הבחור הוא אידיוט גמור
הבחור שנהג בבאגי הוא אידיוט גמור ומכמה סיבות : 1. הוא נהג בבאגי על הכביש (ומהר) . 2. הוא נהג בחושך בלי אורות . 3. לאחר שהוא פגע ברוכבים הוא ברח וניסה להסתיר את הרכב . ומסיבות אלו ממש מגיע לו להירקב בכלא . אז צריך לרחם על האנשים הנכונים (משפחות ההרוגים) ולאחל לאותו הבחור שלא יעלה שוב על הכביש .
הבחור מסכן!!!
הוא קרע תתחת שלו שנה כדי לבנות את הבאגי המהממת שלו!!! אז הוא יצא לסיבוב בלילה אם הקטנוען לא היה נבהל כמו אידיוט הכל היה נגמר טוב!!! אמממממ ובעניין ההברחת הבאגי גם אני ואני בטוח שגם אתה היינו עושים את אותו דבר!!!
אידיוט אמיתי
הבחור באמת אידיוט אמיתי, קודם כל זה לא חוקי לסוע עם באגי על הכביש, אין לרכב הזה רשיון ומה עוד שלסוע בלילה ללא אורות זה חמור שיבעתיים, בנוסף לכל זה הוא גם פוגע בענף כולו, אין פלא שנתפלים אלינו בגלל אידיוט אחד שמסכן גם את עצמו וגם אחרים ובמקרה זה הוא גרם להרג של 2 אנשים תמימים, בין אם נהג האופנוע בעל נסיון או לא, הוא נבהל כי ראה משהו לא מוכר ועוד בחושך, אני רוצה לראות מישהו אחר, שיהיה מנוסה ככל שיהיה, הוא יבהל ועוד איך.
אתה חכם מאוד!!!
את נהגי הקטנועים צריך להוריד מהכביש ולא את בוני הבאגים למניהם!!!
תפסיק לרחם על האידיוט
הוא טעה והוא צריך לשלם על כך בגדול ודרך אגב אני אישית אם חס וחלילה הייתי פוגע במישהו לעולם לא הייתי בורח ואם אתה כן אני מאוד מקווה שיקחו לך את הרשיון
חבר'ה, אני מכיר את הבחור, והוא לא אידיוט ולא מטורף. הוא עשה טעות איומה שביחד עם טעות קריטית של נהג הקטנוע יצרו אירוע נורא וטראגי. הבחור ישלם את העונש ותאמינו לי שחייו כבר הרוסים לתמיד מהמקרה. לדעתי הוא צריך להענש על כל מה שקשור לבאגי מבחינת רישוי, ביטוח ונסיעה, אבל אני יודע שהביצועים מבחינת היגוי ובלימה של הבאגים שלו הם טובים יותר מהרבה רכבים חוקיים והוא בונה באגים מאוד מיקצועיים. אם יוברר שהתאונה קרתה בגלל רוכב האופנוע אז עליו רק להענש על עבירת שאר החוקים ולצערי כמובן על השטות הגדולה ביותר שלו שהיא העלמת הבאגי. מבחינת עונש על הריגה- הוא כבר בעונש, בטוח שהוא בקושי מסוגל לחיות עם עצמו ובטוח שמטרתו בחיים שהיא באגים, שטח ונהיגה כבר התמוססה לה. כשלא מכירים את המצב בתור גוף ראשון אין לשפוט את האדם על פי העיתונות!
אני יודע
אני גם כן מכיר את הבחור לא אישית אבל הוא מוכר אני בטוח שהבאגי הייתה בטוחה רוכב האופנוע המסכן נבהל ולידע כללי הוא לא ברח הוא הבריח את הבאגי!!!!
ILAY - אותך צריך להוריד מהכביש
ILAY - אותך צריך להוריד מהכביש
ולא את נהגי הקטנועים .... מעניין , אם נהג הקטנוע היה אחיך וחברתו - איך היית מגיב ?? הטעות הגדולה של נהג הבאגי לפי מה שאני מבין מכם היא לא הסתרת הבאגי - מזה אנשים לא נהרגים !!! אלא נסיעה בלילה ללא אורות !!! ועל זה עליו לשלם !!! ולעבירה שהוא עבר קוראים - גרימת מוות ברשלנות !!! עונש - לפי מיטב ידיעתי - שלוש שנות מאסר !!! נכון - גם אני עובר על החוק מידי פעם - אני לא כזה צדיק גדול אבל יש הבדל בין לנסוע בכביש החוף במהירות של 120 קמ''ש ואפילו 140 ו-160 קמ''ש (בתנאי שהמצב מאפשר כמובן ...) ובין נסיעה בלילה בתנאי ראות לקויים ללא אורות !!! ושיגיד תודה שבמקום האופנוע לא הופיע מולו איזה סמיטריילר ... הפעם באמת הצלחתם לעצבן אותי ... יש לי סימפטיה מיוחדת לרוכבי אופנוע וכל פגיעה בהם בשל טעויות של נהגים טיפשים מעצבנת אותי מחדש ... יוסי
בוא בוא תקשיב
אני בא מענף האופנועים (אם תרצה לקנות אופנוע תבוא אלינו) ואתה צודק בקשר לעניין האופנועים שאנחנו מסכנים וכל יום יומיים נהרג אחד משלנו הבחור עבד על הבאגי שלו המון זמן סיים אותה ויצא לסיבוב קטןףבתור אופנוען ותיק אני מבטיח לך שלא היה קורה לי כלום נהג הקטנוע היה חדש ונבהל בלי שום סיבה הבחור עם הבאגי לא יאושם בהריגה מכיוון שלא היה התנגשות בינו לבין הבאגי בגלל הבאגי הקטנוע הוא זה שנבהל והתנגש בבאגי הבחור מסכן לא היה לו בראש באותו רגע עניין האורות ולידע כללי כבר הורידו אותי מהכביש לכמה שנים וחזרתי!!!ובגדול!!!
בוא תסביר לי משהו מר איליי
באחד הפורומים הבנתי שאתה עוד בחור צעיר אז איך בדיוק הורידו אותך מהכביש וחזרת ? ובקשר לבחור שאומנם אני לא מכיר אישית אני די בטוח שהוא יואשם בהריגה (מהכרת מערכת המשפט) ובגללו המשטרה מחפשת היום את כל מי שנוסע בבאגי הרבה יותר מבעבר .אני גם בטוח שאת המחיר הנפשי הוא משלם בכל רגע ורגע מאז המקרה אבל הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא יצא ''לסיבוב הקצר'' בלילה בלי אורות ובגלל זה מגיע לו לשבת קצת בכלא על זה שהוא קטע חיים של שני אנשים צעירים והאחרון שאשם זה נהג הקטנוע שנבהל אני בטוח שגם אתה היית נבהל לו היית רואה לידך משהו בלי אורות נוסע בלילה . מקווה שתבין את הפשע שהוא עשה ואת זה שעליו לשלם על כך אסף
מר אסף בוא נברר משהו
עם כל הכבוד לך ולזה שאתה מכיר את מערכת המשפט ואתה עוד תראה שלא יאשימו אותו בהריגה ובמקרה הכי גרוע הוא ישב שנה שנה וחצי לא יותר בעניין השני אני חושב שקצת טעית לגבי 1) טענת שאני בחור צעיר אתה צודק אני בחור צעיר עד גיל 21 הייתי בשלילה לא שזה הפריע לי לרכב אבל לא חשוב 2)אם באמת היית מכיר אותי היית מבין שלא הייתי נבהל ויותר גרוע בשביל האתגר הייתי מטפס לו על הבאגי עם הCR אני מנצל את המקום כאן ומפרסם!!! CR 250 2000 למכירה !!! אגזוז, מיכל,מנוע,פלסטיקה!!! CR 250 2001 אגזוז של פרו סייקל מיכל עדיין מנוע ראשון 10 שעות מנוע חדש!!! [email protected] שיהיה יום טוב (זה אילי ולא איליי)
אוייייייייי
איליי - אתה פשוט לא חכם במיוחד. מוגי - הפתעת אותי לרעה . { באמת , לא ציני } זה לא מענין אותי שהאיש בעל ידי זהב , עוזר ליתומים ואלמנות בשעות הפנאי , עושה 80 יום מילואים בשנה ביחידה קרבית וכו' וכו'......... מבחינתי - רוצח !! כן עד כדי כך! הבנאדם נוסע מהר , ללא אורות {עזוב אותי חוק או לא חוק } , גורם לתאונה - כן הוא הגורם - סיגנון הנהיגה והליקוי הבטיחותי - אורות , ולאחר שגרם לתאונה - מה הגיבור עושה? מזמין אמבולנס? מסיע לפצועים? מה פיתאום!! הכי חשוב עכשיו זה שהבאגי תישאר שלמה והמישטרה לא תיתפוש אותה , אחרי הכל - הוא עבד עליה קשה, חבל. תיכף תגיד לי שגם הבחור שנסע 160 בפרויד בחיפה ורצח זוג - גם מיסכן. חברים - על טעויות משלמים , ותתפלאו - אבל החוכמה היא לא להתחמק מהתשלום - אלא לא לעשות את הטעות מלכתחילה!!! ועוד משהו שעלה לי בראש - נגיד שהיתה עובר צעירה בלבוש שחור , האדון לא היה רואה ודורס אותה , או לחילופין רואה ברגע האחרון סוטה מהנטיב ודורס חבר/ה שלה?????
גם אתה לא חכם גדול
גם אתה לא חכם גדול!!! ספר לי בבקשה איך אתה יודע שהבחור נהג במהירות מופרזת? יפה, אתה לא יודע מה שכותבים בעיתון לא תמיד נכון(וגם במקרה הזה) נהג הקטנוע היה מטומטם !!! ואין מה לדבר אם כל אחד שיראה משהו לא מזוהה בכביש ויתנגש בכלי הלא מזוהה אז מצבנו יהיה גרוע!!!!!!! 2) אתה באמת חושב שהסיבה לכך שהוא החביא את הבאגי היא בגלל שהוא לא רצה שיקחו לו אתה אם כן אז סלח לי אבל אתה דפוק בראש!!! הסיבה לכך שהוא החביא את הבאגי היא שהוא כנראה התכוון לספר איזה סיפור לשוטרים כדי לצאת מזה ואני בטוח שאתה היית עושה את אותו הדבר!!!
זה לא התפקיד שלי לקבוע מי אשם
מה שברור שהבחור נסע בבאגי בלי רישיון כביש ויותר גרוע בלי אורות ברור ששום דבר לא היה מכוונה ראה והוא פשוט נלחץ אבל איליי גם אם רוכב הקטנוע טעה ונלחץ זה לא מכובד לדבר ככה על בן אדם שכבר אינו בחיים
דוב בהקוטב ואילי
הבחור בפרויד נהג אפילו עוד יותר מהר משפורסם ומהיכרות עם הנהיגה שלו על הכביש הוא בהחלט פושע! לא הצדקתי את דודי (נהג הבאגי) אלא רציתי לציין שהוא עשה טעות נוראה והוא ישלם עליה אבל הוא לא מטורף ולא רוצח והוא אפילו בחור נחמד שלא נוהג על הכביש בצורה פושעת. אני במקצועי גם משחזר תאונות ונותן דוחות מומחה לבית משפט ונתקלתי במספר מיקרים בהם ההרוגים היו אשמים וגם במיקרים שהוגדרו כתאונה בלתי נמנעת שבה אף צד לא יצא אשם (בהריגה). תנו לבית המשפט להחליט ואתה מר דוב-הקוטב אל תבצע רצח אופי לאדם נחמד שהולך לסבול מספיק עבור טעות שהוא עשה.
אאאאאאאא כן.......
מוגי - אני מבין מה שאתה מנסה להגיד , אבל לא מסכים {שזה לא נורא כל כך}. אני לא בוחן וכו' , אבל אני נהג , שנוסע המון בכל רחבי הארץ ונמאס , פשוט נאס לי מכל מני נהגים מקצועיים {אין גרשיים } שמצפים ששאר האנשים ינהגו באותה רמה של מיקצועיות , אני לא מצפה מאף נהג לשום דבר כולל שום דבר , וכך כל אחד צריך לנהוג , הבחור הטוב הנחמד הישר והמיקצועי במיקרה דנן עשה טעות פטאלית ואין דרך ליפות את זה בשום צורה - לא האופנע אשם ולא שום דבר . ותגיד לי בבקשה , בירצינות , לדעתך המיקצועית - אילו היה נוסע עם אורות , יש סיכוי שהמיקרה היה נמנע? ועוד בקשה קטנה ממך מוגי - אם יש לך פרטים - יבשים , לא עדויות אופי , על המיקרה , פרסם. {למשל - ברחוב יש/אין תאורה? , לבאגי יש/אין אגזוז פעיל ? כמה זה לא מהר אצלכם ? ועוד ..} טוב - אז לא רוצח , רוצח בשוגג. ועוד משהו קטן - יש אנשים שנוהגים ע''פ חוק הג'ונגל - החזק שורד, והגדול לא צריך לפחד. כי מה כבר יקרה לו? אני , בתור אחד שנוהג על רכבים גדולים , היתם מצפים שאני אנהג ע''פ החוק הנ''ל ושיזדינו כולם , אלא שזו לא הדרך!! לפני כל הפנית הגה , במיוחד בעיר , אני בודק בכל המראות שאין איזה מיקרוב שמחליט לעקוף אותי בדיוק עכשיו , למרות שאם אני דורס אותו - הוא אשם... תחשבו על זה.
ללא תואר
כן אידיוט או לא אידיוט מה שבטוח זה שהרבה חברה צעירים לא נוהגים נכון, גם אני נהגתי כך בעבר, אבל במהלך הזמן (והיום אני בן 33) הבנתי שזה לא הדרך, להשתולל על הכביש זה לא המקום, ומי שמשתולל תמיד עובר על חוקי התנועה, נכון גם מי שלא משתולל עובר עברות, אבל הרבה פחות והרבה פחות חמורות. אפשר להיזדהות עם שני הצדדים ולרחם על שניהם, על זה שמת ועל זה שישב לו על המצפון זה שמת. אבל בגדול מי שאשם זה נהג הבאגי, אסור לסוע עם באגי על הכביש או כל רכב אחר שהוא לא סטנדרטי ללא אישור של משרד התחבורה, ויש לזה סיבות, הרכב צריך להבדק לפני זה, היגוי, בלימה, אורות ועוד ... ללא כל הבדיקות האלה וללא אישור הוא לא היה צריך לעלות על הכביש, מי עולה עם באגי על הכביש בכלל, אם הוא לא היה עולה עם הבאגי לסיבוב קצר על הכביש לא היתה מתרחשת התאונה המצערת הזאת ולא משנה כמה מנוסה היה נהג האופנוע. גם לי בצעירותי היה אופנוע (סוזוקי 750R) גם לי קראו כמה תאונות שלא שאשמתי, אבל בגלל חוסר הניסיון זה נגמר יותר גרוע ממה שנהג אחר עם נסיון היה אולי יוצא מזה יותר טוב. חבר שלי נהרג בנסיעה על אופנוע גלל רכב שנכנס לצומת מרומזר באדום (כמובן שהוא לא היה אשם) ואולי אם הוא היה יותר מנוסה הוא לא היה נהרג, האם זה אומר שנהג הרכב אשר פרץ לצומת באדום לא אשם ? תגיד לי אילי האם זה חוכמה לנהוג שאתה בשלילה ? התשובה היא לא ואני מקווה שזה בגלל שאתה צעיר וזה יעבור לך עם הגיל. נהג הבאגי אשם: 1. נהיגה ברכב ללא רשיון (רכב שלא אמור לעלות על הכביש) 2. נהיגה ללא אורות בלילה. 3. עניין הבריחה ולא משנה מה המטרה. מי שמצדיק כאן את ענין הבריחה לא מבין עד כמה זה חמור, מה שנהג הבאגי עשה וחבל.
אמממממממממממממ
לא זה לא בסדר לרכב בזמן שלילה אבל אין מה לעשות
בגלל התאונה הזו כל יום שאני על הבאגי עושים לי בדיקות ועוצרים אותי למזלי יש לי ביטוח. החברה שבונים באגים נדפקו עוד יותר חזק בזמן הקרוב נראה לי שיעלו עליהם חזק. בענין מי אשם? אני חושב שהאופנוען היה עובר את זה בשלום אם הוא היה מכיר את האופנוע והיה קצת מתרגל עצירות חרום.
פולר-בר, לא הצדקתי אף אחד פשוט אני מנסה להגיד לך שרוצח זה מישהו שהורג מישהו מתוך כוונה להרוג אותו ולא מישהו שהורג מישהו בתאונה. המון נהגים עושים טעויות נוראיות על הכביש וחלקם אף נוהגים נהיגה עבריינית במודע אבל הם לא רוצחים. פושעים כן, אדיוטים כן וכו' וכו' אבל לא רוצחים. במיקרה זה אני מעיד מהייכרות עם הבחור שהוא לא נוהג בצורה פושעת אבל כנראה עשה מעשה אידיוטי. בית המשפט יחליט מי, מה ומו אבל אתה אל תהפוך אותו לרוצח או אפילו פושע כי הוא לא. רוב הנהגים נוהגים על מזל לפעמים והיו מיקרים שאפילו אנשים שנסעו לפי כל החוקים ואף הקפידו יותר על החוקים פגעו באנשים. שים לב, כביש עירוני שמותר בו 50 קמ''ש, רכב נוסע 30 קמ''ש ומאיט לפני מעבר חצייה פתאום קופצת ילדה לכביש והוא בולם. היא פגעה בכנף הימנית קידמית של האוטו ונפלה ונחבלה. הנהג יצא ועזר לה וחיכה למשטרה ולאמבולנס. אף אחד לא היה על הכביש חוץ ממנו בזמן המיקרה. מגיע המשטרה ומתחילה לחקור, רכב עוצר וצועק לעבר הנהג ולשוטר שהנהג אשם והוא פושע ורוצח. למה? ככה! מסקנת החקירה: הנהג נהג לפי כל החוקים כולל חוק הזהירות הכללית, לאורך המידרכה חנו רכבים בשורה כשבצמוד למעבר החצייה (החנייה מסומנת) חנה רכב מסחרי. הילדה רצה במעלה הרחוב והתפרצה לכביש.לא היה ניתן להבחין בילדה בשום מצב,הילדה ברחה מסבתא שלה ורצה אל אחיה שהיה מעבר לכביש והאיץ בה. תאונה בילתי נמנעת! לילדה שלום, אך רק בגלל מזל. מבחינת הציבור, נהג פושע פגע בילדה במעבר חצייה והוא רוצח ולכן יצאו אנשים והחלו לצעוק על הנהג. אם הכתבה היתה מופיע בעיתון היה כתוב; רכב פגע בילדה במעבר חצייה, הנהג נחקר לנסיבות המקרה. הציבור היה מגיב; נהג פושע. עובדה שהוא לא והוא זוכה מכל אשמה, לא ניפתח תיק ואפילו הורי הילדה חיזקו את ידו! אל תשפוט אדם ע''פי ידיעת עיתונות נקודה, רק הנתונים שבידי החוקרים יכולים להרשיע או לזכות אדם. כאן הרכב לא חוקי ואל זה הוא ישלם בכל מקרה,אבל נסיבות התאונה אינן ידועות ואל כן אין לשפוט את האדם ללא הנתונים.
מוגי {או מוג'י ? }. למקרה שלא היתי ברור - לא מענין אותי חוקי לכביש או לא , לא מענין אותי נסע מהר או לאט. אורות!!!!!!!! חביבי , אורות!!!!! לא יודע איך אתה נוהג בלילה , אבל אני מחפש אלומות אור , כי אני יודע שאחריהן יבוא רכב ,שליפעמים נוסע מהר מאד כי לילה ואין אף אחד על הכביש. ובקשר לחריצת הדין - בד''כ אני באמת לא חורץ, אבל כאן......
מה זאת אומרת יש לך רשיונות?
יש לך באגי חוקית?
איך
איך אתה יודע שהוא נסע בלי אורות. אני שמעתי שהוא בכלל לא פגע בקטנוע ושזה מצב של להיות בזמן הלא נכון במקום הלא נכון ואני לא מסתמך על זה כי אני לא יודע. לא הייתי שם ולא דיברתי עם אף נוגע לדבר ולכן אני לא יודע בדיוק מה הלך שם. תפסיק לנסות להכפיש אנשים בלי להיות בטוח במה שקרה!
כן
יש לי של טומ קאר.
מי ישמע באגי תגיד יש לך טום חר
אז תגיד יש לך עגלה חשבתי יש לך באגי
אילי הטומקאר הוא ממש לא עגלה
ואני אומר לך את זה מהרבה ניסיון בבאגים הוא יקר זה נכון וכל אחד צריך לעשות את החישוב הכלכלי שלו אבל הוא ממש מצויין למה שהוא מיועד לו (ואין לי טומקאר יש לי באגי) . אסף ועוד המלצה קטנה לפני שאתה תוקף\מעליב\מדבר שטויות תחשוב שניה ורק אז תכתוב
יש לו טום קאר דו מושבי
יש לו טום קאר דו מושבי כמו של הילדים!!! החד מושבי בןןןןןןז ונה!!! הדו קצת עגלה יחסית ל אחד
וואלה אתה גנוב
יש לי מוט קאר חד מושבי וואלה סוף הדרך וטום קאר הם אחלה של באגים מהירים ביותר ומהנים
אה חשבתי יש לך דו מושבי
חשבתי יש לך דו מושבי אני יודע ה מושב אחד נותן לכולם בראש
הכי בן זונה זה החדש
יצא אב טיפוס של הדו מושב מחוזק ומובה הילוכים עם מנוע של גסטי1200 משהו נדיר גם הדו מושבי של הרגיל הוא חמוד מאוד הוא לא מטוס אבל לשימושים שלו הוא תותח ואפשר להינות איתו בכיף