פורומים

- שטח 4x4

חברים אתם חייבים לעזור לי

03 בספטמבר 2002 ב 23:10 6 תגובות 4023 צפיות זים שלי
אני מחפש לעצמי רכב שטח יותר בכיוון של טרקטורון אני מיתלבט בין פולאריס ריינג'ר 4X4 או תומקאר בבקשה תמליצו לי ומה הוא טווח המחירים של חדשים ויד שנייה. בתודה מראש וחג שמח גל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 04 בספטמבר 2002 ב 13:42

טומקאר

אני לא הכי בקיא בנושא הזה, אבל יש לי כמה פיסות מידע. דבר ראשון, הטומקאר, הינו הטרקטורון הכי חזק הכי עביר והכי בטוח בכביש בהשוואה שאחרים כגון קוואסקי מיול או פולאריס ריינגר. פרט לזה, הטומקאר הוא פשוט כיף טהור. הוא למעשה באגי, שמורשית לכביש. המחירים של טמקאר חדש ויש שניה יכולים להגיע ל55000 ש''ח לטומקאר חדש, ומשומש זה כבר תלוי בכושר המיקוח שלך. ריינגר חדש עולה בסביבות ה-45-50000 ש''ח. קוואסקי מיול הוא כבר טרקטורון. לא הייתי הולך עליו מסיבות בטיחותיות, הרכב פשוט קוביה שמחכה להתהפך, והוא ממש לא שווה את הסכום שמבקשים עליו. לדוגמה, מיול חדש 250 סמ''ק יעלה לך 25-28000 ש''ח . ממש לא שווה. עצתי לך היא, אם החלטת ללכת על אחד מהם, קח את הטומקאר. כיף טהור. מקווה שיכולתי לעזור, ארז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. moogi 05 בספטמבר 2002 ב 10:22

''פשוט קוביה שמחכה להתהפך''???

לא! ממש לא! המיול עמיד יותר מהרינג'ר ואין לו בעיות יציבות. יתכן שבשטח טכני יהיה יתרון לשניים על הטומקאר בגלל שיש להם 4X4. הטומקאר הוא באגי ולכן ספורטיבי יותר וכיף יותר והוא גם הוכיח את עצמו מבחינת עמידות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nadav007 22 בנובמבר 2002 ב 18:22

למה אתה מזיין במוח?

הכי עדיף זה ריינג'ר בוא נעשה תחרות בשטח טומקאר וריינג'ר ונראה מי לוקח..... אני מוכן לשים על זה כסף!!!! ולא רק שטח גם כביש......

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. nadav007 22 בנובמבר 2002 ב 18:30

אני מוכן לעזור

תכתוב בחיפוש של הפורום הזה אתה המילה טומקאר או ריינג'ר ותראה מה חושבים על שניהם מצידי יש לי ריינג'ר 4 על 4 אני יעשה לך נסיעה אם אתה מתלבט ממש קשה ואני יביא איתי טומקארים בשביל שגם תראה.....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. xxxx-xxxx 23 בנובמבר 2002 ב 11:36

6x6

לי יש ת6X6 ולא התהפחתי ולא התרסקתי איתו פעם אחת והתומקאר זה כמו מיול רק חמש קמ''ש יותר ויש לו פי שתיים יותר טיפולים מרנייג'ר או מהמיולים כי הוא פיתוח ישראלי ולמי שרוצה אני גם מוכר ושלי הכי חזק בשטח ומי שאומר אחרת שיוציא כסף מהארנק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. umber_1 30 בדצמבר 2004 ב 17:16

אני רוצה מיול- מה הכי טוב ?

מי יכול להמליץ לי על מיול טוב שיוכיח את עצמו ומחיר זול ו4x4 מי שיש לו שיתחבר לICQ וישלח לי הודעה מספר: 264743693

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול