תיקון
הנקישות קימות ב 4H
תיקון
הנקישות קיימות ב 4H
גם בLOW וגם ב HIGH .
כנראה שמדובר בלוקרים האוטומטים (המשלבים את הגלגלים הקידמיים לסרן). תבדוק אם הרעש מגיע מהגלגלים הקידמיים ואם כן אין מנוס מלהחליף את הלוקרים. יתכן שכבר אין לך 4X4 ואפילו לא שמת לב. תקווה שזה זה או צלבים כי אם זה טרנספר זה לא עשק זול.
שאלה ל moogi
ראשית תודה על האינפורמציה, שנית יש לך הערכה עד כמה זה יכול לעלות מנסיון אישי או ממקור שני?
מצטער...
אבל אני לא יודע כמה זה עלול לעלות לך. לוקרים של ניסן הם לא זולים אבל ידוע שהם יחסית רגישים לשבירות ותקלות. אני יכול לברר לך את המחיר אבל יהיה לך יותר מהיר פשוט לשאול את המחיר בחברה.
קניית חלקי חילוף
כאשר תמצא את הבעיה , אל תחליף את החלק ישר במוסך , כדאי מאוד לברר אם יש חלקים חליפיים , ההבדלים במחיר גדולים . אתה יכול לנסות ב www.jeeptrip.com בפורום . אדי
תודה
תודה גם לך אדי- אשמע בעצתך - הלוקר הימני שלי שבק חיים ומחיר חדש גבוה במיוחד. בכלל, הפורום הזה הרבה יותר מועיל ממה שצפיתי.
שים לב !!!!!!
לוקר חדש עולה כ 2000 ש''ח !!!!!! קים קיט (ערכה) לשיפוץ לוקר שעולה כ 600 ש''ח !!!!!!!! בהצלחה.
מה פרוש שיפוץ?
במוסך ניסן אמרו לי(כמה מפתיע...) שאין אפשרות לתקן את הלוקר אלה רק להחליף בחדש. האם השיפוץ אפשרי כמעט בכל מקרה? כמו כן היכן משיגים את הקיט? (מדובר בלוקר אוטומטי).
אני יודע טל:03-9513364
ברור שמדובר באוטומטי
קיט השיפוץ עולה כ 600 ש''ח ונמכר במחסן החלפים של היבואן ,לדוגמה בצומת וולקן בחיפה (המוסך ליד קאסו רנו). הקיט כולל טבעת עם שן , השן בדרך כלל נשחקת עם הזמן .
יש לי גם ניסן ווינר ולדעתי הבעיה שלך היא בכך שאתה צריך לעשות טיפול תקופתי לרכב וזאת דרך ''אומנם מוזרה'' להזכיר לך את זה (באמצעות רעשים מאזור הגלגלים)
ללירוי
חוששני שאין קשר בין הבעיה בלוקר לבין טיפול תקופתי. ממה שהבנתי במוסך ניסן עצמו-הלוקר הזה רגיש במיוחד ומומלץ למי שמרבה לנסוע בשטח להחליפו בלוקרים ידניים. אשמח לשמוע על בעיות נוספות אם יש. הטנדר ברשותי כשבועיים בלבד ואני לומד אותו. אגב הלוקר לא אובחן בבדיקה והוא יוחלף לי במיסגרת האחריות של הבדיקה לפני קניה.