לטרופרים 99 החליפו אינג'קטורים
זה נקרא ב UMI קמפיין אינג'קטורים בכול שנת הדגם 99 הייתה בעיה באינג'קטורים וכול בעלי הרכבים הוזמנו להחליף אותם תבדוק אם זה בוצע ברכב שלך....
החלפת אינג'קטורים
בהמשך לתגובה הקודמת, בטרופר שלי היתה בעיה קשה ביותר של התנעה. התנעה הצריכה החזקת סטרטר של כ - חצי דקה עד שהרכב היה מניע. בהתחלה לא ידעו לפתור את הבעיה וחיכיתי עם הסיפור בערך חודשיים עד שהגיע צוות מומחים מיפאן ונדמה לי שהם הוסיפו טבעות כלשהם בכל המזרקים ואז הבעיה נפתרה.
מנוע בטרופר
הוצאתי ממכרז טרופר ארוך ויפה. מתברר שהמנוע הקיים- כאילן לא קיים.סתם כיסו בפלסטיקים.יכלו להגיד לפחות ואז המחיר זה סיפור אחר. בנצי 052 403750 לא בשבת.
סיפור דומה...
גם לי קרה סיפור דומה היום בבוקר היה מנוע ! ופתאום היה מנוע ??!! עדיין לא ברור מה הגורם ואם אכן הוא הלך באופן סופי אבל אשמח לשמוע מה קרה אצלך (מה הגורמים ומה הטיפל ש UMI הציעו אנא כתוב לי ל [email protected]!!bb!! !b!!!bb!! !b!
טרופר
איזה שנה הטרופר שהוצאת במכרז וכמה הצעת עליו? והאיזה מכרז?
חבל...
חבל על הזמן, אם הרכב היה באחריות, שיגרת טיפולים וכו' היו מחליפים אפילו מנוע בלי להתווכח אבל כנראה שהמצב אחרת....
troper
היי יש לי גם 99 קצר לפני שבוע הלכו לי האינגקטורים ואחרי דין ודברים ומוסך נהדר החברה תיקנה לי את הרכב למרות שהוא לא באחריות כבר לא מעט זמן עצוב לשמוע על בעיות בטרופר אני מוכר את הרכב שלך עדי