ברוך הבא לעולם ה EOS
מאז ומעולם מצלמות ה- EOS היו לא אמינות אם כי יעילות. מחיר התיקון ל EOS בד''כ מאוד יקר עקב חלקים אלקטרונים שמתקלקלים. כנראה שאין לך טיעון ושום דבר לא יעזור לך, הרבה מצלמות EOS מתקלקלות לפני 10 סרטים. יש דגמים מעט יותר מוצלחים של ה EOS אבל ביחס לאחיותיהן מחברות אחרות הם עדיין לא מספיק אמינות. יש לי EOS מדגם 650 ישן ומקצועי (מנועים בעדשה = מהירות פוקוס בין הגבוהות בעולם) ועד היום תיקנתי אותה לפחות 3 פעמים. היא לא עשתה הרבה קילומטראז' אבל היא EOS . כיום היא מושבתת לטובת צי מצלמות של חברות אחרות. בכל מקרה, עליך להבין, אני אוהב את ה EOS בגלל הביצועים ובגלל שהעדשות של קנון יותר טובות מהרבה מתחרות בשוק אבל הם עדיין לא נפתרו מבעיות האמינות של המצלמות האלו. מצלמות ה EOS מהסדרות החד סיפרתיות ודו סיפרתיות שלהן יותר אמינות וכבר יותר מתקרבות לרמת האמינות של אחיותהן מחברות אחרות.
מינולטה
ברשותי מצלמת מינולטה דגם 410Si שלפי דעתי ממש טוב איכותית והתמונות ממנה ממש פצצות לגבות, אני שמעתי מהרבה חברה שקנו את המצלמה של קנון על העיות מסוג אילו שציינת. לכן בפעם הבאה שתרכוש מצלמה תחשוב על מינולטה. (נ.ב. גם לי הציע מוכר לרכוש את קנון) בהצלחה בבחירה הבאה