פורומים

- שטח 4x4

שלום בננות !!

01 באוקטובר 2002 ב 16:31 3 תגובות 471 צפיות סמי-בת
שלום לכולם!! אני מקווה שאני לא הבת היחידה פה... בכל מקרה , אל תראו מופתעים גם בנות אוהבות מכוניות , אני במקרה מהבנות שאוהבות כל מה שקשור בג'יפ !.. אני רק בקיץ האחרון מבלה את זמני ומקדישה אותו לנושא הג'יפים. ברגע שהתיישבתי בג'יפ והתחלנו לנסוע..זה היה פשוט כמו לגלות את אמריקה , כלומר זה היה ממש עולם חדש של מהירות עוצמה כוח וכמובן בילוי לא נורמלי והרגשה של חופש , במיוחד למישהי מפונקת כמוני שרגילה לנסוע ב- B.M.W או בכל מכונית מהירה אחרת.. בקיצור.. שום דבר לא משתווה לג'יפ , ולהרגשה שהוא נותן ברגע שאתם מתחילים לנסוע... ביי בנתיים חבר'ה..
הוספת תגובה
  • 1. darkrider 01 באוקטובר 2002 ב 15:54

שום דבר......

עד שמנסים אופנוע שטח...... ואז מגלים כי עבירות של גי'פ סדרתי זו בעצם כמו נסיעת שבילים עבורו. שלא לדבר על האדרנלין......

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. סמי-בת 01 באוקטובר 2002 ב 19:10

אני בטוחה שגם אופנוע שטח זאת חווית פיצוץ , אבל זה מאוד מסוכן וכנראה זה מה שהופך את זה לכזה ''סוף הדרך'' לא אתנגד לנסיעה על אופנוע שטח...אבל כל דבר והזמן שלו.. בנתיים אני מפחדת לעלות על אופנוע מסוג זה.. אני רק שנה מתעסקת עם ג'יפים ולא פעם ניפצעתי , כמו רוב האנשים פה , אז בנתיים אני אשאר עם הג'יפ.. ולך אני מציעה לשמור על עצמך ושתמשיך לבלות כי החיים קצרים..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. darkrider 02 באוקטובר 2002 ב 19:00

בנתיים רוב הפציעות שאני חווה זה שהאופנוע מתקלקל נופל ומושבת .....כבר הכרתי כל מיני מוסכניקים וכד' דבר שהג'יפ שלי לא גרם לי להכיר. קרך אגב יש לך גיפ ?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול