מממממ......
אני הייתי בוחר בטרופר! הטרופר נוח, עביר מאוד (גם ללא נעילת הדיפרנציאל שעוזרת לפאג'רו נטול המהלך להיות עביר) ואמין. הרוב טוענים שפנים הפאג'רו עדיף אך הוא לא קסם לי. כשמדברים על אמינות, עמידות, חוסן וכו' הטרופר עדיף מכיון שהגירים האוטומטים של מיצובישי גרועים ומגדשי הטורבו שלהם רגישים. גם בתחום המיתלים ניתקלתי בשבירת משולשים בפאג'רו בעוד שבטרופר לא (אם כי בטוח שמישהו הצליח גם בזה), למרות שאני מאמין שאתה לא תגרום לנזק כזה גם במיצובישי. החלקים של מיצובישי יקרים מאוד וללא שום הצדקה. למיצובישי יש מזגן טוב. גם לטרופר יש חסרונות אך הם בעיקר המוסכים הלא מיקצועיים של UMI, מעבר לזה אני לא יכול להצביע על שום בעיה ספציפית. מבחינת מחיר הטרופר זול יותר ולכן בהתחשב בכל השאר לדעתי הוא הבחירה הנכונה. נהגתי על שניהם וכן גם ראיתי מה קורה איתם במוסך. חציתי את אוסטרליה דרך השטח עם דגם אוסטרלי ישן של הטרופר והוא היה לא פחות ממדהים, הן מבחינת האמינות והן מבחינת העמידות והוא גם היה נוח מאוד לאורך עשרות אלפי הקילומטרים (המזגן של הדגם האוסטרלי שהיה לי היה עדיף על המזגן הנוכחי של הטרופר בארץ).
קח דיסקברי בנזין
איך אקח דיסקברי עם בעיות האמינות בכל הפורומים מהללים את הדיסקו אבל בשיחות פרטיות כולם מזהירים אותי מכך שאצתרך חשבון פתוח במוסך. אריק
דיסקברי בנזין אמין
בהשוואת אמינות ומחירי חלפים של רכבי בנזין, הדסקברי זול בהרבה לאחזקה מאשר פג'רו או טרופר. מנועי הדיסקברי מחזיקים מעמד יותר קילומטרים מהשניים האחרים כמו גם הגירים והטרנספר, הכל כמובן בתלות באחזקה נכונה. ראובן