פורומים

- שטח 4x4

חו''ד על מנוע טורבו לטויוטה 95

29 ביוני 2002 ב 13:22 14 תגובות 2082 צפיות אורח/ת
אודה למומחים שבינכם שיאירו את עיני בדבר היתרונות ובמיוחד החסרונות של הרכבת מנוע טורבו (מיובא מפירוק) לטויוטה 95
הוספת תגובה
  • 1. moogi 29 ביוני 2002 ב 14:36

היילקס

מוני שלום, בהיילקס 93' שלי יש מנוע טורבו שנת 2000 של היילקס מיבוא. סוחב כמו שצריך בכל מצב וזריז יותר מהמנוע הרגיל (ובכלל). לדעתי זה המנוע שהכי מתאים לרכב שכן המיכלולים שלו לא בנויים להמון כוח. הטורבו הוא טורבו לחץ נמוך ולכן יש יותר מומנט ויותר כוח כבר בסל''ד נמוך ולכן מאוד מתאים לשטח! אז אתה חושב על ללכת על היילקס?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 29 ביוני 2002 ב 14:52

היי מוגי, תודה נראה פתרון טוב

היי מוגי, אתה רציני ותודה לך. הרכב ממכרז חח''י. אלו כלים שעבדו קשה מאוד אבל גם טופלו במוסכים מסודרים. אם כי בביקורי במגרש חח''י בתל אביב ראיתי שם גם כלים במצב מחריד ככה שלא ברור לי איך הוציאו את זה. המוכר טוען שהחליף מנוע לטורבו לפני 1000 ק''מ כיוון שהקודם הלך. לשכן שלי הייתה היילקס 93 שהוא שידרג לטורבו, אבל זכרתי שאמר לי משהו על עודף כח בהשוואה למשהו? סה''כ עושה רושם שזה רכב אידאלי - לא מפנק, קופצני, אבל מספק את רוב הצרכים שלי. לפי מחירון לוי יצחק 59 לפי מחירון מוטרור קאר 51 אני נגרר למחירים שאני לא רוצה להיות בהם,אבל כנראה זאין ברירה וזה הדבר היחיד שיבטיח לי גם שקט.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חגי 29 ביוני 2002 ב 17:56

לידיעתך

היילקסים נמכרים מתחת למחירון !!!! מי שירצה מחירון (לוי ייצחק) לרכב ללא תוספות , שילך לחפש פריירים. רוב בעלי ההיילקסים שאני ראיתי (לפני שקניתי את שלי) ,רצו 6000 מתחת וזה עוד לפני מיכוח. לדעתי . רק אם תתקל בהיילקס ממש מדהים ושמור ,אז ורק אז תשלם מחירון. אל תותר על נעילה אחורית !!! חגי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 29 ביוני 2002 ב 19:52

עצותיכם לא יסולאו בפז

חגי, הרכב הזה נרכש מחח''י. מחרי הקנייה הוא עפי''ר כ-10\\% חות מהמחירון. מחיר moto car הוא 8,000 ש''ח פחות מלוי יצחק. אני הצעתי למוכר 50K במקום 51K AK MOTOCAR ו 59K לוי יצחק. ייתכן שהיצעתי ותר מידי מסיבה נוספת, המוכר בקצה הארץ וקשה למכור שם. בכל מקרה אני ממתין לו. שוב תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 01 ביולי 2002 ב 16:18

האם המוכר גר במושב ליד נהרייה

??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. moogi 01 ביולי 2002 ב 19:24

להיילקס עם נעילה, מודל 95' במצב טוב 50000 זה מחיר טוב מאוד. חגי, היילקסים במצב טוב לא מוכרים ואם כבר מוכרים אותם רוצים לפחות מחירון! ההיילקסים שרוצים עליהם פחות מהמחירון הם לרוב היילקסים שפתחו להם את התחת (תסלחו לי על המילים הלא יפות) ושלא טיפלו בהם כראוי. לפני שקניתי את ההיילקס שלי בדקתי כמה אחרים שרצו עליהם פחות מהמחירון וזה גם מה שהם היו שווים. את ההיילקס שלי קניתי במעט מעל למחירון וזאת היתה השקעה מצויינת, שלא נדבר על מה שעשיתי לה מאז,- היום המחירון כבר לא קרוב למחיר התאורתי של ההיילקס שלי (לא למכירה).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 01 ביולי 2002 ב 20:02

המוכר ברמת ישי,רוצה 59, אני 50

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. assafr 01 ביולי 2002 ב 20:03

היילקס ומחירון

אני מסכים לחלוטין עם moogi היילקס במצב סביר ומעלה נמכר במעל למחירון בדר''כ ובטח לא בפחות מהמחירון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 02 ביולי 2002 ב 09:06

היי

שלום גם לי יש טויוטה הילקס 95 וגם אני רוצה לשפר את המנוע אז עם מתקבלים לידך תגובות נא שלך לי אותם [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. חגי 02 ביולי 2002 ב 17:48

תמשיכו לחלום !!!

מוגי את שלך רכשת לפני כמה שנים !!! היום השוק על הפנים . לכשניפגש מתי שהו (בקרוב אני מקווה) אני אספר לך בכמה קניתי את ההיילקס הראשון שלי מודל 95 ובכמה את זה שיש לי עכשיו 97. אתה לא תאמין . לגבי המצב המכני שלהם אז אתה יכול לשאול את יורמי ממוסך גבע ואת ארנון מפרדס חנה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. assafr 02 ביולי 2002 ב 20:01

חגי

במידה ותמצא היילקס 94-96 במחיר מתחת למחירון ובמצב טוב אתה מוזמן להתקשר אלי (ואני יותר מאשמח) . אסף 054-577654

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. טויוטה הרצליה 04 ביולי 2002 ב 12:22

זה מאוד מעניין

מי ביצע לך את העבודה?והאם אתה בטוח שחיבורי החשמל שלך מחוברים?ואם כן מי ביצע לך את השינויושוב שאלת השאלות זה שיש לך טורבו זה אולי נכון אבל תיבדוק טוב טוב שהוא אכן עובד.ואם כן נישמח ללמוד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. moogi 04 ביולי 2002 ב 13:24

מממממ.....

ראשית, הכל עובד יופי, אני מכונאי, יש לי מוסך ואני גם נהג מרוץ ולכן אני מאמין שאני יודע לזהות אם הטורבו עובד! מעבר לכך, עבודת ההרכבה לא בוצאה על ידי מכיוון שהמוסך שסיפק לי אותו התעקש שבשביל האחריות הוא צריך להרכיב את המנוע והם גם עשו עבודה לא רעה, למרות מעט דברים שאני הייתי צריך לפתור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. חגי 04 ביולי 2002 ב 18:25

לפרטים בקשר להתקנת מנועי טורבו

בטויוטה היילקס אתה מוזמו ליצור קשר עם יורמי ממוסך גבע. ההשתלה עובדת פיצוץ (בקרוב אצלי). לגבי מחיר היילקס. היה לי עד לפני 3 חודשים היילקס 95 במצב מעולה (נבדק ע''י יורמי ממוסך גבע) יד 2 (לא חברת חשמל ולא ממשלה) . המחיר ששילמתי עליו היה 47000 ש''ח !!!!!! היום יש לי שנת 97 שאותו קניתי בקצת יותר !!! שהיה לכם בהצלחה (השוק על הפנים , תתעוררו !!!!!!! ).

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול