פורומים

- שטח 4x4

מה קורה באתר הזה?....?

22 באוקטובר 2002 ב 14:02 4 תגובות 728 צפיות moogi
פירסמתי בפורום שאני מוכר סט מפות מכיון שיש לי שניים ואני לא צריך שניים, בא מי שמנהל כאן את העיניינים ומוחק את ההודעה כי כנראה המחיר לא מצע חן בעיניו (זול יותר ממה שהוא מוכר.) אני לא מבין, קשה לך להתמודד עם אדם שרוצה למכור סט אחד של מפות כי הוא לא צריך אותו, זה ממש פוגע בעסקים? לא צריך, תכתוב תגובה שזה לא מוצע חן בעינך ולמה וזה לא יחזור שוב, אבל למחוק הודעה? צנזורה?, הרי זה לא פירסומי, אני לא חברה ואני לא מוכר כמויות אלא סט אחד מיותר, יש שניה במצב חדש! אתה כנראה חדש כי אני רואה שהאתר מתחיל להתעדכן, אז תתחיל נכון ולא ברגל שמאל.... אני מכיר אנשים....[[2]]
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 22 באוקטובר 2002 ב 14:29

זה לא חדש . . . .

באתר הזה מוחקים הודעות עוד מימים ימימה . . . גם כאלו שלא היו קשורות לעסקים. אולי זו הסיבה שהוא כבר לא כ''כ פופולרי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image עופר אדר 22 באוקטובר 2002 ב 17:42

לא במכוון

אין לנו בעייה עם פרסום מודעות כאלה, ואם נמחק משהו זה כנראה כתוצאה מתקלה. אם תרד כמה הודעות למטה, תראה אחת של בחור בשם אודי שגם הוא רצה למכור סט מפות - וההודעה שלו לא נמחקה. יש לנו התנגדות עקרונית לפרסום הודעות של גופים מסחריים, המנצלים את הפורום כדי לפרסם מוצרים או שרותים שגם אנו מוכרים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. reuben8 25 באוקטובר 2002 ב 15:14

סט מפות

האם זה עדיין אקטואלי ? ובאיזה סט מדובר ומה המחיר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. moogi 25 באוקטובר 2002 ב 17:28

מדובר בסט מלא...

סט מלא (19 מפות) של מפות טופוגרפיות מהסידרה האחרונה. המפות הן מפות נייר רגילות וחדשות באריזון מקורי. מחיר: 750 ש''ח. כנראה שזה עדיין אקטואלי כי מי שהיה צריך לחזור אלי עוד לא חזר אלי. אם אתה רוצה, צור קשר בדוא''ל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול