פורומים

 - שטח 4x4

CJ כדאי ? דעתכם?

29 באוגוסט 2002 ב 20:39 9 תגובות 584 צפיות snagar
אני מתעניין ברכישת רכב שטח בתקציב מוגבל. מפתה אותי CJ6 כי הוא יותר JEEP ופחות פרייווט. מטריד אותי צריכת דלק, תחזוקה / חלפים. מה אתם חושבים??
הוספת תגובה
  • 1. assafr 30 באוגוסט 2002 ב 13:57

    תן קצת יותר פרטים

    כמו למה ישמש כגיפ בלבד או גם כרכב ראשון ,מה התקציב ,ניסיון בגיפים ?,יודע מכונאות או מטפל במוסך וכמובן מה האלטרנטיבות האחרות .

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 31 באוגוסט 2002 ב 13:28

    לא לכל אחד

    איש יקר.אם ברצונך לקנות CJ, קח בחשבון את הדברים הבאים.גורם ראשון ומכריע, הוא צריכת הדלק של היצור.רובם אוכלים בין 1 ל4 עד 1 לשש.שאני אומר רובם, אני מתכוון לאלה שמתוחזקים באופן סביר, ולא לאלה שמתוחזקים בכפפות משי והרבה כסף זמין.גורם שני הוא הנוחות.הרכב עצמו, לא נוח בעיר. בוא נגיד שהעיר, ונוחות, זה התחום החלש שלו.ברשותי סיקס.כחצי שנה כבר.אני לא מתחרט על הקניה, ולא על טיפת דלק שהמנוע האדיר הזה שותה.הסיקס הזה ישאר איתי עוד כמה שנים טובות. עוד גורם שאתה צריך לקחת בחשבון, הוא שאין מה לעשות, זה רכב ישן, ורכב ישן דורש הרבה טיפולים ואחזקה, שעולים בהרבה כסף ודם, אם אתה מטפל במוסך.מאידך, אם אתה כמוני, וכמו הרוב הגדול אני מאמין של בעלי הסיקסים למיניהם, ויש לך את הידע הבסיסי ואת האומץ לטפל בו במו ידיך, הקניה הופכת לאטרקטיבית.הבעיה הכי גדולה של הרכב זאת צריכת הדלק.אבל אין חוכמות, הרכב הזה נותן את תמורת הדלק פי כמה וכמה בהנאה מהמנוע האימתני הזה.כל לחיצה ולו הכי קטנה על דוושת הגז, מזכירה לך שאתה רכוב על חיית פרא, ולא על איזה עז סמוראי, או ספורטז צפונבון שבא מיפן.אתה מרגיש שיש לך כאן עסק עם אמריקאי, שרירן ללא דופי.סיקס זה גיפ, במלוא מובן המילה, וכח יש לו בלי סוף. תחבר את כל הגורמים שציינתי, בעיות וחסרונות, ותראה,אם לך משתלם לקנות סיקס...ואם לאמר את האמת, לי זה בא מהלב. אמרתי אני רוצה סיקס. לא סופה לא סמוראי.רק ס-י-ק-ס.נשמה של לוחם, בגוף של הנאה צרופה לנהג...תודה, ותחשוב טוב לפני שאתה נוקט צעדים. בהצלחה, ארז.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 01 בספטמבר 2002 ב 08:09

    קאיה ה מקוריאה...

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. נמרוד 01 בספטמבר 2002 ב 08:41

    Jeepolog

    אם תקנה או לא, יש הרבה מידע, בעברית, בג'יפולוג. כולל השוואה לסופה והנחיות לבדיקה לפני קניה.

    http://www.jeepolog.com

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. בצל 01 בספטמבר 2002 ב 13:27

    סיקס !!!הכי כיף.

    שנים נסעתי עליהם. חב''לז.התקלות שיש [ויש] הם שטויות למי שיודע לנהוג וחי את הרכב.לנסיעות שטח קצרות, לים, לסלעים, לעיר !!- הוא הכי כיף.אז עולה קצת דלק, אלא אם אתה נוסע לאילת כל שבוע........ בקיצור :תקנה. לי יש דיפנדר97, טרופר 99, וסיקס 87. חייב למכור לפחות אחד. מעוניין ? 052403750

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. snagar 01 בספטמבר 2002 ב 19:02

    פרטים נוספים ..

    רכב שני יבצע מעט מאוד קילומטרים עירוניים. קצת שבילי עפר וכורכר. יש לי ידע די טוב במכונאות מתחום האופנועים. ללא ידע בכלל בג'יפים. כולל לא נהיגה. ותודה לכל המגיבים. חשוב לי לשמוע כמה שיותר.

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. snagar 01 בספטמבר 2002 ב 19:30

    תודה

    תודה! לא יכולתי להפסיק לקרוא

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. assafr 02 בספטמבר 2002 ב 15:23

    cj

    במידה ואתה מתכנן רק שבילים וכדומה למה אתה צריך cj ?

    הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. snagar 03 בספטמבר 2002 ב 05:27

    שבילים כהתחלה

    אני לא רואה את עצמי כחיית שטח מהסוג המדווח בכתבות השונות. אבל בחלט מסקרן אותי התחום על שלל האפשרויות התמונות בו. בשלב זה עדיין לא ליכלכתי את רגליי באבק. אז מי אני שאתכנן על נחל קינה?

    הוספת תגובה צטט והגב
ביטול