תן קצת יותר פרטים
כמו למה ישמש כגיפ בלבד או גם כרכב ראשון ,מה התקציב ,ניסיון בגיפים ?,יודע מכונאות או מטפל במוסך וכמובן מה האלטרנטיבות האחרות .
לא לכל אחד
איש יקר.אם ברצונך לקנות CJ, קח בחשבון את הדברים הבאים.גורם ראשון ומכריע, הוא צריכת הדלק של היצור.רובם אוכלים בין 1 ל4 עד 1 לשש.שאני אומר רובם, אני מתכוון לאלה שמתוחזקים באופן סביר, ולא לאלה שמתוחזקים בכפפות משי והרבה כסף זמין.גורם שני הוא הנוחות.הרכב עצמו, לא נוח בעיר. בוא נגיד שהעיר, ונוחות, זה התחום החלש שלו.ברשותי סיקס.כחצי שנה כבר.אני לא מתחרט על הקניה, ולא על טיפת דלק שהמנוע האדיר הזה שותה.הסיקס הזה ישאר איתי עוד כמה שנים טובות. עוד גורם שאתה צריך לקחת בחשבון, הוא שאין מה לעשות, זה רכב ישן, ורכב ישן דורש הרבה טיפולים ואחזקה, שעולים בהרבה כסף ודם, אם אתה מטפל במוסך.מאידך, אם אתה כמוני, וכמו הרוב הגדול אני מאמין של בעלי הסיקסים למיניהם, ויש לך את הידע הבסיסי ואת האומץ לטפל בו במו ידיך, הקניה הופכת לאטרקטיבית.הבעיה הכי גדולה של הרכב זאת צריכת הדלק.אבל אין חוכמות, הרכב הזה נותן את תמורת הדלק פי כמה וכמה בהנאה מהמנוע האימתני הזה.כל לחיצה ולו הכי קטנה על דוושת הגז, מזכירה לך שאתה רכוב על חיית פרא, ולא על איזה עז סמוראי, או ספורטז צפונבון שבא מיפן.אתה מרגיש שיש לך כאן עסק עם אמריקאי, שרירן ללא דופי.סיקס זה גיפ, במלוא מובן המילה, וכח יש לו בלי סוף. תחבר את כל הגורמים שציינתי, בעיות וחסרונות, ותראה,אם לך משתלם לקנות סיקס...ואם לאמר את האמת, לי זה בא מהלב. אמרתי אני רוצה סיקס. לא סופה לא סמוראי.רק ס-י-ק-ס.נשמה של לוחם, בגוף של הנאה צרופה לנהג...תודה, ותחשוב טוב לפני שאתה נוקט צעדים. בהצלחה, ארז.
קאיה ה מקוריאה...
Jeepolog
אם תקנה או לא, יש הרבה מידע, בעברית, בג'יפולוג. כולל השוואה לסופה והנחיות לבדיקה לפני קניה.
סיקס !!!הכי כיף.
שנים נסעתי עליהם. חב''לז.התקלות שיש [ויש] הם שטויות למי שיודע לנהוג וחי את הרכב.לנסיעות שטח קצרות, לים, לסלעים, לעיר !!- הוא הכי כיף.אז עולה קצת דלק, אלא אם אתה נוסע לאילת כל שבוע........ בקיצור :תקנה. לי יש דיפנדר97, טרופר 99, וסיקס 87. חייב למכור לפחות אחד. מעוניין ? 052403750
פרטים נוספים ..
רכב שני יבצע מעט מאוד קילומטרים עירוניים. קצת שבילי עפר וכורכר. יש לי ידע די טוב במכונאות מתחום האופנועים. ללא ידע בכלל בג'יפים. כולל לא נהיגה. ותודה לכל המגיבים. חשוב לי לשמוע כמה שיותר.
תודה
תודה! לא יכולתי להפסיק לקרוא
cj
במידה ואתה מתכנן רק שבילים וכדומה למה אתה צריך cj ?
שבילים כהתחלה
אני לא רואה את עצמי כחיית שטח מהסוג המדווח בכתבות השונות. אבל בחלט מסקרן אותי התחום על שלל האפשרויות התמונות בו. בשלב זה עדיין לא ליכלכתי את רגליי באבק. אז מי אני שאתכנן על נחל קינה?