פורומים

- שטח 4x4

דיפנדר בעד ונגד

11 בנובמבר 2002 ב 20:12 14 תגובות 989 צפיות mizik
אני מעונין לקנות דיפנדר קצר הפחידו אותי שלרכב בלאי גדול ואחרי כל כניסה לשטח אני במוסך אני לא נוהג הרבה בכביש ובשטח כל סוף שבוע מגיע למעלות הכי קשים בארץ דוגמא זיק. מה רמת האמינות עיזרו לי
הוספת תגובה
  • 1. moogi 11 בנובמבר 2002 ב 18:52

אם אתה...

אם אתה שואל שאלה כזאת ובנוסח כזה הרי מקומך הוא לא בשטח קשה. מי שמבלה את רוב זמנו בשטח קשה כבר יודע את התשובה מהניסיון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. moogi 11 בנובמבר 2002 ב 18:54

בכל מקרה...

זה תלוי במי שמתחזק אותו וברצון שלך לקנות אחד...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. mizik 11 בנובמבר 2002 ב 19:06

יש לך דיפנדר או לא

ואם כן , כמה פעמים החלפת את האקס האחורי? ואם יש לרכב בעיות חשמל, ומיכלולי גיר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. xxxx-xxxx 11 בנובמבר 2002 ב 21:28

כלי יפה !!!

כל שועלי השטח נוסעים בכלי הזה כולל יחידות מובחרות של הצבא תחשוב אתה !!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. tooty 12 בנובמבר 2002 ב 14:14

חרא של אוטו

אל תתקרב !!! [[1]] [[1]] [[1]] אלא אם כן אתה אוהב לשבת דבוק לחלון כל הנסיעה ... בעיות חשמל ? אין דבר כזה - כי אין חשמל בדיפנדר אקס אחורי ? לא נורא - כולה 200-300 ש''ח ויש לך אקס אחורי גיר ??? תבדוק שיש הילוך רביעי - וסע לשלום חביבי ... [[3]] וברצינות - אין הרבה תקלות בדיפנדר - כי אין מה שיתקלקל שם . מה שכן - הוא לא הכי נוח בעולם (הקצר) אבל אפשר - עם טיפטיפה השקעה להביא אותו לרמת נוחות גבוהה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. בצל 13 בנובמבר 2002 ב 11:20

תשובה רצינית + למכירה

אם הייתי במקומך- לא הייתי מבין כלום מהתשובות המתחכמות שקבלת.!! לעניננו : לדיפנדר יכולת מעולה ומוכחת. ללא שיפורים- הוא מהקשוחים/האמינים/והחסכוניים!!! בתור אחד שנוסע 17 שנה על סיקסים וסופות : איתם הכי כיף. אבל--- פה בא אבל גדול.הדלק, הנוחיות,הקירקושים וכו' וכו' בקיצור - הדיפנדר בחירה מעולה ולא יקרה, נותן לך המון מקום ובטחון בכל סוגי הדרכים.!! אבל ברור שמתכנני הדיפנדר לא חשבו על טוחני אבק כמו ''זיק''. בגלל בעיות עם הבנק-אני מוכר אחד 052 403750 שלי ארוך וגם לך ולכל אחד עדיף ארוך כי הוא הרבה יותר פרקטי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. sn-ye 14 בנובמבר 2002 ב 01:02

defender..

the defender wasnt born for places like zik ? he was born just for that.. as one that had defender 110 county for one year and a half i will say it like that.. if you buy the defender there are tow options one you will sell it in the first moment you can and tow you will keep it for a long long long time and will be in love with it ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. בצל 14 בנובמבר 2002 ב 07:33

also about the defender

the defender born in england ומכאן אני מעדיף להמשיך בעברית...הכלי נבנה למטרות צבאיות ואזרחיות מתוך מחשבה על מרחבי '' האימפריה הבריטית ''ולאו דוקא על המזרח התיכון ונהגי הג'יפים העבריים יוצאי היחידות המובחרות-הצריכים להוכיח לכל מי שבסביבה שהם יעלו את מעלה זיק !! ולא משנה כמה זה יעלה... היופי בכלי הזה שהוא צייתן ויעשה כל מה שיבקשו ממנו אבל חבר'ה - קצת רחמנות..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. tooty 14 בנובמבר 2002 ב 13:15

אתם לא הבנתם משהו

כל רכב עולה את זיק !!! השאלה היא רק כמה קשה אתה צריך לעבוד לפני העלייה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. dice 14 בנובמבר 2002 ב 23:12

רכב מעולה

מניסיון דיפנדר רכב מעולה מהווה את אחת האופציות הבודדות לרכב שטח אמיתי היחידי שמצליח לעמוד מולו באותה ליגה בשטח זה הסיקס שכבר הזכירו כאן את בעיית עלויות הדלק בסיקס אין ספור שיפורים החל מאקסים קפיצים וכלה במנוע ברגע שיהיה קשה לטפל הלאה בסיקס שלי זו תהיה האופציה הבאה אל תחשוב פעמיים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 15 בנובמבר 2002 ב 09:23

אחלה רכב

יש לי דיפנדר קצר למכירה עם אתה מעוניין בפרטים או סתם להתיעץ ולשאול שאלות 054835970 שי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. xxxx-xxxx 17 בנובמבר 2002 ב 13:17

בקשר לדיפנדר -שי

פתוח או סגור מודל באיזה מצב וכמה ?????? תודה מראש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. אורח/ת 21 בנובמבר 2002 ב 13:08

הדפנדר שנת 96 סגור קילומטר'ז נמוך ועוד המון תוספות תתקשר ונדבר שי 054835970

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. xxxx-xxxx 24 בנובמבר 2002 ב 16:47

לשי

אתה מעוניין להחליף אותו על פולריס רניג'ר 6X6ולהסתדר על משהו

הוספת תגובה צטט והגב