פורומים

- שטח 4x4

בעיות עם המגנום

05 באוגוסט 2002 ב 19:05 6 תגובות 924 צפיות מוטי.מוטי
ברשותי מיצובישי מגנום משנת ייצור 2002 GLS אוטומטית,הבעיה היא שהרכב מתחמם במהלך נסיעה ארוכה או מאומצת (כמו למשל נסיעה מת''א לירושליים) עד כדי מצב שבו צריך לעצור את הרכב ע''מ שיתקרר!!רציתי לדעת האם מדובר בפגם ספציפי לרכב שלי, או שמא ישנם עוד רכבים כמו שלי, עם בעיה דומה? הרכב נבדק קרוב לעשרה פעמים במוסכים מורשים שונים של מיצובישי ונבדק ע''י בוחנים ראשיים של החברה, תשובתם היתה להוסיף עוד מאוורר למנוע. נראה לכם שמדובר בסוס ועגלה, או ברכב ששווה 170,000 ש''ח??? אם יש לכם הצעות שאיתם אוכל להשתמש מול החברה אשמח לשמוע אותם. מחכה לתשובה...... אשמח גם לשמוע מאלה שעברו ליהם בעיות דומות ואיך התמודדו איתם?????
הוספת תגובה
  • 1. איש זהב 06 באוגוסט 2002 ב 06:03

עברתי סיפור דומה לאחר נסיעות שטח. כעת בצעתי נקוי חיצוני לרדיאטור נראה מה יהיה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. איילת טריפ 06 באוגוסט 2002 ב 09:20

התחממות

היה לי פג'רו 2500 ועכשיו יש לי 2800 תקשיב טוב - הרכב לא אמור להתחמם אף פעם! לא עם 7 נוסעים, לא עם שני מזגנים עובדים ולא עם שום דבר אחר. אם אין לך מגיני חזירים, פנסים או משהו כזה שחוסם את כניסת האוויר יש לך בעיה ספציפית. אני מציע לך ליצור קשר עם מנהל השירות של מיצובישי - שדווקא ידועים בשירות הטוב שלהם ולדרוש שיפתרו לך את הבעיה, הרכב חדש ובאחריות או שיחליפו את האוטו. אל תוותר, זה לא צריך לקרות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. jeepme 06 באוגוסט 2002 ב 18:36

אכן

ניקוי חיצוני לרדיאטור זו בד''כ הבעיה. קח צינור מים ואם יש זבלה על הרדיאטור אז לנקות עם המים. זהירות לא לכופף את הצלעות קרור עם החלץ. במידה ויש כמות יפה של צלעות קרור מכופפת ( עשירית מהשטח ויותר תספיק... ) למנוע יש סיבה טובה להתחמם. צחי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. zwaz 06 באוגוסט 2002 ב 21:16

אל תוותר

כמו שנכתב למעלה, גם ברשותי פגארו 2500 הרכב לא אמור להתחמם. דרוש שירות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 110 07 באוגוסט 2002 ב 22:50

ידוע שמתחממים

מניסיון של חבר שיש לו 2 מאנומים דיזל אוט' אחד 2000 והשני 2001, שניהם מתחממים בעליות ובמאמץ. ה2000 עבר ראש מנוע כתוצאה מהתחממות לפני כמה חודשים ואילו ה2001 גמר ראש מנוע היום בעליות לירושלים עם טון ציוד על הגב. בקיצור דיי לקומבינות של גיר אוטו' על טנדר... יוני110

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. צח 11 באוגוסט 2002 ב 19:02

התחממות

נסה להגביל את הסל''ד ללא יותר מ- 3000 RPM בעליות ארוכות או בנסיעה קשה.אני נוהג לנעול את ה- O\D ושומר על סל''ד נמוך. נסה ועדכן.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול