פורומים

- שטח 4x4

אין כמו ריינג'ר 4 על 4

31 באוקטובר 2002 ב 03:04 15 תגובות 8295 צפיות nadav007
תאמינו לי כולם יש לי ריינג'ר 4 על 4 ולמי שחובב שטח אין כמו הריינג'ר יש לי מלא חברים עם טומקאר אבל מה קורה? שכל יום שבת מתקשרים אלי כולם מהשטח ומבקשים ממני לחלץ אותם חוצמזה שריינג'ר זה ל-3 אנשים הוא הרבה יותר מהיר וממש אבל ממש יותר חסכוני בדלק למי שזה משנה חוצמזה שהוא הרבה יותר אמין ומי שאומר שהוא מתהפך בקלות טועה כי זה תלוי בנהג!!!!!!!!!!!!

פולריס ריינג'ר

הוספת תגובה
  • 1. יהר 31 באוקטובר 2002 ב 11:56

אתה צודק וטועה

אם נעשה השוואה בין רנגר לטום קר אז הטום קר יותר יציב בהפרש די גדול צריכת דלק אני לא יודע אמינות אני יודע שהרנגר קצת פחות אמין אבל זה תלוי בכלי עצמו ובעד כמה הוא חרוש הרנגר 4X4 יותר עביר בשטח טכני אבל לעומת זאת הטום קר הרבה יותר מהנה לנהיגת שבילים בחולות לרנגר יש יתרון בגלל ההנעה הכפולה למי שמעדיף עבירות בשטח קשה הרנגר עדיף למי שמעדיף נהיגת שבילים מהירה הטום קר עדיף בהרבה מה גם שבכביש יש לטום קר עדיפות בעיקר בנושא של יציבות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. O.G. 01 בנובמבר 2002 ב 19:59

אתה יכול לפרט

שמע אני עוד מעט בן 16 ואני גם מעונין לקנות אחד מהכלים האלה (ניול,תומקאר או ריינג'ר) אז אם אתה יכול בבקשה לפרט לי יותר על עלויות וטיפולים למיניהם שצריך לעשות לריינג'ר ובכלל צריכת דלק וביטוח כמה הדברים האלה עולים לך בערך ובכמה אני יכול להשיג ריינג'ר 4X4 ודבר אחרון מה אתה יכולל להגיד על הריינג'ר 6X6 אודה לך אם תענה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יהר 02 בנובמבר 2002 ב 11:52

אני יכול לומר לך חל ממה שביקשת

המיול הכי חסכוני הכי אמין הכי פחות מהיר והכי פחות טוב בשטח בקשר להבדלים בין רנגר לטום קר תקרא את התגובה הקודמת שלי הוצאות אני לא יודע במספרים הרנגר 6X6 מהר מדי בכביש (עקב נעילה קבועה או יותר נכון לומר שפשוט אין לו דיפרנציאל אחרוי) אבל מצד שני יכולת העבירות שלו בשטח טכני היא מדהימה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. xxxx-xxxx 03 בנובמבר 2002 ב 14:15

אם אתה רוצה אני מוכר רנייג'ר 6X6 במצב חדש 058423086 רותם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 04 בנובמבר 2002 ב 16:53

שב בשקט אין כמו טום קאר

בוא תסביר לי אולי למה לא מביאים רינגר 2003 לארץ? כי הוא בטיחותי ,או כי הוא הצלחה גדולה או כי הוא חייה בשטח? מה אתה מקשקש אתה מסובב תהגה עם רנגר הוא מתהפך 4 פעמים טום קאר זה כלי שמפרפר אותך בלי להרגיש תראה איך הרנגר נראה כמו קופסת שימורים , ומה אתה חושב שסתם הוא נוסע מהר , בחברה משחררים תהגבלה כדי שהילדים התלהבו אז אל תקשקש במוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. O.G. 04 בנובמבר 2002 ב 20:37

מה באמת הפסיקו לייבא?

באמת הפסיקו לייבא את הריינג'ר? למה? מאיפה את יודע? וחוץ מזה לריינג'ר יש הרבה יתרונות על התומקאר ולפי איך שילדים אצלי בבית ספר נוסעים ובינתיים הם לא התהפכו אז זה נראה לי דיי יציב בינתיים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. O.G. 04 בנובמבר 2002 ב 20:38

מה באמת הפסיקו לייבא?

באמת הפסיקו לייבא את הריינג'ר? למה? מאיפה אתה יודע? וחוץ מזה לריינג'ר יש הרבה יתרונות על התומקאר ולפי איך שילדים אצלי בבית ספר נוסעים ובינתיים הם לא התהפכו אז זה נראה לי דיי יציב בינתיים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 05 בנובמבר 2002 ב 20:23

ילדים מתלהבים...כדאי לקרוא.

ילדונצ'יק, בראשית כל, תרשה לי להעמיד אותך על טעותך, בהשוואתך בין ריינג'ר לטומקאר. נתחיל מזה, שאתה בעלים של ריינג'ר כפי שאמרת. לא הייתי מצפה מממישהו שיש לו כלי רכב כזה, שיודה שיש לו מתחרה יותר טוב. במיוחד לא מילד שמתלהב מהכלי שלו. אם אתה באמת רוצה לדעת, הריינג'ר שלך, לא מגיע לרבע, מהכיף שהתומקאר מעניק לנהג. תומקאר היא למעשה באגי חוקית לכביש, שנותנת כיף טהור. ציינת עובדה, ש''חברים שלך מתקשרים אליך שהם נתקעים עם הטומקארים שלהם''. למה איפה הם כבר נוסעים? בים? ואני בטוח שכל אחד ואחד מהם יותר מתלהב מהשני, ואין להם שום שמץ של מושג איך מתנהגים עם רכב כזה בשטח. ובכלל, אולי לריינג'ר שלך יש הנעה כפולה, ואולי הוא חסכוני בדלק, אבל ילדונצ'יק, ריינג'ר, זה פצצת מוות מתקתקת. החסרונות שלו, רבים בהרבה מהייתרונות שלו, ואתה מספר עליו כאילו הוא איזה קנייה שכל אחד חייב לעשות. בשורה תחתונה ילדונצ'יק, ובאמת בלי שום כוונה להעליב, אתם בסך הכל ילדים מתלהבים ומפונקים,שמה שמעניין אותם זה הפוזה בבית ספר, ברחובות ביום שישי בערב, שאין להם מושג שטח מהו,בין אם זה ריינג'ר, טומקאר, או מיול ותופסים מעצמם שועלי שטח וותיקים. אבל לא נורא, נצא מחמת הספק שזה מין גיל כזה של פורענות... ותתחיל להיות יותר פתוח לביקורת על הכלי שלך, ואולי אז, תסכים להבין, שהתומקאר, זה הבאגי הכי הכי שקיימת. להתראות, ארז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. O.G. 05 בנובמבר 2002 ב 21:24

אל תשכח שהתומקאר

אל תשכח שהתומקאר גם שותה הרבה יותר דלק והמחיר שלו יותר יקר לקניה ולפולריס יש יתרונות (3 נוסעים,4X4,יותר מהיר,ארגז ענק ואפשרות גרירה והעמסה גבוהות בהרבה משל התומקאר)ועוד הרבה ולפי מה שאני שמעתי התומקאר לא בדיוק אמין והחלקים שלו ממש לא זולים וזה לא נכון שכל ילד שקונה את זה זה רק בשביל הפוזה אני למשל מאוד רוצה ליסוע עם זה בשטח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 07 בנובמבר 2002 ב 19:31

יפה יפה אמרת

תראה הרינגר הוא בכלל לא פוזה בבית ספר לטום קאר יש יותר פוזה אבל רנגר קל להחזיק ב 5 שקל אתה נוסע שנה בטום קאר כל יום הולך לי 110 שקל!!! אין על טום קאר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 08 בנובמבר 2002 ב 13:46

הפסיקו ליבא רינגרים

יש לי חבר שקנה עכשיו רנגר 4X4 חדש ואבא שלו מתעסק בתחום של המכוניות רצה לחכות לדגם 2003 בחברה אמרו לו שלא מגיע דגם 2003 הוא קנה בסוף 2002 ובעיסקה הם הבטיחו לו שאם יגיע דגם 2003 הם לוקחים ממנו את הרנגר 2002 ונותנים לו 2003 חדש!{!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. O.G. 17 בנובמבר 2002 ב 17:18

בקשר ל6X6

כבר מכרת? אם כן בכמה? ואם לא כמה אתה רוצה עליו? ואיזה תוספות יש לו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. nadav007 22 בנובמבר 2002 ב 18:26

למה לבלבל במוח?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. nadav007 22 בנובמבר 2002 ב 18:28

למה אתה מבלבל ת'מוח?

מאיפה אתה יודע מה אני יודע בשטח אני מגיל 8 נוהג בטרקטורונים לפחות פעם בשבוע אני בשטח מגיל צעיר חוצמזה שאני גם מחלץ אנשים מבוגרים וג'יפים אם יש לך טומקאר אני מוכן לקבוע איתך ולעשות תחרות שטח על כסף מצידי תאמין לי שאתה תתאכזב מהטומקאר כמו שכל מי שאני מכיר שקנה טומקאר או מיול התאכזבו שלא קנו ריינג'ר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. xxxx-xxxx 23 בנובמבר 2002 ב 11:32

תשובה ל6

יש לו אזעקה שמשה וגג וזהו מחיר אפשר לדבר עכשיו יש תמונות שלו באתר גם בגלרייה וגם בלוח תראה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול