פורומים

- שטח 4x4

יונדאיגלופר- האם הוא ג'יפ טוב?

23 באוגוסט 2002 ב 19:06 4 תגובות 663 צפיות lgaber
אני מעוניין לקנות ג'יפ יד שנייה בתקציב של כ 80-90 אלף ש''ח (בהעדפה שיהיה קרוב ל 80,000 ככל האפשר). בעקרון רציתי פג'רו 98 דיזל ידני קצר או טרנו 98 בנזין קצר או טרנו 97 דיזל קצר. אני כבר מחפש יותר מחודש אבל כל מה שמצאתי זה או רכבים עם הרבה קילומטרז (מעל 160,000) או דגמים דומים שמעלים את המחירים אל מעל לתקציב שלי , לכן התחלתי לחשוב אוליי כדאי לקנות יונדאי הוא זול יותר ויש הרבה למכירה , הרכב צריך להיות גם די נוח בכביש וגם טוב בשטח ובקיצור מה שרציתי לדעת הוא : האם הגאלפור טוב בשטח? האם הוא מספיק חזק ובהשוואה למה? ואיך הוא בכביש? חוץ מזה האם הוא מתקלקל הרבה או שהוא אמין? , ובכלל אם יש לכם עצות לגבי רכבים אחרים
הוספת תגובה
  • 1. morfam 24 באוגוסט 2002 ב 05:50

אולי טוב

אבל מתהפך.היום שבת24 לאוגוסט , התהפך אחחד בצפון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. polar bear 24 באוגוסט 2002 ב 22:33

סליחה???????????

מה זה השטות הזו? מישהו התהפך עם רכב ישר מפלילים את כל העידה? לא , גאלופר זה לא רכב שמיתהפך יותר מכל כלי אחר במימדים שלו. לשאלתך - קום תגדיר לעצמך איזה שטח והאיזה רמה אתה רוצה לעבור ואז תחליט איזה רכב עדיף לך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. חגי 25 באוגוסט 2002 ב 19:32

זה כמו לכתוב

לא הרוצח הוא זה שהרג את הבחור זה האקדח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גרינדלר 26 באוגוסט 2002 ב 07:31

התפשרות

הרכב נוח מאד בכביש , בשטח זו התפשרות כיוון שברוב הטיולים שנחשבים כטיולי משפחות אין לו כל בעיה. בשטחים יותר טכניים עם עבירויות קשות סובל מנחיתות לעומת לדוגמא פגרו שיש לו מנוע קצת יותר חזק ונעילה ! או טרופר עם מנוע חזק וגמיש ומהלך מתלה ארוך יותר וכו, . אבל תמיד צריך להשוות מול העלות והצורך. לגבי אמינות - שמעתי רק שיש תופעה של שבירת לוקרים- כדאי לבדוק. בברכה בני

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול