פורומים

- שטח 4x4

זקוק לעזר:ויטרה או קיאה ספורז?

29 באוגוסט 2002 ב 23:49 7 תגובות 947 צפיות דרור ב
מטלבט בין השניים מי שמכיר ויכול לעזור אשמח לקבל עצה.
הוספת תגובה
  • 1. assafr 30 באוגוסט 2002 ב 13:55

ללא ספק ויטרה

עדיפה בדלק ,בטיפולים ,בנוחות ,בשטח ובשמירה על שוק הספורטאז עדיף רק בעלות יותר זולה . שיהיה בהצלחה אסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שאולי 31 באוגוסט 2002 ב 05:56

שלום לך היתה לי קאיה והיתה לי סוזוקי גראנד ויטארה הקאיה עולה על הסוזוקי בכל פרמטר בסוזוקי המזגן לא עובד כאשר האוטו עומד וזה בדוק עם עוד בעלי סוזוקי לגבי ויטרה {לא גראנד ויטארה}אומרים שהוא מצוין בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image yanivcj 31 באוגוסט 2002 ב 09:13

ויטארה

מסכים עם אסף, הויטרה עדיפה והיא בסיס טוב לשיפורים. יניב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. Debashish 04 בספטמבר 2002 ב 12:20

קאיה עדיף

כבעל ויטרה בעבר וספורטז' בהווה, הקאיה הרבה!! יותר נוח ומבחינת שמירת ערך, הרכבים השמורים נמכרים הרבה מעל המחירון. לויטרה יתרון מסוים בשטח והוא קצת יותר זול באחזקה. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. theman23 04 בספטמבר 2002 ב 20:29

רק סוזי

הקאיה יותר זולה באחזקה ,אבל בויטרה תהנה יותר ,לדעתי אל תחשוב פעמיים ,קנה ויטרה . הכל חי ..בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 05 בספטמבר 2002 ב 03:34

קאיה או סוזוקי?

קאיה מומלץ בחום...גדול יותר מרווח יותר עביר יותר ונעים יותר בנסיעת כביש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. moogi 05 בספטמבר 2002 ב 10:32

קאיה עביר יותר מויטרה?...

לא! אני מניח שמדובר בדגם הישן של הויטרה ולכן עלי להגיד לך שהקיה לא עבירה יותר מהויטרה אלא ההפך הוא הנכון. זה נכון שהגרנד-ויטרה נופלת מהקיה אך לא בהרבה. אם מדובר בדגמים ישנים (ויטרה מול קיה ישנים) אז בקלות אפשר לבחור בויטרה! אם מדובר בדגמים החדשים (גרנד ויטרה וקיה אותו מודל) אז יש כבר מקום להלבטות. למה אתה מייעד את הרכב? לקיה יש זוית בטן נמוכה וכן גם לגרנד ויטרה. לכולם יש קיטים לשיפור אך הבסיס הטוב ביותר לשיפור זה הויטרה הישנה, אחריה הגרנד והקיה ראש בראש מבחינת שיפורים, למרות שלאחרונה ראיתי בחו''ל קיטים רציניים מאוד ומרחיקי לכת לגרנד-ויטרה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול