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. mogly 30 במאי 2002 ב 11:10

הגבהה

חבר יקר אז ככה הגבהה אכן פוגעת ביציבות ובנוחות בכביש ובשטח לעומת זאת העבירות כמו שכבר הבנת מאוד מועילה לשטח כבד כגון אזור מדבר יהודה והנגב הדרומי יותר אבל אם הבעלים הקודמים לא דאגו להחלפת בולמים מתאימים גומיות מתאימות אז באמת בשביל הנוחות שלך כדאי שאתה תדאג לכך כל אלו רק מנסיון גם אני מחזיק סמוראי 87 ולאחר הגבה שעשיתי נוכחתי לדעת שעדיף כך

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול