ניבה
גם לי יש את אותה הבעיה יש לי תמונות שמישהו שלח לי אבל אין לי מושג מה הרעיון תשלח לי מייל אני אשלך את הקובץ(PDF) אם אתה מבין מה הוא עשה תגיד לי שושלב שרון [email protected]
כנראה בקרבורטור...
ממה שאתה מספר, משהו בקרבורטור שלך דפוק או פתוח, מה שגורם לדלק להשפך הצידה, ולגרום לריח של דלק באוטו. ככה נראה. אולי אני טועה אבל תבדוק.
ריח דלק
היתה לי אותה הבעיה אני לא יודע אם ניסית אבל מיום שהחלפתי משאבת דלק למשאבה של סובארו זה הפסיק.
כנראה שדולף לך דלק מהמיכל
תבדוק מאיפה הדליפה מקומות שכיחים לדליפת דלק הם: מכסה מיכל הדלק, הצנרת שמקשרת בין מיכל הדלק לפית המילוי, המיכסה של המצוף. פשוט צריך לנדנד את הרכב חזק ובבדיקה ויזואלית ניתן לזהות את הדליפה. לאחר שתזהה את מקום הדליפה צור קשר ותוכל לקבל פרטים על אופן התיקון.
פתרון לבעיה!
אז ככה בגלל האמינות הרבה של ניבה גם לצינורות הדלק של מיכל הדלק יש בעיות והם נותים להיתיבש ! אז יש שתי אפשרויות: 1 להחליף את כול הצינורות של מיכל הדלק!! 2 לא לפנות שמאלה!!!
הבעיה מוכרת
היתה לי ניבה במשך 6 שנים הרם את שטיח הגומי המקורי של הרכב שלרגלי הספסל האחורי בפינה הימנית או השמאלית, אל תיבהל, מה שתראה שם זוהי זפת המכסה את תחתית הרכב. כל האזור הזה יהיה ספוג בדלק והוא מגיע מהצנרת למיכל. הדבר קורה רק כאשר אתה ממלא מיכל מלא. פנה למוסך ניבה מרכזי ברחוב בן צבי 14 ת''א (אם זכור לי נכון) אדם בשם אמיר יוכל לסייע לך בבעיה.
פתרון
zezo תבדוק את חיבורי הנשמים למיכל דלק בניבה הם ממוקמים מתחת לספסל ויכול להיות שהספסל שבר את ההלחמות של הצינוריות מתכת שמולחמים למיכל בדופן העליונה בשני הצדדים. אם זאת הבעיה תמצא דרך לפתור אותה - אצלי הפתרון היה השקעה (כיפוף למטה) של הצינוריות והדבקה עם פלסטלינה אפוקסית (לא רציתי להסתבך עם הלחמת מיכל דלק שדורשת פירןק המיכל). כמו שנאמר בתגובה אחרת - כאשר תפרק את הספסל תראה ותריח כבר את הנזילה לפי הבנזין בזפת. בהצלחה ערן
החזקתי ניבה 8 שנים. הפתרון למניעת ריח בנזין אצלי היה- לא למלא בנזין עד הסוף אלא רק עד הקפיצה האוטומטית של פיית התדלוק, וכן שמירה על צינור עודפים (על יד מכסה הדלק) נקי. בהצלחה