מתאים לך סיקס בתור שותף?
אם אתה יכול, תפרט יותר. מאיפה יוצאים, לאן נוסעים בדיוק, תחנות דלק בדרך, זמני יציאה וחזרה, וזהו בכללי בשאר הדברים שטח טכני וכאלה, קטן על הסיקס שלי. תשאיר פה יותר פירוט אם לא קשה לך. להית'.
סנופי שלום! אנחנו מתכוונים לטייל בימים חמישי שישי בשבוע הבא - 12 /6-5. אנחנו ז''א משפחה בת 4 נפשות (2 ילדים בני 3 ו- 5). הכוונה היא לטייל יום אחד באזור צפון הערבה (גבי שיש) וביום השני לעלות דרך שלוחת צלמון לכיוון מצפה רמון. הקטע הזה מוגדר במדריך ברקאי כקשה (תחילת מעלה צלמון) ולכן יש צורך בנסיון וברכב בעל יכולת. לגבי תחנות דלק, תציץ במדריך ברקאי. אתה לבד?, משפחה? אם זה מתאים, אשמח לשמוע. איתן.
בקשר לויטרה
שלום alexey. ראשית אנחנו שומרי שבת ולכן מתכננים לטייל בחמישי שישי. שנית נראה לי שהמסלול הזה קצת קשה מדי לנהג שהוא חדש יחסית בשטח (כפי שציינת) ועדיף ללכת בתחום הזה בצעדים קטנים ולא בקפיצות שיכולות להסתיים בקטסטרופה - חלילה.
שימו לב שבת מוקדם !!
בתור מישעשה את המסלול של יום ששי שלכם בסוכות ומודע גם כן לכניסת השבת אז שימו לב !! כמעט אין סיכוי שתסיימו את הציר עד איזור שעה 16:00 אם אתם רוצים לגמור במצפה או בשדה בוקר. אם מעניין אתכם אני נכנס למסלול גבי שיש ביום ראשון באיזור 11:00
שימו לב שבת מוקדם !!
בתור מישעשה את המסלול של יום ששי שלכם בסוכות ומודע גם כן לכניסת השבת אז שימו לב !! כמעט אין סיכוי שתסיימו את הציר עד איזור שעה 16:00 אם אתם רוצים לגמור במצפה או בשדה בוקר. אם מעניין אתכם אני נכנס למסלול גבי שיש ביום ראשון באיזור 11:00
איש יקר...
עם כל הרצון הטוב, כבד עליי הנסיעה הזאת. לא מבחינת נהיגה, ולא מבחינת הרכב, ובטח שלא מבחינת הרמה של המסלול. כבד עליי הדלק... עם רכב כמו שלי ועם צריכת דלק של אחד לארבע בערך, יצא לי העלות של הדלק רק, משהו בסדר גודל של 800-900 שקל... לא כולל שטח... בכל אופן, אם אתם מתכננית איול שיותר קרוב למרכז, אני אשמח אם תשאיר כאן הודעה. הייתי בא אתכם, אבל הכיס לא מאפשר... בתודה וסליחה... סנופי.
בקשר לגבי שיש
רמיושלום! קודם כל תודה על העדכון, כנראה שנאלץ אכן לוותר על שלוחת צלמון ביום שישי אבל יש לנו כוונה לעשות את גבי שיש ביום חמישי (5.12). אשמח לשמוע את דעתך על המסלול - מבחינת ניווט ועבירות + הערכת זמן. האם אתה עושה אותו ביום 1.12 או 8.12? איתן.
גבי שיש
אכן, עשיתי את המסלול ביום ראשון והיה משהו-משהו. גם נוף,גם מים, גם עבירות. לגבי ניווט : נכנסנו מאיזור מעלה עקרבים בציר האדום (שימו לב לא השחור שקרוב יותר למעלה עקרבים). בגדול נוסעים על הסימון האדום כמעט כל הדרך. סימון זה לא מופיע במפה כאדום ! למיטב זכרוני בספר החדש של אבירם ברקאי יש תיאור מדוייק של הציר. לגבי עבירות : בהתחלה יש מים, לא להיבהל תעברו. אבל בכל מקרה קודם הולכים ברגל במים כדי לבדוק את הציר. בהמשך יש כמה טיפוסים מכובדים שרצוי מאד עד הכרחי שיהיה לפחות נהג אחד בעל ניסיון שטח מכובד כדי לעבור ראשון ובשלום. אנחנו נסענו עם פראדו ועם טראנו משופר ועברנו יפה. למידע נוסף תוכל לתפוס אותי רצוי אחרי 21:00 בטלפון 293009-053 . רמי. טיול נעים
איתן
אני מעונין להצטרף עם בתי בת העשר מיום חמישי בשעות הצהרים המוקדמות. ברשותי דסקברי בנזין ללא נעילות. 1 מהיכן אתם מתחילים ביום חמישי? 2 היכן ישנים ? 3 אנו מרמת גן השאר מספר טלפון שלי 053290550 או 056670553 משה הובר
נחל צין, גבי שיש - גדול!
רמי שלום. תודה על העדכון אם כי קראתי אותו רק לאחר שכבר חזרנו. אכן המסלול של נחל צין היה יפהפה ומאתגר. (יש לציין כי לפנינו נסע מוסו משופר באופן מתון ועבר את המסלול באופן לא רע - כולל כמה נגיחות פגוש). לדעתי צריך לצאת אליו פעם נוספת כשלשה ארבעה ימים לאחר שטפון. בכל מקרה אנחנו זמינים להצעות לטייל (בימי חול). איתן:055-595330
SORRY, TO LATE
משה שלום. לצערי קראתי את הודעתך רק לאחר שכבר חזרנו. בכל מקרה אנחנו זמינים להצעות לטייל (בימי חול) ונקווה שלהבא זה יסתדר טוב יותר. איתן: 055-595330
טיולים בעתיד
100\\% איתן ! נהיה בקשר. רמי