פורומים

- שטח 4x4

אתר השטח היראלי = פיקציה

21 באוקטובר 2002 ב 11:23 2 תגובות 511 צפיות אורח/ת
לידיעת הרוכשים מהאתר זה הזהרו החל מיום שישי לא ניתן ליצור קשר עם אנשי האתר לא ניתן לברר שום דבר הכל מגיע לחברה בשם קישורית שלא יודעים שום דבר הכל פיקציה!!bb!! !b!
הוספת תגובה
  • 1. profile image עופר אדר 21 באוקטובר 2002 ב 18:03

חיים ובועטים

מר גזית היקר ימי העבודה באתר השטח, כמו במרבית המשק בארץ, הם א'-ה'. מה לעשות, ימי שישי-שבת מוקדשים לדברים מוזרים אחרים, כמו משפחה, טיולים וכיוצא בזה. לפיכך, בימים אלה אנו נעזרים בשירותיה של חברת קישורית, שנותנת מענה לפונים אלינו טלפונית. במקרים דחופים, המוקדן מעביר לנו הודעה לטלפון הנייד או שמוסר את המספר של הנייד למתקשרים. אני מניח שזה גם מה שקרה איתך. ביום שישי האחרון, בכל אופן, לא היינו באזור קליטה ולכן לא ענינו לטלפונים. קורה, לא? מותר גם לנו לחיות, אנחנו לא שרות חרום שצריך לתת מענה 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. בכל מקרה, הריני להבטיחך שהאתר חי, קיים ופועל, ומי שעוקב אחר התכנים בו בוודאי שם לב לכך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 21 באוקטובר 2002 ב 19:24

רוצה ללמוד מה זה שרות ????

על פי תגובתך כניראה אתה עובד בחברה למפעילה אתר זה. אז לידיעתך: 1. גם היום יום שני בשעה 11:30 הגעתי לקישורית שכחתי גם ביום שני צריך לנוח!!!! 2. עם לא עובדים ביום שישי אז בבקשה על תאפשרו לי לבזבז 350 ש''ח על לימוד נהיגה בג'יפ (הרשמה דרך האינטרנט ) ביום שישי בבוקר ולאחר מכן תשלכו לי הודעה במיל כי פרטים נוספים ינתנו בטלפון 1-700-700-494 יצאתי לי לדרכי בתקווה לקבל מידע איפה נק' המיפגש כאשר בקישורית נאמר לי כי ביום שישי אתם עובדים משעה 08:30. את הכסף אתם יודעים לקחת. שרות, מי צריך לתת!!! בקישורית כבר נתנו לי את מספר הפלפון לחרום אך הבחור סגר לי בפרצוף הרי שרות זה העסק שלכם רק שאתם לא יודעים לתת. נ.ב. תבדוק, בקישורית ממתינות לכם עשרות הודעות ממני אך מי צריך לתת תשובה. מה הגיד לך חבל על ה 200 ש''ח שעולה לכם השרות הזה עם אתם לא יודעים לתת שרות. למד מה זה שרות ולאחר מכן אולי תספר לי סיפורים ותאפשר שרותים באינטרנט!!!!! ף

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול