פורומים

- שטח 4x4

צריך עזרה בקנית גייפ.

07 ביוני 2002 ב 18:57 6 תגובות 1012 צפיות קאי
אני מעונין לקנות cj 7 8 עים ידוע למישהו אל גייפ במצב מכני מעולה עים שיפורים, שמבין שלחילים אין הרבה כסף אנה שילחו את מיספר הטלפון עים פרטים.
הוספת תגובה
  • 1. tamir8282 08 ביוני 2002 ב 08:39

תשמע cj7 זה בעיה למצוא, אני את שלי חיפשתי שנה שלמה כל יום שישי במוסכים, ובטח שלא תמצא אותו בזול אבל cj6 או cj8 מקוצר יש כמו זבל תכנס ללוח שטח באתר הזה וכבר תמצא כמה סיקסים, אני אישית מציע לך לחפש ליד אזורים של מוסכים שם יש כמות רצינית של ג''יפים,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. קאי 11 ביוני 2002 ב 16:13

דבר ראישון תודה על התגובה, אבל אני ראיתי כבר כמה גיפים ועים הם כשורים למוסכים כמעט בטוח שינסו לאבוד עלי, רוב ה-cj שראיתי במצב חיצוני מדהים מוגבאים,צמיגי בלון,וכול החרטה.אבל המנועה גמור לגמרה, אפו אני מוצה גיפ טוב, או פשוט לקנות סמוראי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אילן טרופר 11 ביוני 2002 ב 20:37

סמוראי או CJ7

כשהשתחררתי היה לי CJ6 . ואז היתי עושה תיכנון דלק כמו במטוס - שם 50 ש''ח דלק ושואל את עצמי אם אגיע לאן שאני רוצה או לא ואז מוסיף עוד 50 ושוב לא מגיע ומוסיף עוד 20 ...... עד שקניתי את הסמוראי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 11 ביוני 2002 ב 23:09

אתה לא רציני...

קאי היקר, אם אתה בכלל מתלבט אם כדאי לך CJ או לא, אין טעם בכלל שתרכוש אחד.אני שלוש שנים פינטזתי על CJ משלי, ועכשיו יש לי, ואני לא מתכוון לעזוב אותו בשום פנים.אמנם אוכל דלק, אבל אני לא מצטער על טיפת דלק שאני שם לו, כי כל טיפת דלק אצלו, זה הנאה אדירה בשבילי.עדיף שתקנה סמוראי, לא יאכל לך דלק, ולא הכי יקר. אמנם לא תקבל רבע מה שCJ עושה, גם בכביש גם בשטח, אבל אתה טוען שאין לך הרבה כסף. לפי דעתי, אתה לא רציני לגביי CJ, כי על CJ לא מתפשרים. זה או שאתה רוצה אותו, חיה רעה , תותח בשטח, ומשלם קצת יותר על דלק, או שאתה לא טיפוס של CJ.אם תבחר בסמוראי, תקבל רכב שלא הייתי מגדיר אותו נוח....ולא הייתי מגדיר אותו יציב בשטח...ולא מרווח מי-יודע-מה...אבל לא יאכל לך דלק. אם אתה רוצה כח, על כח צריכים לשלם דלק.קח לך סמוראי ותהיה מסופק. אבל תמיד תשב לך בראש המחשבה : ''מה היה עכשיו אם היה לי CJ ?...''בהצלחה בהחלטתך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 11 ביוני 2002 ב 23:12

דרך אגב...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 11 ביוני 2002 ב 23:18

->דרך אגב...

גיפ במצב מכני מעולה לא תמצא. אתה לא קונה רכב שנת 2001 שאתה יכול לדרוש את הדרישות האלה. מה שאתה מבקש לא קיים. אתה מבקש גיפ במצב מכני מעולה, אבל מצד שני אתה רוצה בזול כי אין לך כסף. זה שני דברים שסותרים את עצמם. אם אתה רוצה מכני טוב, לא מעולה, כי אין מעולה, תצטרך לשלם יותר ממה שתכננת. אם אתה בקטע של לחסוך, או אין כסף, תאלץ להתפשר על מכני לא הכי טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול