פורומים

- שטח 4x4

תקלות בפראדו

12 באוקטובר 2002 ב 23:17 1 תגובות 710 צפיות אורח/ת
מישהו מכיר תופעה שבמהלך נסיעה בשטח, בדר''כ בעליה, ידית הבורר קופצת מדרייב לניוטרל? כמו כן, לאחר עצירה מוחלטת, נשמע רעש מכיוון הגיר בדומה למעבר ממצב רברס לדרייב?
הוספת תגובה
  • 1. רועי1979 15 באוקטובר 2002 ב 17:58

רעשים בפראדו

שלום רב לך אני נוהג על פראדו וזה הרכב פראדו השני שלי, בבעיה של קפיצת תיבת ההילוכים ממצב D למצב N נתקלתי ולא פעם אחת, אין לי הסבר לכך פרט לכך שתנסה להיזכר מתי זה קורה לך ותראה מנסיון שזה רק לאחר שהרכב מקבל מכה חזקה בעת עליה כאשר הוא מבצע מעיין קפיצה. בנוגע לרעשים אני חושב שזה בא מכיוון משולשי ההגה שלך יכול להיות שהם משוחררים או מחוזקים יותר מדי, עכשיו אני לא יודע אם הרכב שלך משופר אבל נראה לי שהרכבת על הרכב ציגי שטח ושחקת אולי מערכת המתלים , תקן אותי אם אני טועה, בפראדו אסור לגעת בצמיגים בכלל מנסיון זה גומר את הרכב אני לא יודע בנוגע לצמיגי כביש שטח אך צמיגי שטח נטו גומרים את ההגה, הטרנספר ואיתם עוד כל מיני מחלות אם אתה מאיזור המרכז העצה שלי אליך היא להיכנס למוסך רלקס אשדוד שהוא מוסך מורשה של טויוטה ולאחר שעברתי שני מוסכים של טויוטה שרצו להחליף כל מיני חלקים גדולים ואני לא חשבתי שכך צריך לעשות הופניתי אליו וכמה שזה נשמע לא מציאותי הוא פתר לי את כל בעיותי בעזרת חיזוקי ברגים במקומות הנכונים, הבנאדם פשוט אומן ואני כבר יותר משנתיים אצלו ופרט לטיפולים שוטפים לא היתה לי שום תקלה ברכב

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול