יש טורבו ? והאם מעניין אותך ג'יפ סוזוקי בחלק מן המחיר?
המחיר גבוה מאוד !
המחיר גבוה מאוד !
המחיר הוא 9000 ש''ח מעל למחירון וזה המון אבל שיהיה בהצלחה ואם תרצה לרדת במחיר למחיר נורמלי צור איתי קשר אני מחפש היילקס
טויוטה
ידידי אחלה אוטו אך במידה ואתה רוצה למכור תרד ל 55 או 54 אלף שקל אני מחרתי לפני שבוע גם היילקס 95 ב 55 אלף
טויוטה
ידידי אחלה אוטו אך במידה ואתה רוצה למכור תרד ל 55 או 54 אלף שקל אני מחרתי לפני שבוע גם היילקס 95 ב 55 אלף
הוסף טורבו ונעילות = 55,000
אם הרכב באמת במצב טוב ויש לו גם טורבו ונעילות, אני מוכן לרכוש אותו ב- 55K. 068223459
הוסף מנוע טורבו ונעילה אחורית ואני ארכוש את הרכב ב- 55,000 אם הוא במצב מצויין. ידידי אתה פשוט לא יודע מה קורה בשוק. המחירון של לוי יצחק מייצג את השוק שלפני שנה. נגמרו הזמנים הטובים. וזה לא שאני שמח לאידך. כשאני אמכור את הרכב, המצב יחמיר ויקסח אותי עוד יותר. אם אתה ריאלי תתקשר אלי 068225439 תודה, מוני
הוסף מנוע טורבו ונעילה אחורית ואני ארכוש את הרכב ב- 55,000 אם הוא במצב מצויין. ידידי אתה פשוט לא יודע מה קורה בשוק. המחירון של לוי יצחק מייצג את השוק שלפני שנה. נגמרו הזמנים הטובים. וזה לא שאני שמח לאידך. כשאני אמכור את הרכב, המצב יחמיר ויקסח אותי עוד יותר. אם אתה ריאלי תתקשר אלי 068225439 תודה, מוני
על איזה קיט הגבהה מדובר ??????
האם יש מצב לקנות אותו בניפרד או לבצע החלפה ????
על איזה קיט מתלים מדובר ??????
יש מצב לקנייה של הקיט בנפרד או לבצע החלפה ?????