רעיון מעולה
אולי בכלל צריך להשפיע באמצעות פרסום שלנו כאן על המחירים הכי טובים לסולר, בנזין ובכלל אביזרים שונים דרך הגב אפשר לקבל בחינם כרטיס תדלוק של דור אלון בטל 09-8634347/404 בהנחות לא רעות בכלל (0.15 אג' לבנזין) רק חבל שאין להם עדין פריסה של תחנות באיזור המרכז בצורה נוחה.
דלקים מוזלים
לתחנות טן ברחבי הארץ הנחות משמעותיות במחירי הסולר והבנזין. מי שעושה כרטיס חבר מקבל הנחה נוספת. אני מתדלק בתחנה שבאיזור התעשיה ברחובות וזוכה להנחה של 1 ש''ח על ליטר סולר.
את מי לבקש שם?
התקשרתי (דרך אגב הם החליפו מספר ל 09-9618555) והלכתי לאיבוד בים השלוחות.
סולר מוזל רעננה
באזור התעשיה ברעננה תחנת אור חן סולר בהנחה 1.05 לליטר בנזין 15 אגורות
בבאר יעקב ב1.3 ש''ח תשאל כל נהג מונית והוא יוביל אותך הסולר נקי מזיופים -בדוק !
דלק מוזל
דור סגולה ירדו ל105 ופז בצומת ההיא התישרו על 1.05 פחות אבל שרות פחות טוב
הנחה ענקית ולסולר מובחר
שלום ליפני זמן לא רב הצטרפתי ל שיווק דלקים (בנוסף לעסק העיקרי שלי וומןאונלי) אני מציע
לעצמאים או בעלי חברה הנחה ענקית ולסולר מובחר ב-מעל ל200
תחנות מוסדרות בכל הארץ.
בנוסף:
הנחה חריגה על בנזין ב- 220 תחנות בכל הארץ כ 30 אג וגם בנזין מובחר
(ההנחה לבנזין הנה שירות והיא בתנאי שיש לפחות רכב דיזל בעסקה)
אשראי עד 60 יום לאחר התדלוק (שוטף 30 (
חשבונית מרכזת בסוף כל חודש בצרוף פרוט תדלוקים מסודר
תדלוק באמצעות דלקן או כרטיס דלקן ללא צורך בכרטיס אשראי
או מזומן - תדלוק בסולר מובחר במקום סולר פשוט
בקיצור ניתן להיות בקשר ולחסוך
סולר מוזל לג'יפים
הסכיתו והקשיבו: תחנת דלק לסולר בלבד השוכנת באיזור התעשיה הישן ראשון לציון בר'ח שמוטקין .קראו טוב. נותנת הנחה של 2.15 ש'ח לליטר סולר!!! איכות הסולר לא נופלת משאר התחנות.לא מהול ולא בטיח. אני מתדלק שם בקביעות מימים ימימה. בברכה דורון חפיף
פז עין גדי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא לתדלק בפז עין גדי !!!!!!!!!!!!!!!
מחיר ליטר סולר 8.5 שח לליטר !!!!!!!!!!!!!!!
הם מנצלים את העובדה שאין להם תחרות באזור ולכן המחיר המטורף
לא לתדלק שם !!!!!!!!!!!!!!!!!
דור אלון
כל תחנות הדלק של דור אלון (של ידידנו תשובה..)נותנות הנחה של 2.15 אגורות בערך לליטר סולר...הדלק לא מהול ולא כלום...מתדלק קבוע שם... והדלק מגיע מבתי הזיקוק בחיפה לא כמו שאר רשתות הדלק.. ככה גם אנחנו משאירים מקומות עבודה פתוחים לישראלים!!
סולר
אז ככה שי לצערו של תשובה אני מניח דור אלון לא שייכת לו דלק כן דור אלון שייכת לויסמן ללא שום קשר
יש הבדלים בסולר גם בין תחנה לתחנה וגם בין חברה לחברה
יש הבדלים משמעותים בין חברה לחברה מהנסיון שלי סולר של דלק וסונל נותן תוצאות ויתר טובות לרכב ודור אלון ופז פחות אבל שוב היום הבעיה היא לא רק ההנחה אלא מאיזה מחיר מכיון שהמחיר של הסולר לא בפיקוח( שזה דבר בעייתי כשלעצמו )המחיר בין החברות ואפילו בין התחנות שונה ההבדלים יכולים להיות עד 15 אג' לליטר!!!!!!!!!!
אז שלא יעבדו עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מחירי הדלק
עלה אתר חדש להשוואת מחירי הדלק - www.fulltank.co.il
הוא בנוי ממש למה שעושים כאן. מדווחים מחירים וכולם יכולים לראות. שווה בדיקה.