פורומים

- שטח 4x4

השתלה בחו''ל..........

08 באוגוסט 2002 ב 20:30 6 תגובות 618 צפיות שגיאהיילקס
חברה ,תהיו קצת על הכיפק,אני מדבר על לנסוע לטיול עם האוטו והופססס לחזור אחרי שבוע עם מנוע חדש,2800 כמובן,בעל אותם מספרים כמו המקורי,ואת המקורי להשבית שם.השאלה שנשאלת היא שוב,האם זה מתאים בול מבחינה מכנית?
הוספת תגובה
  • 1. חגי 08 באוגוסט 2002 ב 18:17

אם תצליח תודיע לנו כמה זה עלה

אבל רק לאחר שתעבור טסט . רק לידיעתך אם יגלו את הזיוף אז יש סיכוי שהרכב יושבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. assafr 09 באוגוסט 2002 ב 13:46

ולדעתי יש גם סיכוי שאתה ...

תתבע לדין ע''י משרד הרישוי על זיוף מסמכים ולכן תחשוב טוב טוב אם זה שווה לך .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 10 באוגוסט 2002 ב 16:43

מתאים אבל צריך גם קלץ מחוזק ודרישפת מתאים ורדיאטור ובנוסף מאורר מוגדל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. נגהע 06 בספטמבר 2002 ב 04:52

השתלה בחו'ל

מעונין לדעת יותר פרטים קגון מחיר וסידורים הנידרשים כדי לבצע את ההשתלה והאים ניתן להיקנס עם רכב 4X4 לירדן מחכה לתשובה גל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. moogi 06 בספטמבר 2002 ב 11:15

למה להסתבך?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. moogi 06 בספטמבר 2002 ב 11:25

למה להסתבך?

למה לא להחליף באופן חוקי ל-2.4 טורבו דיזל של הדגם החדש יותר? עם עבודה וקלאץ חדש וטיפול וטימינג וכו' אחרי מע''מ וחוקי וכתוב ברישון - בסביבות ה- 10,000 ש''ח. היום יש שיטות פשוטות וקלות לאיתור של זיופים למרות שבהרבה מכונים עדיין רק בודקים בעין את המספר. זו החלטה שלך אם לקחת את הסיכון אבל לדעתי הוא גדול מידי בהתחשב במחיר שאתה עלול לשלם. בכל מקרה מנוע 2.8 עלול לא להיות מאושר בארץ. הסיבה שה-2.4 טורבו מאושר זה בגלל שהוא משתמש באותו בלוק של המנוע הרגיל. האוטו גם עלול לא לאהוב את השינוי כי יתכן והמיסבים (לדוגמה: בסרנים) של דגם ה- 2.8 גדולים יותר ובנויים לעמוד ביותר עומס. חבל לשחק בקקי כי בסוף מתלכלכים והריח לא יורד. אחי, זאת היא רק דעתי המיקצועית, בסופו של דבר תעשה מה שבא לך. גם אני רוצה 2.8 אבל הסתפקתי ב- 2.4 טורבו וגם לפניו לא היתה לי שום בעיה לנצח ראלים. הכל בראש ובידיים...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול