פורומים

- שטח 4x4

לקנות האמר

14 ביולי 2002 ב 10:25 6 תגובות 954 צפיות D mA
אני מעוניין לדעת אם ביכולתי לקנות האמר לשימוש פרטי מצבא ישראל או מצבא ארה''ב, כמה הוא יעלה, אם אני יכול להעביר אותו בטסט ואם אני יכול לנהוג בו אחרי בו בלי שום הכשרה יתרה חוץ מבית סםר לנהיגה??
הוספת תגובה
  • 1. moogi 14 ביולי 2002 ב 14:03

האממממממר

האמר דורש רישיון 03 (משאית)! יכול להיות שאפשר לקנות כאלה ממכרזים של הצבע אבל הם שחוטים. יש כמה האמרים אזרחיים בארץ ושמעתי שאחד מהם למכירה. למה אתה חושב שאתה צריך האמר? זה לא רכב אידיאלי לשום דבר, לא לכביש ולא לשטח! הוא גדול, מסורבל, מסיבי ורחב יותר מרוב שבילי ישראל... וכן, גם עם האמר אפשר להיתקע בשטח!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 14 ביולי 2002 ב 16:49

יש האמרים אזרחיים !!!!!

לדעתי צריך רישיון של משאית קלה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חגי 14 ביולי 2002 ב 16:53

ערן , נכון שעם האמר אפשר להתקע

אבל מי יחלץ ????? לדעתי האמר בחנייה מושך יותר תשומת לב מפרארי בחנייה !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. D mA 14 ביולי 2002 ב 21:14

תגובה

בשבילי האמר זה כמו החלום הרטוב של המכונאות, אני רק בן 14 ובזמן שנערים אחרים מקדישים את עצמם לפולחן המכוניות המהירות אני מעריץ שטח והאמר הוא פשוט הדבר (עם הדגש על ה) שיש!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. moogi 15 ביולי 2002 ב 09:44

האמממממממר2..........

זה גם היה החלום הרטוב שלי..... עד שנהייתי מספיק מבין בשטח. אני לא אומר שזה רכב רע ואולי אפילו יהייה לי אחד בעתיד (אם כי אני בספק) אבל הוא בהחלט לא שיא תפארת השטח. אבל אם אתה בן 14 אז מותר לך לחלום ובטוח שיהיו לך הרבה רכבים בראש. תמשיך ללמוד מפורומים של ג'יפים ואז גם תיכנס לשטח עם יותר ידע (תאורתי) ועם בחירה נכונה ברכב. האמר מושך, די עביר, אבל לא פרקטי! יש דברים שהוא יעשה ששום רכב אחר לא יכול להם אבל יש דווקא יותר דברים שרכב משופר יעשה והאמר לא! רוב הדברים שהאמר מסוגל לעשות ורכבים אחרים לא אלו דברים שגם בעלי האמרים לא עושים (בצבא כן) ודווקא במקומות שכן תרצה לעבור להאמר תהייה בעיית גודל, הצלבות, כוח (ביחס למשקל) וכו'. בכביש ובעיר זה ממש לא רכב קל להסתדר איתו.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חגי 15 ביולי 2002 ב 18:30

אני דווקא חולם על G וואגן

אבל רק אחרי לאנד קרוזר 100 או 75

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול