גאלופר
ברשותי יונדאי גאלופר ארוך אוטו' ומודל 99 אין בעיות התחממות, רכב אמין, תחזוקה לא יקרה, נוח, עביר וטוב בשטח. קניה טובה עם אתה יודע למה הרכב מסוגל. ההוא לא יעלה את הזיק והמחמל, הוא כן יעבור בעזוז ועוד רבים אחרים. בעזרת שיפורים קלים, מיגונים, וצמיגים נכונים אפשר להנות מאד ממנו. בכביש הוא קצת כבד, אין לא ההאצות בניים טובות ומהירות סופית בסביבות 130-140 קמ''ש אם אתה זקוק לפרטים נוספים שאל ואנסה לעזור לך. אשר
למה שלא יעלה בזיק ?
אשר, זה הכל ענין של זמן בניה ומכוון אבל אני אעבור בזיק. רון.
למה לא יעלה את הזיק!
למה לא יעלה את הזיק - תיקון
אם תביא את מע''צ ותסלול אוטוסטרדה אני מאמין שגם אתה וגם אני עם הגאלופרים נעלה את הזיק. רציתי לשאול אותך מתי ראיתה לאחרונה את הזיק או המחמל שאתה מאמין שאנחנו עם הגאלופרים יכולים לעלות אותם. בשני המעלות האלו גם רכבים חזקים ונעולים ועם צמיגי MTR נחשלו בעליה. כבר שמעתי על הרבה ''שעלו את המעלות האלו ברברס'' אבל במקרה לא היתה להם באותו הזמן מצלמה לתעד את זה וגם לא היה אף עד מהימן שיעיד על כך. אז בקיצור תדע את מגבלות ומעלות הרכב שלך ותהנה ממנו כי באמת יש הרבה מה להנות ממנו. אשר
בכללי
רכב טוב, די עביר ודי אמין. המכלולים אכן מתבססים על פאג'רו 3 דורות קודם והם באמת המיכלולים הכי מוצלחים שהיו לפאג'רו עד עכשיו.
יעלה גם יעלה !
אשר, להזכירך היינו שם יחד , בערב לקראת רדת החשיכה ואחרי גרירה של סופה חצי מסלול (ע''י הגאלופר) בלי בניה ובלי כיוון כמעט ועליתי ... לכן אני מאמין שניתן לעלות אותו עם בניה קלה וכיוון טוב ולחץ אוויר מתאים. וחוץ מזה אם לר ילך תמיד אפשר לחזור עם הסיקס. רון.
יעלה גם יעלה
רון לכל תעלול יש גבול מעלה זיק ומחמל זה לא מעלי נורי אני כמוך חברי הטוב משגרירי גאלופר, אבל לכל מעלי יש את הרכבים שיעלו ויהיו כאלו שלא יעלו. בכל מקרה אני אשמח להיות אתך כשתכבוש את הזיק והמחמל. דרך אגב, מחר לא יכול להצטרף, אין אישור מהקמבצית בידידות אשר
זה אתה רכשתי גאלופר 2001 (80000 ק''מ). במכון הבדיקה מצאו כמה תקלות -- הספק רק 74 במקום בסביבות 100. הציעו לבדוק טורבו (טורבו זורק שמן) ועוד כמה דברים. האם יש מוסך זול ומומלץ? -- תודה