פורומים

- שטח 4x4

לנד רובר דיסקברי

22 בספטמבר 2002 ב 00:35 2 תגובות 750 צפיות אורח/ת
אני מנסה למצוא את נרכב האופטימלי בסביבות המחיר 70000. לכן שאלה נוספת הפעם על לנד רובר. האם נכון שהם מלאי תקלות? האם נכון שאין הרבה מוסכים שבאמת באמת מבינים? עבור דיזל,מהיא צריכת הדלק בממוצעת? האם מודל 2500 דיזל חסכוני וחזק מספיק? ובקיצור האם כדי ללכת על מודל 97 2500 דיזל? תודה!
הוספת תגובה
  • 1. אלעדי 22 בספטמבר 2002 ב 08:47

לא הייתי מציע

הדיסקברי בשטח מפנק ונח אך כשניכנסים איתו למוסך המוסכניק הופך להיות החבר הכי טוב שלך, לרכב יש ירידת ערך רצינית לא סתם הגיפים היפנים באותו שנתון יותר יקרים ויותר סחירים, ישנה בעיה במכירת הרכב יורדים מתחת למחירון וצריך סבלנות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 25 בספטמבר 2002 ב 08:11

הרכב הבא שלי.

נמכרים מתחת למחירון - נכון אבל זה רק יתרון לך הקונה. מלאי תקלות ומוסכניק שהופך לחברך הטוב ביותר - נכון אם אתה מטפל במקומות הלא נכונים. המקומות הנכונים לטפל ברכב הזה (ופה באמת חשוב להקפיד) הם יורמי בגזר, שגיא אידלסון בגזר ורונן באשקלון ואולי עוד כמה בודדים שאני לא מכיר. מחברים שמחזיקים ברכב הזה ומטילים איתו הרבה (כמעט כל שבת) אני לא רואה תקלות רציניות ועלות הטיפולים זולה בהרבה מטיפולים במיצובישי (כמה עולה החלפת רצועת טיימינג במיצובישי פאגרו במוסך מרכזי - בין 5K ל- 6K אם אני לא טועה) או מהחלפת חלקים בטויוטה (דיסטריביוטר באלפי שקלים ועוד דוגמאות). חשוב לקנות חלפים במקום הנכון לדיסקו - אצל אוטו-מיני ולא במוסכים המורשים שגובים פי 3 בערך על אותם חלקים שהם גם קונים מאוטו מיני. (איציק) הרכב מפנק בצורה שבלתי תאמן ועביר בשתי דרגות יותר מהמקבילים לו בקטגוריה שלו. יחס העלות תועלת פה הוא מדהים. בקיצור שווה בטירוף. מצד שני אתה שומע על אנשים שנכנסו למוסך מרכזי גדול ומפורסם של לנדרובר ופשוט קרעו להם את הצורה (החליפו חלקים לחלקים לא נכונים וגרמו לנזקים והוצאות חסרות תחתית) שאתה ממש לא רוצה להתקרב לרכב - אבל הבעיה היא לא ברכב בד''כ אלא במי שמטפל בך. בכל אופן שיהיה בהצלחה. אני בכל אופן נוסע בויטרה היום כך שאין לי שום אינטרס בנושא. עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול